reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dużo zdrówka dla wszystkich zafasolkowanych mamusiek . Jak ja wam zazdroszczę ale muszę jeszcze poczekać parę tygodni i zaczniemy staranka:-D:-D a pozostałym dziewczyną życzę powodzenia i szybkiego zafasolkowania:tak::tak:

reklama
Dużo zdrówka dla wszystkich zafasolkowanych mamusiek . Jak ja wam zazdroszczę ale muszę jeszcze poczekać parę tygodni i zaczniemy staranka:-D:-D a pozostałym dziewczyną życzę powodzenia i szybkiego zafasolkowania:tak::tak:

Aguś 3 mam mocno kciukasy za owocne staranka :tak:;-):-)

Kerna może to tylko złudzenie że nikt nie zwraca na Ciebie uwagi,pisz kochana pisz z nami :tak:
Napisz jak się czujesz poza mdłościami,czujesz zmiany z sobie,brzuszek rośnie już?

ooo ja zaglądam na staraczki, ale nikt nie zwraca na mnie uwagi...:-( dlatego rzadko zaglądam:cool2: Kinga wykończysz mnie!!!! :-D:-D;-)
Moje posty też często pozostają bez odpowiedzi, że czasem przez 2 dni nie czytam wcale. Jakoś ostatnio wcale spotkać sie nie możemy, chociaż rozumiem Cię teraz to pewnie ze zmęczenia padasz?

cześć dziewczęta,właśnie dopisałam sie do tego forum.mam juz prawie 3-letnią córcię.o drugiego bobaska staramy się od czerwca i nic;(.na początku stycznia wybrałąm się na usg i lekarz stwierdził wielotorbielowatość jajników,czyli owulacja może byc albo nie.kazał czekać do wakacji i wtedy w razie czego skieruje mnie na laparoskopię.tylko,że ja nie chcę czekać kolejnych paru miesięcy w stresie,a poza tym jestem po 30-stce i zależy mi na czasie z 2 dzidziusiem.miała któraś z Was takie schorzenie?

cześć dziewczęta,właśnie dopisałam sie do tego forum.mam juz prawie 3-letnią córcię.o drugiego bobaska staramy się od czerwca i nic;(.na początku stycznia wybrałąm się na usg i lekarz stwierdził wielotorbielowatość jajników,czyli owulacja może byc albo nie.kazał czekać do wakacji i wtedy w razie czego skieruje mnie na laparoskopię.tylko,że ja nie chcę czekać kolejnych paru miesięcy w stresie,a poza tym jestem po 30-stce i zależy mi na czasie z 2 dzidziusiem.miała któraś z Was takie schorzenie?
Nie pomogę bo tak nie miałam, a czemu nie chcesz laparoskopii przcież już po tym zabiegu bardzo szybko mozna sie starać?

no właśnie chcę mieć laparoskopię,ale teraz a nie za 5-6 m-cy.nie wiem po co kazałmi tyle czekać...jak w lutym dostanę @ to pewnie się do niego przejdę.w styczniu na przykłam wogóle nie miałam @ tylko takie dziwne plamienia przez 5 dni

no właśnie chcę mieć laparoskopię,ale teraz a nie za 5-6 m-cy.nie wiem po co kazałmi tyle czekać...jak w lutym dostanę @ to pewnie się do niego przejdę.w styczniu na przykłam wogóle nie miałam @ tylko takie dziwne plamienia przez 5 dni
a dlaczego tak późno ta laparoskopia- takie kolejki u was?

reklama
Do góry