Hehe no więc kupiłam malutkie pudełeczko, dałam do niego test. Przyszłam do domku i podałam M pudełko mówiąć że mam dla niego mega niespodziankę. A on otwiera i szczena mu opadła. Siedział patrzył się na ten test z buzią usmiechnięta i nie wiedział czy ma mi wierzyć hehe Kurde sama jeszcze nie wierze :-)
reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
Agnes GRATULUJĘ !!! :-):-):-)
Ale tutaj fajnie od świeżych ciążowych fluidków :-)
Ale tutaj fajnie od świeżych ciążowych fluidków :-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hehe no więc kupiłam malutkie pudełeczko, dałam do niego test. Przyszłam do domku i podałam M pudełko mówiąć że mam dla niego mega niespodziankę. A on otwiera i szczena mu opadła. Siedział patrzył się na ten test z buzią usmiechnięta i nie wiedział czy ma mi wierzyć hehe Kurde sama jeszcze nie wierze :-)
agnes świetny pomysł z tym pudełeczkiem
cieszcie się kochani bo to jest takie piękne,cud,gratuluję jeszcze raz
Mój M tez sie niczego nie spodziewał i nie podejrzewał. Dałam mu wiec taki prezencik "z przesłaniem" maly sliczny niemowlecy sliniaczek z wetknietym w srodek wielkim serduszkiem , a wewnątrz test z dwoma kreseczkami. Czekalam az rozwinie prezent, ale emocje wziely góre i popłakałam sie, na co moj Małż przestał odwijac papierek z prezentu (jeszcze nie poznawszy zawartości) i pyta mnie zdziwiony, dlaczego płaczę? Ja mu na to ,ze bedziesz tatusiem ponownie, a M na to: ojej...
Ach ci faceci
Prezent rozwinal do konca, test wypadł na podloge, ale po sliniaczku od razu wiedzial o co chodzi...
Ach ci faceci
Prezent rozwinal do konca, test wypadł na podloge, ale po sliniaczku od razu wiedzial o co chodzi...
Życzę tobie szybkiego zaciążenia Mogłybyśmy razem przeżywać nasze ciążę Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie mamuśki starające się o dzidziusiaAgnes - gratulacje! jakos narobilas mi nadziei bo troche mamy podobne historie ciazowe wiec moze i ja teraz zaciaze.... och....
Super pomysł z tym śliniaczkiemMój M tez sie niczego nie spodziewał i nie podejrzewał. Dałam mu wiec taki prezencik "z przesłaniem" maly sliczny niemowlecy sliniaczek z wetknietym w srodek wielkim serduszkiem , a wewnątrz test z dwoma kreseczkami. Czekalam az rozwinie prezent, ale emocje wziely góre i popłakałam sie, na co moj Małż przestał odwijac papierek z prezentu (jeszcze nie poznawszy zawartości) i pyta mnie zdziwiony, dlaczego płaczę? Ja mu na to ,ze bedziesz tatusiem ponownie, a M na to: ojej...
Ach ci faceci
Razem z M jeszcze jakoś nie ochłoneliśmy, o Julie jakos bardzo się staraliśmy a tu tak szybko i bez problemu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Agnes ja też Julka albo Oliwka
U nas drugi cykl zaskoczył!! a u Ciebie który??
Mój M do tej pory nie wierzy że się udało i ostatnio zaproponował mi piwkowanie
To ma pomysły z tym piwkowaniemAgnes ja też Julka albo Oliwka
U nas w sumie chyba trzeci cykl, tylko nie polowaliśmy do tej pory jakoś na owulacje. Poprzednim razem tak szalałam z polowaniem, nawet testy owulacyjne próbowałam. Teraz tak spokojnie na luzie i jest
Super pomysł, gratulacje za owocny teścik:-)Hehe no więc kupiłam malutkie pudełeczko, dałam do niego test. Przyszłam do domku i podałam M pudełko mówiąć że mam dla niego mega niespodziankę. A on otwiera i szczena mu opadła. Siedział patrzył się na ten test z buzią usmiechnięta i nie wiedział czy ma mi wierzyć hehe Kurde sama jeszcze nie wierze :-)
reklama
i chyba w tym jest sukces!!!! nie myslec tylko dzialac, tylko jak ja mam to zrobic????? moze jakis pigulki na "niemyslenie" :-)To ma pomysły z tym piwkowaniem
U nas w sumie chyba trzeci cykl, tylko nie polowaliśmy do tej pory jakoś na owulacje. Poprzednim razem tak szalałam z polowaniem, nawet testy owulacyjne próbowałam. Teraz tak spokojnie na luzie i jest