reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ooo ja zaglądam na staraczki, ale nikt nie zwraca na mnie uwagi...:-( dlatego rzadko zaglądam Kinga wykończysz mnie!!!! ;-)Kerna teraz tak mało mogę z Tobą popisać widzę że na całego już przeniosłaś się na wrześnióweczki>
Antylopka
Potrojna mamuska
wymiekam już od tego mrozu!! Jak wstałam było -22 stopnie Całe szczęście, że samochód odpalił Tylko jeszcze podgrzewane fotele by sie przydały
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dużo zdrówka dla wszystkich zafasolkowanych mamusiek . Jak ja wam zazdroszczę ale muszę jeszcze poczekać parę tygodni i zaczniemy staranka a pozostałym dziewczyną życzę powodzenia i szybkiego zafasolkowania
Aguś 3 mam mocno kciukasy za owocne staranka ;-):-)
Kerna może to tylko złudzenie że nikt nie zwraca na Ciebie uwagi,pisz kochana pisz z nami
Napisz jak się czujesz poza mdłościami,czujesz zmiany z sobie,brzuszek rośnie już?
Moje posty też często pozostają bez odpowiedzi, że czasem przez 2 dni nie czytam wcale. Jakoś ostatnio wcale spotkać sie nie możemy, chociaż rozumiem Cię teraz to pewnie ze zmęczenia padasz?ooo ja zaglądam na staraczki, ale nikt nie zwraca na mnie uwagi...:-( dlatego rzadko zaglądam Kinga wykończysz mnie!!!! ;-)
cześć dziewczęta,właśnie dopisałam sie do tego forum.mam juz prawie 3-letnią córcię.o drugiego bobaska staramy się od czerwca i nic;(.na początku stycznia wybrałąm się na usg i lekarz stwierdził wielotorbielowatość jajników,czyli owulacja może byc albo nie.kazał czekać do wakacji i wtedy w razie czego skieruje mnie na laparoskopię.tylko,że ja nie chcę czekać kolejnych paru miesięcy w stresie,a poza tym jestem po 30-stce i zależy mi na czasie z 2 dzidziusiem.miała któraś z Was takie schorzenie?
Nie pomogę bo tak nie miałam, a czemu nie chcesz laparoskopii przcież już po tym zabiegu bardzo szybko mozna sie starać?cześć dziewczęta,właśnie dopisałam sie do tego forum.mam juz prawie 3-letnią córcię.o drugiego bobaska staramy się od czerwca i nic;(.na początku stycznia wybrałąm się na usg i lekarz stwierdził wielotorbielowatość jajników,czyli owulacja może byc albo nie.kazał czekać do wakacji i wtedy w razie czego skieruje mnie na laparoskopię.tylko,że ja nie chcę czekać kolejnych paru miesięcy w stresie,a poza tym jestem po 30-stce i zależy mi na czasie z 2 dzidziusiem.miała któraś z Was takie schorzenie?
no właśnie chcę mieć laparoskopię,ale teraz a nie za 5-6 m-cy.nie wiem po co kazałmi tyle czekać...jak w lutym dostanę @ to pewnie się do niego przejdę.w styczniu na przykłam wogóle nie miałam @ tylko takie dziwne plamienia przez 5 dni
a dlaczego tak późno ta laparoskopia- takie kolejki u was?no właśnie chcę mieć laparoskopię,ale teraz a nie za 5-6 m-cy.nie wiem po co kazałmi tyle czekać...jak w lutym dostanę @ to pewnie się do niego przejdę.w styczniu na przykłam wogóle nie miałam @ tylko takie dziwne plamienia przez 5 dni
reklama
K
Kinga85
Gość
rybko u mnie juz po wszystkim... wyczytasz w blogu.ooo ja zaglądam na staraczki, ale nikt nie zwraca na mnie uwagi...:-( dlatego rzadko zaglądam Kinga wykończysz mnie!!!! ;-)
A co u ciebie nowego? jak samopoczucie?! buziak