reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam!

bombelek sto lat dla męża z okazji urodzin! ;)) i zdróweczka dla syneczka!
lolop głowa do góry ! ;)

p.s. czy mogę was prosić o podlanie drzeweczka mojego? :> bede wdzieczna za codzienne odwiedzinki ;)

reklama
witam!

bombelek sto lat dla męża z okazji urodzin! ;)) i zdróweczka dla syneczka!
lolop głowa do góry ! ;)

p.s. czy mogę was prosić o podlanie drzeweczka mojego? :> bede wdzieczna za codzienne odwiedzinki ;)
Kinga dziękuję za życzonka :-D, drzewko podlane:tak:.
Kinga jak zdrówko? Czytałam na innym wątku, że coś się działo:confused:

Lopop nie poddawaj się:tak:

Pozdrawiam serdecznie.

Kinga dziękuję za życzonka :-D, drzewko podlane:tak:.
Kinga jak zdrówko? Czytałam na innym wątku, że coś się działo:confused:
.
Już lepiej dziekuje... mam naderwany mięśień i tochę czasu minie zanim się cały zrośnie. Miałam serię zastrzyków z ketonalem i przyznam że mam za sobą ciężkie 10dni ale juz jest okej.
Dziekuje za podlanie drzewka:)
pozdrawiam serdecznie!

Już lepiej dziekuje... mam naderwany mięśień i tochę czasu minie zanim się cały zrośnie. Miałam serię zastrzyków z ketonalem i przyznam że mam za sobą ciężkie 10dni ale juz jest okej.
Dziekuje za podlanie drzewka:)
pozdrawiam serdecznie!
och, kochana to dobrze że już po tym strasznym bólu, teraz już będzie tylko lepiej, pozdrawiam

tylko my sie tutaj odzywamy mam na myśli bombelka, kingę i mnie a resztę gdzie wywiało-niestety padnie nam ten wątek i zniknie

reklama
Do góry