Och, jakby były to by zrobiły furrorę wśród nas i nasza dola z tym czekaniem była łatwiejsza:-)i chyba w tym jest sukces!!!! nie myslec tylko dzialac, tylko jak ja mam to zrobic????? moze jakis pigulki na "niemyslenie" :-)
reklama
A ja dziewczyny podobno cudem mam jedno dziecko a po 4 latach starań o drugie zdecydowalismy sie na in vitro bo nasienie mojego meza jest bardzo slabe. Teraz jest juz kilka dni po invitro i czekam na dwie kreseczki. Caluję was mocno
Podobno wyjazdy w góry są bardzo owocne ;-) A tak na poważnie przydały by się takie pigułki, wtedy nie było by problemu Ale wkrótce i ty zobaczysz dwie kreseczkii chyba w tym jest sukces!!!! nie myslec tylko dzialac, tylko jak ja mam to zrobic????? moze jakis pigulki na "niemyslenie" :-)
Ale wiecie co dziewczyny mam problem, nie wiem jak powiedzieć o ciąży mojej przyjaciółce. Ona od 3 lat stara się o dziecko, i każda wieść o cudzej ciąży ją dobija, dlatego totalnie nie wiem jak mam jej powiedzieć :-(
Agnes - to przykra sprawa jesli to Twoja przyjaciółka i wiesz, że stara się tak długo o dziecko.... ja myślę, że przeciez i tak się dowie więc może za jakiś czas.... za 2 tygodnie, za miesiąc.... tak delikatnie, nie okazująć (tzn.. ze szalejac z radosci)
sama z reszta nie wiem....
ja poki co czekam na owu, dzis dopiero 9dc, w poniedialek na monitoring
a Ty jak sie czujesz?
sama z reszta nie wiem....
ja poki co czekam na owu, dzis dopiero 9dc, w poniedialek na monitoring
a Ty jak sie czujesz?
Martuskaa póki co obmyślam jak jej delikatnie to powiedzieć, wiem że jej dół się przez to ogromnie powiekszy. Ohh gdy widzę jak ona bardzo przeżywa, to że jej nie wychodzi a tu jeszcze muszę się z nią podzielić taką nowiną... :-(
No to teraz u Ciebie rozpoczyna się małe polowanko na owulacje :-) Trzymam kciukasy
A ja się ogólnie czuję kiepsko, nasza młoda się rozchorowała a my za nią. Męczy mnie mega katar i ból gardła. Wczoraj ginekolog przepisała mi luteine, żebym przez tą infekcje i ogólny stres nie poroniła. Więc leżę i się kuruję No i mam pierwszą fotę fasolinki :-)
No to teraz u Ciebie rozpoczyna się małe polowanko na owulacje :-) Trzymam kciukasy
A ja się ogólnie czuję kiepsko, nasza młoda się rozchorowała a my za nią. Męczy mnie mega katar i ból gardła. Wczoraj ginekolog przepisała mi luteine, żebym przez tą infekcje i ogólny stres nie poroniła. Więc leżę i się kuruję No i mam pierwszą fotę fasolinki :-)
Agnes -to kuruj sie kuruj i dbaj o siebie i fasolke. Jak dobrze pamietam, to jakos szybko Wam sie udalo? 2-3 cykl???
tak, ja poluje na owu choc nie za wszelka cene i nie doszukuje sie jej objawow.... w poniedzialek ide do gin na monitoring....
tak, ja poluje na owu choc nie za wszelka cene i nie doszukuje sie jej objawow.... w poniedzialek ide do gin na monitoring....
Witam, chciałabym dołączyć do mam staraczek:-) Na razie mam 5,5 letnią córeczkę, starać o 2 dzieciątko zaczęliśmy się w sierpniu, w listopadzie zaszłam w ciążę, niestety w grudniu poroniłam. Teraz już ponad miesiąc czekam na miesiączkę, choć czasem mam nadzieję, że może już mogło coś się wydarzyć.
ewelina09065
czas oczekiwania...
witam postanowiłam do was dołaczyc poniewaz zdecydowalismy sie na drugie dziecko) moja córcia niedlugo skonczy 4 lata wie najwyzsza pora!!tzrymam kciuki za nas wszystkie zeby jak najszybciej sie udało pozdrawiam
No u nas 3 cykl trafiony Trzymam teraz mocno kciukasy za CiebieAgnes -to kuruj sie kuruj i dbaj o siebie i fasolke. Jak dobrze pamietam, to jakos szybko Wam sie udalo? 2-3 cykl???
reklama
izus180584
Fanka BB :)
Witam!!Chciałabym dołączyć do Was gdyż też chcemy drugą dzidzie.Narazie mam cudowną dwulatke.Na początku stycznia odstawiłam plastry i jestem ciekawa jak długo będziemy czekać na bobasa.na córcie czekaliśmy rok>pozdrawiam i trzymam za wszystkich kciuki!