reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witajcie po weekendzie :-)

Agalotta witaj u nas:-)
Fajnie,jedna od nas odchodza po sie fasolek doczekaly inne dolanczaja do nas:-)Hihihi kiedys ja tez was opuszcze ale czasem zajrze:-D

Royanna widze,ze juz po starankach teraz czekanie na efekty,za ktore zaciskam kciuki:tak:

U mnie ze staranek narazie nici,ale nieubolewam nad tym bo itak w tym cyklu niemam mozliwosci zajscia w ciaze pecherzyki zamale:-(Ale mam nadzieje,ze spelnia sie slowa moego lekarza i juz na wiosne lub wczesniej ede w ciazy:-D

reklama
Witam...

Gwiazdeczko, pisałam już na październikówkach, ale tu tez napiszę, 3mam kciuki za rodzeństwo dla Simonka...

zaglądałam zaglądałam i sę doczekałam jarzebinko gratulacje:tak::tak::tak:
elisabeth o tobie też ciagle pamietam i wiem, ze pewnie i ty niebawem tutaj coś oglosisz, trzymam kciuki:tak:
Ell Kochana jesteś... ja walczę, walczę, walczę... w sumie to całkiem pozytywnie jestem do tego wszystkiego nastawiona, co ma być to bedzie...
witam
na tym forum jestem po raz pierwszy i mam nadzieje ze nie bede przeszkadzac :)
ja mam 4,5 letnia Julie i juuz baaaardzo dlugo staramy sie o rodzenstwo dla niej niestety cay czaas sadzilam zze jak za pierwszym razem poszlo od reki to teraz tez bedzie szybciutkoo a tu nici :( ale czekamy dalej i zaczyna brakowac mi juz cierpliwosci
Witaj Agalotta, a ile się staracie o drugiego bobaska? U nas tez z pierwszym było dosyć szybko, a teraz ... już trochę czasu minęło...

Kevinka to wiosna jest nasza!!!

Witaj agalotta! Jasne ze nie przeszkadzasz:) im nas wiecej tym przyjemniej! Mam nadzieje ze predziutko zobaczysz II kreseczki na tescie! My dopiero zaczelismy stranka w tym cyklu.
dzieki za mile przyjecie :)

Fajnie,jedna od nas odchodza po sie fasolek doczekaly inne dolanczaja do nas:-)Hihihi kiedys ja tez was opuszcze ale czasem zajrze:-D

mam nadzieje ze ja tez juz nie dlugo bede zagladala tylko tak .... na ploteczki :)
jesli mozna wiedziec z jakich okolic w niemczech jestes
Witam...

Witaj Agalotta, a ile się staracie o drugiego bobaska? U nas tez z pierwszym było dosyć szybko, a teraz ... już trochę czasu minęło...

juz rok bedzie
dziewczyny powiedzcie ( albo napiszcie;) jak to jest jak test owu pokazuje mocne dwie krechy to moze mimowszystko nie dochodzic do owu czy trzeba szukac przyczyn gdzie indziej dzieki

Royanna widze,ze juz po starankach teraz czekanie na efekty,za ktore zaciskam kciuki:tak:

To czekanie jest najgorsze w tym wszystkim:-(. Nie chce o tym myslec aby sie nie nakrecac, a za kazdym razem nadstawiam uszy i oczy aby zauwazyc jakis znak, ze sie udalo! A do terminu @jeszcze tyyyyylee czasuuu....

To czekanie jest najgorsze w tym wszystkim:-(. Nie chce o tym myslec aby sie nie nakrecac, a za kazdym razem nadstawiam uszy i oczy aby zauwazyc jakis znak, ze sie udalo! A do terminu @jeszcze tyyyyylee czasuuu....

Ja mam podobnie, próbuję się nie nakręcić - też czekam co przyniesie luty :sorry2:

dzieki za mile przyjecie :)

mam nadzieje ze ja tez juz nie dlugo bede zagladala tylko tak .... na ploteczki :)
jesli mozna wiedziec z jakich okolic w niemczech jestes
Witam...

juz rok bedzie
dziewczyny powiedzcie ( albo napiszcie;) jak to jest jak test owu pokazuje mocne dwie krechy to moze mimowszystko nie dochodzic do owu czy trzeba szukac przyczyn gdzie indziej dzieki

A dokladnie Hamburg:happy:
I tez rok sie juz staram:-(

Ja mam podobnie, próbuję się nie nakręcić - też czekam co przyniesie luty :sorry2:

Kochane prosze sie nienakrecaj tylko wierzyc!!!
Neiwyszukiwac niczego,przeciez pierwsza oznaka ciazy jest wlasnie brak @,potem reszta przychodzi:tak:Glowki do gory bo musi byc dobrze:tak:

hej dziewczyny...witam sie z pracy..nudze sie i siedze na bb hehe;-)juz naszczesnie wyleczylam sie i oby juz zadne chorubsko sie do mnie nie przyczepilo...ja w weekend powinnam dostac @ ale narazie zadnego znaku aby nadchodzilaa..zazwyczaj tydz przed boli mnie brzuch...tez sie strasznie nakrecam aby to juz teraz bylo ale chyba marne szanse skoro to bedzie dopiero pierwsza @ po odstawieniu tab...tabsy odstawilam miesiac temu:-):-)ale tak pragne tego drugiego bobasa ze juz nie moge wytrzymac...przy pierwszej ciazy nie spinalam sie tak aby byc w ciazy poprostu stalo sie bez zadnego liczenia dni plodnych itp a teraz ehh:crazy::crazy:pozdrawiam Was goraco

hej dziewczyny...witam sie z pracy..nudze sie i siedze na bb hehe;-)juz naszczesnie wyleczylam sie i oby juz zadne chorubsko sie do mnie nie przyczepilo...ja w weekend powinnam dostac @ ale narazie zadnego znaku aby nadchodzilaa..zazwyczaj tydz przed boli mnie brzuch...tez sie strasznie nakrecam aby to juz teraz bylo ale chyba marne szanse skoro to bedzie dopiero pierwsza @ po odstawieniu tab...tabsy odstawilam miesiac temu:-):-)ale tak pragne tego drugiego bobasa ze juz nie moge wytrzymac...przy pierwszej ciazy nie spinalam sie tak aby byc w ciazy poprostu stalo sie bez zadnego liczenia dni plodnych itp a teraz ehh:crazy::crazy:pozdrawiam Was goraco

Ja bralam tylko trzy miesiace tabletki,w tym czasie cykle trwaly u mnie 25-28-29 dni.Po odstawieniu odrazu zaczelam brac clo i cykl moj trwal 40 dni.Takze teraz organizm musi sam zaczac pracowac,wczesniej pracowal pod wplywem tabletek.
Ja w pierwsza ciaze zaszlam w drugim miesiacu po odstawieniu tabletek.
Kochana jak ma byc to bedzie:tak:Trzymam kciuki,zeby to jednak u ciebie fasolka:-)

reklama
dzieki Kevinka za pocieszenie:-)ja wiem ze organizm najpierw musi do rownowagi wrocic ale ja chce juz juz;-) w pierwsza ciaze tez zaszlam w 3cyklu po odstawieniu tabsow;-) jesli tym razem tez tak bedzie to znowu bede rodzic na przelomie roku hehee a ja tak chcialam aby dziecko sie urodzilo ak bedzie cieplo no ale co tam niech drugie bedzie jak najszybciej ale trzeci bobo juz musi byc maj-czerwiec hehe;-)

Do góry