reklama
K
Kinga85
Gość
jestem i ja....
melduję się
..z nadzieją że @ już do mnie nie zawita przez kilka miesiecy
melduję się
&&&&&&&&&&&&&&jestem i ja....
melduję się
i też mam taką nadzieję że popłynęła w dal z Marzanną
K
Kinga85
Gość
;-) marzenie....&&&&&&&&&&&&&&
i też mam taką nadzieję że popłynęła w dal z Marzanną
no jednak się spełniają bo takie jedne marzenia już nam broją w domkach;-) marzenie....
K
Kinga85
Gość
w sumie coś w tym jest! ;-) ) masz racjęno jednak się spełniają bo takie jedne marzenia już nam broją w domkach
no pisza jak po wizycie???
Pozdrawiam!!
Witam wszytskie mamy serdecznie
Z przyjemnością chciałabym dołączyć do waszego grona mam już córkę która ma 2,6 roku i chyba juz najwyższy czas na drugiego szkraba, choc i tak jak dla mne troche pozno bo chcialam zeby byla jak najmniejsza różnica wieku,no ale zawsze było cos....teraz w sumie tez jest wiele czegos co mowiłoby ze może jeszcze roche pocekac,ale o tak chyba zawsze beddzie co ma byc to bedzie.
Staranka po ra zpierwszy zaczynamy po przyzłej @ czyli w kwietniu,licze na to ze uda ie za pierwszym razem ... (optymistka co???) ale niech juz sie stanie,żebym znowu sie nie rozmylila i nie odsuwala tego w czasie hihihihi
Z przyjemnością chciałabym dołączyć do waszego grona mam już córkę która ma 2,6 roku i chyba juz najwyższy czas na drugiego szkraba, choc i tak jak dla mne troche pozno bo chcialam zeby byla jak najmniejsza różnica wieku,no ale zawsze było cos....teraz w sumie tez jest wiele czegos co mowiłoby ze może jeszcze roche pocekac,ale o tak chyba zawsze beddzie co ma byc to bedzie.
Staranka po ra zpierwszy zaczynamy po przyzłej @ czyli w kwietniu,licze na to ze uda ie za pierwszym razem ... (optymistka co???) ale niech juz sie stanie,żebym znowu sie nie rozmylila i nie odsuwala tego w czasie hihihihi
reklama
witamy serdecznie , a na dziecko nigdy nie jest za późnoWitam wszytskie mamy serdecznie