reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hehe no więc kupiłam malutkie pudełeczko, dałam do niego test. Przyszłam do domku i podałam M pudełko mówiąć że mam dla niego mega niespodziankę. A on otwiera i szczena mu opadła. Siedział patrzył się na ten test z buzią usmiechnięta i nie wiedział czy ma mi wierzyć hehe Kurde sama jeszcze nie wierze :-)

reklama
Hehe no więc kupiłam malutkie pudełeczko, dałam do niego test. Przyszłam do domku i podałam M pudełko mówiąć że mam dla niego mega niespodziankę. A on otwiera i szczena mu opadła. Siedział patrzył się na ten test z buzią usmiechnięta i nie wiedział czy ma mi wierzyć hehe Kurde sama jeszcze nie wierze :-)

agnes świetny pomysł z tym pudełeczkiem:)
cieszcie się kochani bo to jest takie piękne,cud,gratuluję jeszcze raz:)

Mój M tez sie niczego nie spodziewał i nie podejrzewał. Dałam mu wiec taki prezencik "z przesłaniem" maly sliczny niemowlecy sliniaczek z wetknietym w srodek wielkim serduszkiem , a wewnątrz test z dwoma kreseczkami. Czekalam az rozwinie prezent, ale emocje wziely góre i popłakałam sie, na co moj Małż przestał odwijac papierek z prezentu (jeszcze nie poznawszy zawartości) i pyta mnie zdziwiony, dlaczego płaczę? Ja mu na to ,ze bedziesz tatusiem ponownie, a M na to: ojej...
Ach ci faceci:-D
Prezent rozwinal do konca, test wypadł na podloge, ale po sliniaczku od razu wiedzial o co chodzi...:tak:

Agnes - gratulacje! jakos narobilas mi nadziei bo troche mamy podobne historie ciazowe wiec moze i ja teraz zaciaze.... och....
Życzę tobie szybkiego zaciążenia :tak: Mogłybyśmy razem przeżywać nasze ciążę :tak: Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie mamuśki starające się o dzidziusia :tak:

Mój M tez sie niczego nie spodziewał i nie podejrzewał. Dałam mu wiec taki prezencik "z przesłaniem" maly sliczny niemowlecy sliniaczek z wetknietym w srodek wielkim serduszkiem , a wewnątrz test z dwoma kreseczkami. Czekalam az rozwinie prezent, ale emocje wziely góre i popłakałam sie, na co moj Małż przestał odwijac papierek z prezentu (jeszcze nie poznawszy zawartości) i pyta mnie zdziwiony, dlaczego płaczę? Ja mu na to ,ze bedziesz tatusiem ponownie, a M na to: ojej...
Ach ci faceci:-D
Prezent rozwinal do konca, test wypadł na podloge, ale po sliniaczku od razu wiedzial o co chodzi...:tak:
Super pomysł z tym śliniaczkiem :tak:
Razem z M jeszcze jakoś nie ochłoneliśmy, o Julie jakos bardzo się staraliśmy a tu tak szybko i bez problemu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnes ja też Julka albo Oliwka:tak:
U nas drugi cykl zaskoczył!!:szok: a u Ciebie który??
Mój M do tej pory nie wierzy że się udało i ostatnio zaproponował mi piwkowanie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Agnes ja też Julka albo Oliwka:tak:
U nas drugi cykl zaskoczył!!:szok: a u Ciebie który??
Mój M do tej pory nie wierzy że się udało i ostatnio zaproponował mi piwkowanie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
To ma pomysły z tym piwkowaniem:-p
U nas w sumie chyba trzeci cykl, tylko nie polowaliśmy do tej pory jakoś na owulacje. Poprzednim razem tak szalałam z polowaniem, nawet testy owulacyjne próbowałam. Teraz tak spokojnie na luzie i jest :szok:

Super pomysł, gratulacje za owocny teścik:-)

reklama
To ma pomysły z tym piwkowaniem:-p
U nas w sumie chyba trzeci cykl, tylko nie polowaliśmy do tej pory jakoś na owulacje. Poprzednim razem tak szalałam z polowaniem, nawet testy owulacyjne próbowałam. Teraz tak spokojnie na luzie i jest :szok:
i chyba w tym jest sukces!!!! nie myslec tylko dzialac, tylko jak ja mam to zrobic????? moze jakis pigulki na "niemyslenie" :-)

Do góry