reklama
K
Kinga85
Gość
ile ma twoj synek?Słodki synuś, też takiwgo mam ale troszkę większego. Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Dobranoc!
juz wiem.... 6 no to już czas na drugą pociechę.
U nas niestesty ale narazie przerwa.... może kiedyś tz na pewno ale to jeszcze minimum 2 lata...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
j
U nas niestesty ale narazie przerwa.... może kiedyś tz na pewno ale to jeszcze minimum 2 lata...
Kinga na każdego przyjdzie pora i na was także ;-)
Najważniejsze że chcecie miec jeszcze dzieciątko i wierze że Filipek na pewno będzie miał rodzeństwo ale wiadomo wszystko w swoim czasie bo co ma byc to będzie
...a swoją drogą Filipek to super chłopak
Na skaypie wydawał się taki duży i dorosły,świetny jest
K
Kinga85
Gość
Kinga na każdego przyjdzie pora i na was także ;-)
Najważniejsze że chcecie miec jeszcze dzieciątko i wierze że Filipek na pewno będzie miał rodzeństwo ale wiadomo wszystko w swoim czasie bo co ma byc to będzie
...a swoją drogą Filipek to super chłopak
Na skaypie wydawał się taki duży i dorosły,świetny jest
Na pewno kiedyś Filip będzie miał rodzeństwo ) jeszcze trochę poczeka )
Nasz młody ma 105cm dokładnie fajnie sie rozmawiało na skypie, dzieciaki trochę się wstydziły :-) Wasz Alan też fajny dzieciaczek jest
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Na pewno kiedyś Filip będzie miał rodzeństwo ) jeszcze trochę poczeka )
Nasz młody ma 105cm dokładnie fajnie sie rozmawiało na skypie, dzieciaki trochę się wstydziły :-) Wasz Alan też fajny dzieciaczek jest
No proszę 105cm to duży chłopak
Pozdrawiam
Kingusia staramy się i jakoś nie wychodzi póki co na razie będzie jeden-bedziemy cierpliwie czekać.ile ma twoj synek?
Pozdrawiam
Dobranoc!
juz wiem.... 6 no to już czas na drugą pociechę.
Ja też za 2 tygodnie będę renomtować salon- czy znalazłaś jakieś ciekawe strony do aranżacji wnętrz? Bo u mnie cztery katy nie zachwyciły.
K
Kinga85
Gość
tak wiesz dużo czytam i szukamKingusia staramy się i jakoś nie wychodzi póki co na razie będzie jeden-bedziemy cierpliwie czekać.
Ja też za 2 tygodnie będę renomtować salon- czy znalazłaś jakieś ciekawe strony do aranżacji wnętrz? Bo u mnie cztery katy nie zachwyciły.
mogę śmiało polecić Ci te dwie stronki: Wnętrza - aranżacja i urządzanie wnętrz, meble, dekoracje, wyposażenie domu - Domosfera.pl , Wnętrza - meble, aranżacja wnętrz, projektowanie wnętrz, wystrój wnętrz, wyposażenie wnętrz - Muratordom.pl jest wiele ciekawostek
Cierpliwość popłaca, na pewno sie doczekacie. pozdrawiam
Beata odezwij się heloł pliss :-( tulam i pozdrawiam!
Dobranoc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję masz rację te strony są dużo lepsze- jest w czym wybierać.:-) Pozdrawiam.tak wiesz dużo czytam i szukam
mogę śmiało polecić Ci te dwie stronki: Wnętrza - aranżacja i urządzanie wnętrz, meble, dekoracje, wyposażenie domu - Domosfera.pl , Wnętrza - meble, aranżacja wnętrz, projektowanie wnętrz, wystrój wnętrz, wyposażenie wnętrz - Muratordom.pl jest wiele ciekawostek
Cierpliwość popłaca, na pewno sie doczekacie. pozdrawiam
Beata odezwij się heloł pliss :-( tulam i pozdrawiam!
Dobranoc
K
Kinga85
Gość
ciesze się że mogłam nieco pomóc.
My z mężem zamówiliśmy wczoraj rogówkę do pokoju dziennego, teraz czekanie.. a potem malowanie ścian itp Bedziemy łączyć dwa kolory wiec musze popatrzeć i poszukać odpowiednie wiadomo...
Życzę i wam udanego remontu!;-)
My z mężem zamówiliśmy wczoraj rogówkę do pokoju dziennego, teraz czekanie.. a potem malowanie ścian itp Bedziemy łączyć dwa kolory wiec musze popatrzeć i poszukać odpowiednie wiadomo...
reklama
Kinguś dziękuję i wzajemnie, oby bez dużego bałaganu(ale chyba tak sie nie da- przynajmniej u mnie):-).Pozdrawiamciesze się że mogłam nieco pomóc.