reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
A do mnie przyszła w nocy @, ale boleśnie to fizycznie przeżyłam, muszę się do gin koniecznie umówić, bo coś się zmienia .
Po porodzie wogóle przestałam odczuwać jakikolwiek ból w czasie @, to była chyba najbardziej optymistyczna wiadomość a tu drugi cykl z rzędu chodzę po ścianach z bólu , jako nastolatka tak miałam - przed samą @ i pierwszy dzień nie funkcjonowałam wogóle i jechałam na prochach i teraz nagle po tylu latach wróciło .
Do tego dostałam mega migreny. Wczoraj myślałam, że zejdę normalnie .
Ale cieszę się, że przyszła w terminie, chociaż szybciej staranka będzie można zacząć .
Zastanawiam się, czy w luxmedzie by mi ten monitoring cyklu zrobili bez problemu jakbym poprosiła .
Po porodzie wogóle przestałam odczuwać jakikolwiek ból w czasie @, to była chyba najbardziej optymistyczna wiadomość a tu drugi cykl z rzędu chodzę po ścianach z bólu , jako nastolatka tak miałam - przed samą @ i pierwszy dzień nie funkcjonowałam wogóle i jechałam na prochach i teraz nagle po tylu latach wróciło .
Do tego dostałam mega migreny. Wczoraj myślałam, że zejdę normalnie .
Ale cieszę się, że przyszła w terminie, chociaż szybciej staranka będzie można zacząć .
Zastanawiam się, czy w luxmedzie by mi ten monitoring cyklu zrobili bez problemu jakbym poprosiła .
witam chyba tez moge sie dolaczyc do tego forum gdyz niebawem zaczynam sie starac razem z mezem o drugiego bobaska..mamy juz corke ktora 15stycznia bedzie miala dwa latka i najwyzsza pora postarac sie o rodzenstwo dla niejCorka powiedziala ze chcialaby miec rodzenstwo wiec trzeba jej zalatwic jakiegos towazysza do zabawyMam nadzieje ze niedlugo zafasolkuje...w sobote wzielam ostatnia tab anty wiec zanim plodnosc wroci moze troche potrwac ale licze ze pojawi sie w najblizszym miesiacu)Pozdrawiam goraco kobietki:-):-):-)
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Witaj gie-oska,
wasze dzieci pytają o rodzeństwo? Składają zamówienia?
Krystian raz się zapytał, kiedy urodzę dzidziusia, wymyślił już imiona od siebie .
Kilka razy wmawiał mi, że jestem w ciąży bo mam duże cycusia (skutek podsłuchiwania moich rozmów z ciężarną koleżanką ).
No i co i rusz oddaje zabawki dla dzidziusia, a wczoraj wyciągnął kieliszek z górnej szafki w kuchnii i mówi, że jak nam się urodzi dzidziuś to będzie pił z takiej małej szklaneczki .
Ja staram się mu nic nie mówić, nie nastawiam go i nie informuję, że się staramy, powiedziałam, tylko, na pytanie kiedy, że to dzidzia wybierze sobie moment, kiedy będzie gotowa z nami zamieszkać.
Prawdę mówiąc szkoda mi go, że tak bardzo chciałby mieć rodzeństwo :-(.
wasze dzieci pytają o rodzeństwo? Składają zamówienia?
Krystian raz się zapytał, kiedy urodzę dzidziusia, wymyślił już imiona od siebie .
Kilka razy wmawiał mi, że jestem w ciąży bo mam duże cycusia (skutek podsłuchiwania moich rozmów z ciężarną koleżanką ).
No i co i rusz oddaje zabawki dla dzidziusia, a wczoraj wyciągnął kieliszek z górnej szafki w kuchnii i mówi, że jak nam się urodzi dzidziuś to będzie pił z takiej małej szklaneczki .
Ja staram się mu nic nie mówić, nie nastawiam go i nie informuję, że się staramy, powiedziałam, tylko, na pytanie kiedy, że to dzidzia wybierze sobie moment, kiedy będzie gotowa z nami zamieszkać.
Prawdę mówiąc szkoda mi go, że tak bardzo chciałby mieć rodzeństwo :-(.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Witam,
Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2009 roku !
nieśmiało się do Was dołączę...
śmiało, śmiało.... witam serdecznie
witam chyba tez moge sie dolaczyc do tego forum gdyz niebawem zaczynam sie starac razem z mezem o drugiego bobaska..
witam, witam ...
i oby ten 2009 okazał się szczęśliwy i II kreseczki pojawiły się juz niedługo .....
Jagoda, czy dobrze,że @ w terminie, przynajmniej ten problem z głowy a wspołczuje tego bólu .....
Khalil
Starajaca sie
Witam ponownie!
Ja to taka raczej czytajaca niz piszaca.
J@god@ bardzo ci wspolczuje rowniez przezywam to samo.
Nie napisalam nic o sobie wiec moze troszke teraz nakresle. Mam 31 lat i synka 13 miesiecznego o imieniu Khalil. Jak juz pisalam staramy sie o druga dzidzie. Po urodzeniu Kukusia przeszlam na tabletki antykoncepcyjne i bralam az do zeszlego miesiaca po odstawieniu ich odczuwam okropny bol przy owulacji. Kurcze dziewczyny ja was podziwiam za cierpliowsc ja nie moge doczekac sie testu , tak bym chciala aby wiadomo bylo juz na drugi dzien hihihhi.
Ja to taka raczej czytajaca niz piszaca.
J@god@ bardzo ci wspolczuje rowniez przezywam to samo.
Nie napisalam nic o sobie wiec moze troszke teraz nakresle. Mam 31 lat i synka 13 miesiecznego o imieniu Khalil. Jak juz pisalam staramy sie o druga dzidzie. Po urodzeniu Kukusia przeszlam na tabletki antykoncepcyjne i bralam az do zeszlego miesiaca po odstawieniu ich odczuwam okropny bol przy owulacji. Kurcze dziewczyny ja was podziwiam za cierpliowsc ja nie moge doczekac sie testu , tak bym chciala aby wiadomo bylo juz na drugi dzien hihihhi.
Khalil
Starajaca sie
:-)
JAGODA no widzisz co sie porobilo ze normalnie corka prosi o rodzenstwo haha:-)a tak powaznie to widac ze brakuje jej drugiego bobo w domu bo ona lubi sie opiekowac innymi dziecmi i ogolnie kocha wszystkie dzieci...jak przyjezdza jej rok mlodszy kuzyn to daje mu pic,karmi go,wszystko pokazuje itp troche zaluje ze tak pozno sie decydujemy na drugie bobo no ale coz zrobic takie zycie:-)oby tylko dwie kreseczki pojawily sie szybko i oby bobo bylo zdrowe to jest dla nas najwazniejsze:-):-):-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
troche zaluje ze tak pozno sie decydujemy na drugie bobo no ale coz zrobic takie zycie:-)oby tylko dwie kreseczki pojawily sie szybko i oby bobo bylo zdrowe to jest dla nas najwazniejsze:-):-):-)
z tego co widzę Twoja córa ma 2 latka a ty mówisz,że poźno ......... ja dopiero jak Kacper skonczył 2 latka, z czystym sumieniem mogłam powiedzieć,że jestem gotowa na drugie dziecko, a wyszło jak wyszło, mam nadzieje,że wyrobie sie w 4 latach różnicy, a do tego juz wiele nie zostało bo tylko 3 miesiące
mój Kacper jeszcze sam z siebie nie wspomina o rodzeństwie, ale jak w szerszym gronie jest poruszany temat rodzeństwa - mowa o siostrach, bratach to też wspomina,że będzie miał rodzenstwo kiedyś nawet podsłuchał moją rozmowe z M na ten temat o zmianie samochodu jak pojawi się kolejne dziecko i cos na ten temat powiedział w żlobku, aż pani sie pytała czy rodzina sie powiększy ....
reklama