reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Jarzebinko a Ty jak się czujesz:-)

a dziękuje odpukać dobrze....................... :tak: jeżeli chodzi o dolegliwości ciążowe to na razie mnie omijają, jednynie mam wieksze pragnienie i tyle ( pierwszą ciążę też przeszłam bez objawowo, więc może i ta tez taka będzie ) :tak::-D:tak: jedynie troszke sie boję, bo mój mały od czwartku wieczora walczy z 39 stopnoiową gorączka i ja z nim przesiaduję cały dzionek, mam tylko nadzieję,ze nic nie załapie i jakoś mu to przejdzie :tak:

to widze,że 2 luty to dzien wizyt u gina, czekam potem na informacje, co i jak :tak: ja też sie wybieram :tak:

reklama
Witajcie:)
Z tm zajsciem w ciaze wbrew opiniom wcale nie jest tak latwo, kurcze, trafic w odpowiedni moment to naprawde graniczy z cudem, szczegolnie gdy sie tego tak bardzo pragnie...

Szybka ciaza jest dla tych ktorzy niechca,niemysla o tym a tu bach niespodzianka mila lub niemila :/
A dla nas to wyczekiwanie ,planowanie i nic z tego niewychodzi,albo dlugie czekanie......

Jarzebinko super,ze czujesz sie dobrze,oby tak zostalo :)

Witajcie moje kobietki! Melduje sie :-) U nas wszystko w porzadku, synus mi rosnie jak na drozdzach ;-) Moja szkola mnie nieco pochlania, no i ten francuski....no ale daje jakos rade, bo cel jest wazny dla mnie. Nie mam przez to wszystko czasu dla Was... No i jeszcze te moje problemy z cyklem...straszne rzeczy sie dzialy, bó plamienia poprzedzone plamieniami i tak non stop. Cykle bezowulkowe byly chyba od lata. Ten ostatni teraz cos sie poprawil, moze to przez to, ze lykam castagnusa? W kazdym razie to moj 11dfl ;-) Buziaczki dla Wasz wszystkich! Pamietam o Was caly czas i postaram sie czesciej zagladac.

Gwiazdeczko, ciesze sie ze zajrzalas do nas! Jak znajdziesz chwilke to zapraszamy! A z cyklem sie wyreguluje, badz dobrej mysli!

zaglądałam zaglądałam i sę doczekałam jarzebinko gratulacje:tak::tak::tak:
elisabeth o tobie też ciagle pamietam i wiem, ze pewnie i ty niebawem tutaj coś oglosisz, trzymam kciuki:tak:

witam
na tym forum jestem po raz pierwszy i mam nadzieje ze nie bede przeszkadzac :)
ja mam 4,5 letnia Julie i juuz baaaardzo dlugo staramy sie o rodzenstwo dla niej niestety cay czaas sadzilam zze jak za pierwszym razem poszlo od reki to teraz tez bedzie szybciutkoo a tu nici :( ale czekamy dalej i zaczyna brakowac mi juz cierpliwosci

reklama
Witaj agalotta! Jasne ze nie przeszkadzasz:) im nas wiecej tym przyjemniej! Mam nadzieje ze predziutko zobaczysz II kreseczki na tescie! My dopiero zaczelismy stranka w tym cyklu.

Do góry