reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ok dzieki za odpowiedz;-)

wita:-) cos mnie dzis brzuszek pobolewa... nie wie czemu.. moze to owulka sie zbliza?:confused: dobrze jakby tak bylo;) weeken wiec mozna zaszalec z M:tak:. w pierwszej ciazy brala luteine w pierwszych tyg. gin powiedziala ze to dla dobra dziecka zeby nic sie nie stalo mimo ze z ciaza bylo wszystko ok.. a ktoras tez moze brala luteine na tzw. podtrzymanie?

Witam!Mi lekarz też kazał brać luteine też mi mówił żeby ciąża się wzmocniła.ale strasznie po niej wymoitowałam. o pierwsza dzidzie staraliśmy sie rok mam nadzieję że teraz szybciej nam pójdzie.
:-)

reklama
czesc:)

U mnie @ nadal brak. Od piątku cisza... i oby tak dalej no nie! ;)
Jutro już tetuję na pewno.
Trochę mnie podbrzusze pobolewa wieczorami i rano tak jak na @ prawie że.. ach :sorry2:
cykle mam regularne 29dni
a dziś 31dc mija..

pozdrawiam was
jutro napiszę co i jak! bądzcie ze mną

czesc:)

U mnie @ nadal brak. Od piątku cisza... i oby tak dalej no nie! ;)
Jutro już tetuję na pewno.
Trochę mnie podbrzusze pobolewa wieczorami i rano tak jak na @ prawie że.. ach :sorry2:
cykle mam regularne 29dni
a dziś 31dc mija..

pozdrawiam was
jutro napiszę co i jak! bądzcie ze mną

Kinga powodzenia ;-)

Kinga przez Ciebie nic dziś nie zrobię...no z kciukami zaciśniętymi nie da się...;-);-);-);-) oj musi być dobrze!!!! MUSI!!!!!! Od razu jak będziesz znać wynik wskakuj na bb:tak::tak::tak::-)

Kinga przez Ciebie nic dziś nie zrobię...no z kciukami zaciśniętymi nie da się...;-);-);-);-) oj musi być dobrze!!!! MUSI!!!!!! Od razu jak będziesz znać wynik wskakuj na bb:tak::tak::tak::-)
:)) rano jednak idę na bete wiec wynik bede miała pewniejszy już.
Na pewno dam znać! jaki by ten wynik nie był ;)
trzymajcie kciuki! ja jeszcze mam jakąś nadzieję.

Kerna może do ciebie dołączę;)

:)) rano jednak idę na bete wiec wynik bede miała pewniejszy już.
Na pewno dam znać! jaki by ten wynik nie był ;)
trzymajcie kciuki! ja jeszcze mam jakąś nadzieję.

Kerna może do ciebie dołączę;)
no baaaaardzo bym tego chciała:tak::tak::tak::tak::tak: w takim razie jakoś będę musiała wytrzymać cały dzień...ehhhh;-) Ja tez upierałam się przy becie a ostatecznie kupiłam dwa sikańce:-D ale hcg to jest bardzo dobry pomysł...bez niedomówień:tak: Wiesz, że świąteczny czas magiczny i kurcze najwięcej dzieci rodzi się we wrześniu:tak::tak:

Kerna a co u Ciebie?Jak się czujesz?
Pozdrawiam
witaj Agnieszka:-) U mnie ok wszsytko, czasem piszę na starankach, ale babeczki już nie zwracają za bardzo uwagi na moje posty więc żadko się odzywam. Zresztą przy takiej ilości postów:szok::szok::szok::-D
Czuję się dobrze, dzis tylko mnie mdli i cały czas jem bo non stop jestem głodna! A jak jestem głodna to jeszcze gorzej mdli i kółko ię zamyka:-D Ale szzęsliwi jesteśmy i czekamy na pierwsze zdjęcie malucha:tak:

witaj Agnieszka:-) U mnie ok wszsytko, czasem piszę na starankach, ale babeczki już nie zwracają za bardzo uwagi na moje posty więc żadko się odzywam. Zresztą przy takiej ilości postów:szok::szok::szok::-D
Czuję się dobrze, dzis tylko mnie mdli i cały czas jem bo non stop jestem głodna! A jak jestem głodna to jeszcze gorzej mdli i kółko ię zamyka:-D Ale szzęsliwi jesteśmy i czekamy na pierwsze zdjęcie malucha:tak:

Najważniejsze że jest wszystko ok :tak:
Mdli,mdli i przestanie to przecież objawy fasolki :-D będzie dobrze i odzywaj się częściej kochana;)
Jak będziesz miała to wrzuc fotkę fasoleczki;-)
Pozdrawiam

reklama
kerna wiesz ja jak byłam w ciąży z Filipem to też miałam ostre mdłości i jeszcze mocniejsze gdy odczuwałam głód.. rano o 6 wstawałam i zajadałam chrupaczki jakieś heh... te czasy:rolleyes: Nie dziwię Ci się że czekacie na pierwsze zdjecie dzidzi.. :)

A mi sie mąż rozchorował... :-( biedak...
Syn już śpi.
A ja mam chwilę dla siebie
Jutro rano o 8 muszę w ten mróź iść do laboratorium no ale wiadomo po co;) i że warto heh

Miłego wieczorku!

Do góry