reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam,dziewczyny mam takie pytanie dotyczy ziół Ojca Sroki na wywołanie owulacji pije ja już 3 cykl i nigdzie nie pisze czy trzeba ją pić aż do skończenia wszystkich ziół czy po 3 cyklach zrobić miesięczną przerwę?? może Wy coś będziecie o tym wiedziały??Z góry dziękuję :-)

Z mężem staramy sie już ponad rok o dzidziusia i nadal nic :-( dzis zrobiłam badania na tarczyce i prolaktynę i jest wszystko ok. w 3dc chce zrobić jeszcze estradiol,FSH i LH,progesteron nie wiem co jeszcze można jakie badania??

reklama
jarzebinka GRATULUJE!!!
My walczymy z cyckowaniem aktualnie. Moj 2 miesieczniak wiecznie na rekach przy cycku moglby lezec... ehhh...

Pozdrawiam

witam serdecznie i dziękuję za gratki :tak: i życzę przyjemnego cycolenia :tak::-D:tak:

nemezja, ja nie mam pojecia co do tych ziółek :-( i co do badan to tez sie nie orientuję :-(

mam już dwóch synków ale zapragnęliśmy mieć trzecie dzieciątko - oby córeczkę :)
trzymajcie kciuki :)
( jeden nasz synek ma ponad półroku ale chcemy mieć małą różnicę między dziećmi - mamy nadzieję, że uda nam się mniej niż dwa lata ;)

Witam
Jestem nowa na forum. Też planujemy z mężem rozpocząć starania o drugie dzieciątko. Pierwszą ciąże niestety poroniłam w 6 tyg. Po 2 miesiącach okazało się że znów jestem w ciąży:-) Ciąża była zagrożona (plamienia, skurcze) leżałam całe 8 miesięcy ale w lutym 2007 urodziłam zdrową córeczkę Paulinkę. Teraz bardzo chciałabym mieć drugie dziecko ale boję się:sad::sad: Mam 28 lat. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona.

Witam
Jestem nowa na forum. Też planujemy z mężem rozpocząć starania o drugie dzieciątko. Pierwszą ciąże niestety poroniłam w 6 tyg. Po 2 miesiącach okazało się że znów jestem w ciąży:-) Ciąża była zagrożona (plamienia, skurcze) leżałam całe 8 miesięcy ale w lutym 2007 urodziłam zdrową córeczkę Paulinkę. Teraz bardzo chciałabym mieć drugie dziecko ale boję się:sad::sad: Mam 28 lat. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona.

Witaj kochana zycze szybkiego zafasolkowania:tak:

A do mnie w czwartek dzwonil gin bo zle wynki-zawysoki testesteron i to trzykrotnie :szok:i dzidzi napewno niebedzie,bede tylko tyla.A wiezcie mi juz tylam bo w ciagu roku 10kg w +,teraz wiem od czego.Teraz czekam na recepte ktora ma mi przeslac na warownanie hormonow,bede brala tabletki przez miesiac,potem kontrola badania krwi,wtedy albo dzialamy z clo,albo dalej cos na obniezenie.Trudno bo znow czekanie,ale teraz przynajmnie wiem na czym stoje:tak:I bogu dziekowac,ze zmienilam lekarza bo gdybym dalej do tego chodzila to dzidzi by niebylo,i niewiadomo jaka waga by byla:crazy:

Pozdrawiam was serdecznie;-)

"kevinka"a skad Ty masz taki wysoki testosteron??Moje nadzieje na to ze jestem w ciazy dzis rano legly w gruzach bo juz sie ludzilam bo @ jakos nie przychodzila a dzis rano straszny boll brzuszka i okres sie zaczal?ehh ale to chyba dobrze ze nie bedzie bobasa od tego mca bo organizm odrzywa po tabsach...ale smutek jest ehh zycie...pozdrawiam babeczki:-)

"kevinka"a skad Ty masz taki wysoki testosteron??Moje nadzieje na to ze jestem w ciazy dzis rano legly w gruzach bo juz sie ludzilam bo @ jakos nie przychodzila a dzis rano straszny boll brzuszka i okres sie zaczal?ehh ale to chyba dobrze ze nie bedzie bobasa od tego mca bo organizm odrzywa po tabsach...ale smutek jest ehh zycie...pozdrawiam babeczki:-)

Z kad ten testesteron???Niemam pojecia,niepytalam lekarza bo rozmawialam z nim przez tel.Ale jak bede na wizycie kiedys tam to zapytam:baffled:

Och te rozczarowania,ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!!wiec kochana glowka do gory,@ sie skonczy i znow bedzesz mogla zaczac staranka,i takie zdrowsze dla ciebie i dzidzi:tak:

Witam
Mi @ znów się spóźnia i tak ostatnio co miesiąc:wściekła/y: Po porodzie miałam cykle jak w zegarku aż tu nagle znów i 40 dniowe coś czuje że czeka mnie wizyta u gina.Już odstawiłam mała od cycusia bo mimo swoich 2 latek jeszcze 2 razy dziennie dostawała. I nic się nie zmieniło.Jakoś nie wierzę żeby to fasolka bo słabo się w tym miesiącu staraliśmy.Akurat malutka ma drzemkę więc chwila wolnego. Miłego dnia

reklama
Witam
Mi @ znów się spóźnia i tak ostatnio co miesiąc:wściekła/y: Po porodzie miałam cykle jak w zegarku aż tu nagle znów i 40 dniowe coś czuje że czeka mnie wizyta u gina.Już odstawiłam mała od cycusia bo mimo swoich 2 latek jeszcze 2 razy dziennie dostawała. I nic się nie zmieniło.Jakoś nie wierzę żeby to fasolka bo słabo się w tym miesiącu staraliśmy.Akurat malutka ma drzemkę więc chwila wolnego. Miłego dnia

A moze akurat fasolka;-)Ale niechce cie nakrecac.
Tak czy inaczej najlepiej isc do gina bo akurat moze byc jakis maly problemik,a czlowiek o tym niewie i dopiero sie stresuje gdy @ przychodzi,lub sie spozna.Ja tez ciagle nieregularne dlugie cykle mialam,i podobnie mialam bo rok staranek i nic,chodzilam do lekarza ktory zadnych badan mi nierobil.Teraz zmienilam i wszystko jasne po badaniach.Wkoncu cos zaczyna sie dzialac w dobra strone.

Do góry