reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Witaj Gastone tak sobie myślałam co u Was. A Ty już 10tc! jak sie czujesz??
Agnes ja też mam przyjaciółkę co stara się od roku. Wydała kilka tys zł na ciążę i nic. Ostatnio zaszła i poroniła, a miesiac temu miała pozamacicznąklęska. Też miałam obawy jak jej to powiedzieć, ale wiesz to moja przyjacióła i cholernie się ucieszyła na nowinę Było mi głupio, ale potem widziałam że bez sensu. Ucieszyła sie bardzo razem z jej M i opiekuje sie mną jak może. może u Was byłoby podobnie no ale ludzie są różni. Jak ta Twoja psiapsióła tak źle reaguje na cudze ciąże to widać jest cholernie nakręcona..a to nie dobrze....
Agnes ja też mam przyjaciółkę co stara się od roku. Wydała kilka tys zł na ciążę i nic. Ostatnio zaszła i poroniła, a miesiac temu miała pozamacicznąklęska. Też miałam obawy jak jej to powiedzieć, ale wiesz to moja przyjacióła i cholernie się ucieszyła na nowinę Było mi głupio, ale potem widziałam że bez sensu. Ucieszyła sie bardzo razem z jej M i opiekuje sie mną jak może. może u Was byłoby podobnie no ale ludzie są różni. Jak ta Twoja psiapsióła tak źle reaguje na cudze ciąże to widać jest cholernie nakręcona..a to nie dobrze....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
S
Sol
Gość
Witam się - i ja dołączam do starających się w tym roku o drugą dzidzię. Mam prawie dwuletnią córcię i powiem szczerze że boję się mieć drugie dziecko - radę sobie damy ale nie wiem czy będę potrafiła je tak mocno kochać jak Karolę - ona jest całym moim światem i boję się trochę że będę nieświadomie krzywdzić to drugie dziecko. Mam pełno wątpliwości a jednocześnie bardzo chcę drugiego dziecka - mam mętlik w głowie a z mężem nie mam jak pogadać bo on i tak nie zrozumie.
Ja też obawiam się, jak to będzie, ale tak samo obawiałam się za pierwszym razem, że nie dam rady. Szczerze to powiem, że jak dowiedziałam się o drugiej ciąży pomimo iż była planowana, to miałam wątpliwości, teraz gdy poroniłam już nie mogę doczekać się kolejnej ciąży a moje obawy zmieniły się na te czy dam radę tym razem utrzymać.
Antylopka
Potrojna mamuska
cześć dziewczyny - postawnowilam do was zajrzeć, choć buszuję troszkę na staraczkach 2010, ale jako mama prawie 2 i pół letniej Wikuni troszkę mnie ciekawi, jak starają się mamusie
monik75
Mama Mai i Oskarka
Witajcie :-)
Dokładnie mam takie same obaw jak Wy co do drugiego dziecka. Boję się czy dam sobie rade z dwójeczką maluszków, ale najbardziej boję się samej ciąży. Bo jeśli znowu miałabym ją prawie całą przeleżeć to jak się opiekować wtedy córeczką:-( W domu sama ją wychowuję a mąż pracuje cały dzień. Nie bardzo miał by mi kto pomóc. Ale z drugiej strony czuje że to już ten czas na kolejnego dzidziusia :-)
Dokładnie mam takie same obaw jak Wy co do drugiego dziecka. Boję się czy dam sobie rade z dwójeczką maluszków, ale najbardziej boję się samej ciąży. Bo jeśli znowu miałabym ją prawie całą przeleżeć to jak się opiekować wtedy córeczką:-( W domu sama ją wychowuję a mąż pracuje cały dzień. Nie bardzo miał by mi kto pomóc. Ale z drugiej strony czuje że to już ten czas na kolejnego dzidziusia :-)
Ostatnia edycja:
Antylopka
Potrojna mamuska
monik75 - nigdy nie wiesz jak bedzie przebiagąc ciąża. może tym razem Cie pozytywnie zaskoczy? kerna wie cos na ten temat
K
Kinga85
Gość
witam was
mało zaglądam ale to mi pomaga...
zostały mi dwa dni do testowanka
3majcie kciuki pliss
mało zaglądam ale to mi pomaga...
zostały mi dwa dni do testowanka
3majcie kciuki pliss
reklama
Witaj Gastone tak sobie myślałam co u Was. A Ty już 10tc! jak sie czujesz??
A nie zagladalam,bo mam troche watkow do obskoczenia a moje samopoczucie nie najlepsze.Mdlosci okropne,zawroty glowy i wogole wszystkie objawy ciazy jakie moga byc Apeytu brak.Gubie troche kilogramy jak przy pierwszej ciazy.Narazie poszlo 4 w dol..Ale brzuszek sie zaokraglil:-)
A co u was,jak sie czujecie?jak wasze fasolinki?
My dostalismy dzis list z kliniki usg mam dopiero 17 lutego.ale tu tak jest pierwsze usg kolo 14 tygodnia:-) Wczesniej wizyta standartowa u lekarza rodzinnego.No i nikt mi nie grzebie tam gdzie slonce nie dochodzi dopeiro na porodowce:-) z czego ja akurat jestem zadowolona.