reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kinga - masz racje betka bedzie pewniejsza i poinformuj nas o wyniku!!!! oby wynik byl wysoki!!!
ja jeszcze 2 tygodnie do testowania;-)
witam w ktorym dniu cyklu jestes? i na kiedy masz termin @?ale trzymam za ciebie kciuki zeby nie przyszla:-)

mam jeszcze pytanie.. jak to jest z tym jajeczkoaniem.. trzeba trafic w dzien kiedy peka pecherzyk i jest jajeczko czy mozna sie kochac na nastepny dzien i ono jeszcze zyje(jajeczko)..:confused:a tak wogole to boli mnie podbrzusze... nie wiem czemu moze @ bedzie predzej.. ostatnia byla 11 stycznia wiec chyba za wczesnie..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A iludniowe masz cykle bo możliwe że Cię pobolewa na owulacje bo tak też się zdarza podobno :-):-) powodzenia:-)
co do moich cykli to nie wiem dokladnie. w pazdzierniku odstawilam cilest. dostalam okres 10 grudnia a potem 11 stycznia. ostatni cykl trwal 31 dni a teraz nie wiem jak bedzie. przytulalam sie z mezem dzis rano i po poludniu:-p a teraz wieczorem boli mnie podbrzusze. ostatnio mialam owulke jakos 14-15 dzien.. tak mi sie wydaje ale dopiero tydzien temu zdecydowalismy sie na kolejna dzidzie:blink::-D

wróciłam... wyniki beda jutro rano dopiero.
Ale juz na pewno 100% pewne.

temp mierzylam sobie rano 36.9 nie wiem bo nie mam porownania.. zmierzyłam z ciekawosci :sorry2:

no to tempka prawidłowo ciążowa albo przeziębieniowa ;-)
trzymam kciuki ;-)

A ja od wczoraj znowu zaplastrowana a dzisiaj idę na zabieg kinesiotapingu na nadgarstek - może pomoże :sorry2: Byle do sierpnia a wytrzymam z tym czekaniem na bobaska :-D

kinga85 czekam na dobre wiadomości jutro;-) a u mnie ok.. wczoraj wieczorkiem bolal mnie brzuch a juz dzis ok.tylko chyba nie ma dni polodnych bo nie zauwazylam sluzu plodnego.. wogóle jakos sucho mam:-(.. ale i tak mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:tylko M od jutra ma nocki:dry::wściekła/y:

reklama
Kerna teraz tak mało mogę z Tobą popisać widzę że na całego już przeniosłaś się na wrześnióweczki>
Pozdrawiam ciepło w taki zimowy dzionek.

Do góry