reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kinguś dziękuję i wzajemnie, oby bez dużego bałaganu(ale chyba tak sie nie da- przynajmniej u mnie):-).Pozdrawiam
u nas na pewno tez sie nie uda bez dużego bałaganu i na samą myśl mi się odechciewa.. nie wiem czy nie bedziemy musieli na pare dni się wynieść do teściów...:sorry2:
Pozdrawiam cię również

A tak wogóle to co tu tak cicho? gdzie się dziewczyny podziały :confused: jejku.....

reklama
Hej Laski co tu tak pusto?
Witam, nie zaglądałam bo chora jestem ale już troszkę lepiej się czuję więc musiałam nadrobić zaległości-właśnie dzisiaj zaczął mi się 47 cykl( jeszcze tylko ten i 4 lata starań za nami)jak to starsznie wygląda jak napisze się to za pomocą cyfr:-:)no:

Witam, nie zaglądałam bo chora jestem ale już troszkę lepiej się czuję więc musiałam nadrobić zaległości-właśnie dzisiaj zaczął mi się 47 cykl( jeszcze tylko ten i 4 lata starań za nami)jak to starsznie wygląda jak napisze się to za pomocą cyfr:-:)no:

Lopop oby ten cykl był już z fasolką:tak:
Byłam dzis u gina i sie okazało ,że mam przestymulowane jajniki po clo i mam torbiele a to mój 20 dc, czyli z fasolki nici:no:

Pozdrawiam.;-)

Lopop oby ten cykl był już z fasolką:tak:
Byłam dzis u gina i sie okazało ,że mam przestymulowane jajniki po clo i mam torbiele a to mój 20 dc, czyli z fasolki nici:no:

Pozdrawiam.;-)
I co On zamierza zrobić z tymi jajnikami?
Już też mam taką nadzieję tym bardziej że jeszcze właśnie ten cykl i wiesz co mi się kończy:baffled: a nie mam zamiaru zacząć od nowa i będzie ten czas tak leciał i leciał....
że boję się że w głowę dostanę- tym bardziej że moja teściowa teraz zaczyna już gadać że moj synuś mówi, że nie ma się z kim bawić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiedźma normalnie o problemie nie mówiliśmy jej bo ona to plotkara i od razu wszystkim wyklepie.:szok::szok::szok::szok:

I co On zamierza zrobić z tymi jajnikami?
Już też mam taką nadzieję tym bardziej że jeszcze właśnie ten cykl i wiesz co mi się kończy:baffled: a nie mam zamiaru zacząć od nowa i będzie ten czas tak leciał i leciał....
że boję się że w głowę dostanę- tym bardziej że moja teściowa teraz zaczyna już gadać że moj synuś mówi, że nie ma się z kim bawić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiedźma normalnie o problemie nie mówiliśmy jej bo ona to plotkara i od razu wszystkim wyklepie.:szok::szok::szok::szok:

Teściową się nie przejmuj, moja tez gada o rodzeństwie dla synka i tez jej nic nie mówilismy.Lopop nie załamuj sie proszę cię:-( będzie dobrze, uda sie musi się udać.:tak:
Gin mi powiedziała ze mam czekac na okres a potem na kontrolę i odstawiam wszystkie wspomagacze.

bombelek- a cos Cie bolało? bo ja tez biore clo i w tym miesiacu nie mam mozliwosci zrobienia monitoringu i zastanawiam sie, czym objawia sie te torbiele? czy jest to silny bol jajnikiow?

Teściową się nie przejmuj, moja tez gada o rodzeństwie dla synka i tez jej nic nie mówilismy.Lopop nie załamuj sie proszę cię:-( będzie dobrze, uda sie musi się udać.:tak:
Gin mi powiedziała ze mam czekac na okres a potem na kontrolę i odstawiam wszystkie wspomagacze.
Kochana oczywiście że się nie poddam będę czekać, a teściowej w końcu będę i mogę trochę popyskować:-p

reklama
bombelek- a cos Cie bolało? bo ja tez biore clo i w tym miesiacu nie mam mozliwosci zrobienia monitoringu i zastanawiam sie, czym objawia sie te torbiele? czy jest to silny bol jajnikiow?

Witaj martuskaa, u mnie objawiło sie tym ,że silnie bolał mnie prawy jajnik, jakby mi go ktoś ściskał,:-( a do tego testy owulacyjne wychodziły dziwne, jednego dnia była kreska ( nie pozytywna ale była) a następnego dnia już nie było śladu i tak w koło , :sorry:więc pomyślałam ,że pewnie jest coś nie tak no i jest nie tak.
Pozdrawiam serdecznie:-)

Do góry