reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

dzieki Kevinka za pocieszenie:-)ja wiem ze organizm najpierw musi do rownowagi wrocic ale ja chce juz juz;-) w pierwsza ciaze tez zaszlam w 3cyklu po odstawieniu tabsow;-) jesli tym razem tez tak bedzie to znowu bede rodzic na przelomie roku hehee a ja tak chcialam aby dziecko sie urodzilo ak bedzie cieplo no ale co tam niech drugie bedzie jak najszybciej ale trzeci bobo juz musi byc maj-czerwiec hehe;-)

Z suwaczka widac,ze twoja pociech konczy dzis dwa latka:-)Wiec wszystkiego najslodszego dla niej:-)A moje pierwsze dziecko tez te stycznia tylko juz calkiem przelom bo 2 stycznia:-D Dla mnie sumie bez roznicy kedy by sie mial urodzic jedynie to chyba bym niechciala listopad grudzien,ale jak tak bedzie to tak bedzie:tak:

reklama
Kevinka dziekuje za zyczonka dla mojej malej dwuletniej bandytki;-)ona jest z 15stycznia wiec juz po urodzinacht!Ale imprezke miala super;-)Cos mnie brzuch po malpowatemu zaczyna bolec ehh..jeszcze pare dni i moje nadzieje legna w grozach na potomstwo w pazdzierniku hehe ale co tam podobno dobrze jest odczekac miesica od zakonczenia tabsow aby wszystko w miare normalnie zaczelo chulac;)
Kevinka mowisz ze nie chcialabys miec bobo listopad-grudzien ale tak moze byc hehe nawet jest[/ to prawdopodobne jak uda Ci sie niebawem zafasolkowac;-)
p.s.i znowu bsusek boli ehh;(
mozecie mi napisac co to jest "beta" dziewczyny w staraczkach 2009 pisza o tym a ja niuswiadomiona nie wiem co to za okreslenie??czy to jakies badanie jest??
pozdrawiam GosiaCOLOR]

Kochana jak nie tym razem to nastepnym sie uda :-)
Beta to badanie krwi,ktory wykrywa hcg hormon ktory jest produkowany w ciazy.Wsumie cos podobnego jak test ciazowy tylko te badanie jest z krwi i daje 100% pewnosci:-)

Witam
To czekanie jest najgorsze w tym wszystkim:-(. Nie chce o tym myslec aby sie nie nakrecac, a za kazdym razem nadstawiam uszy i oczy aby zauwazyc jakis znak, ze sie udalo! A do terminu @jeszcze tyyyyylee czasuuu....
a ja mam luz, bo się nie nakręcam chyba jakas inna jestem:-p;-)
hej dziewczyny...witam sie z pracy..nudze sie i siedze na bb hehe;-)juz naszczesnie wyleczylam sie i oby juz zadne chorubsko sie do mnie nie przyczepilo...ja w weekend powinnam dostac @ ale narazie zadnego znaku aby nadchodzilaa..zazwyczaj tydz przed boli mnie brzuch...tez sie strasznie nakrecam aby to juz teraz bylo ale chyba marne szanse skoro to bedzie dopiero pierwsza @ po odstawieniu tab...tabsy odstawilam miesiac temu:-):-)ale tak pragne tego drugiego bobasa ze juz nie moge wytrzymac...przy pierwszej ciazy nie spinalam sie tak aby byc w ciazy poprostu stalo sie bez zadnego liczenia dni plodnych itp a teraz ehh:crazy::crazy:pozdrawiam Was goraco
a jak długie miałas wczesniej cykle? Teraz też się nie spinaj.. co ma być to bedzie... tak jest łatwiej...;-)

"elisabeth" w sumie cykl w trakcie brania tabsow jak i po ostawieniu wachal mi sie miedzy 27-30dni...nie spinam sie juz bo wiem ze to bedzie miec odwrotny skutek;-) tak jak mowisz co ma byc to bedzie;-)pozdrawiam

hej dziewczynki, wpadlam zobaczyc co slychac u starych staraczek :tak:

jarzebinka GRATULUJE!!!

Gwiazdeczka obyc sie szybko w koncu doczekala:tak:

My walczymy z cyckowaniem aktualnie. Moj 2 miesieczniak wiecznie na rekach przy cycku moglby lezec... ehhh...

Pozdrawiam

Kobietki które starają sie w tym roku o dziecko a nie ma ich na liście staraczek na bieżący rok (str 150 na wątku "lista..." ) oraz dziewczyny z listy które zafasolkowały proszę o przesłanie do mnie prywatnej wiadomości na PM o dopisanie do listy albo dopisanie dwóch kreseczek.
Dziękuję:happy:

reklama
Do góry