reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Jasnej gwiazdki na niebie,
Jasnych ludzi w krąg siebie,
Uśmiechu od ucha do ucha
i pogody ducha w nadchodzące świeta

radosnych, rodzinnych świat Narodzenia Pana
oraz szampanskiej zabawy sylwestrowej

życzy Kasia :tak:

reklama
Witajcie mamuśki po świętach...

jak brzuszki? urosły?

ale nam się wątków staraczkowch namnożyło:szok:

ja zostaję tutaj...bo w tamtych nie wiem o co chodzi, jakis dziwny podział

Pozdrawiam

i ja witam po świetach! :happy:
elisabeth ja też nie rozumiem tego podziału...bez sensu:sorry2:

u mnie testowanko za 6dni no chyba ze @ sie pojawi. ale jak narazie nei zapowiada się:)

pozdrawiam wszystkich;-)

zrobił sie bałagan i tyle :)
ale nie zamierzam sie tym przejmować... nie moja sprawa.
mam swoj portal i forum wiec wystarczy że tam porządku pilnuję:tak::-)

witajcie poświątecznie, ja tu zaglądam do was jako wierny kibic i mam nadzieje, że niebawem jakiś dobry bocian przeleci przez ten wątek;-)

witam sie i ja w Nowym Roku i życze aby przyniósł nam wymarzone II kreseczki, bo to chyba najwieksze marzenie na ten rok :tak: i poprostu wszystkiego najlepszego na ten 2009 :tak:

i wiecie co, w pracy mielismy spotkanie wigilijne i wszyscy, przy zyczeniach składanym mnie i mojemu M, zyczyli nam córeczki :tak: miło mi sie zrobiło :tak: więc teraz czekam na spełnienie i życzen i marzen ...................... a do testowania juz bliżej niz dalej, jakies 14 dni ..................................:tak: chociaż wydaje mi sie,że ten cykl jest jakiś pokręcony i owulka powinna być 1/2 stycznia, a chyba była w okolicach 28 grudnia .... ale kto to wie napewno, poczekamy zobaczymy :tak:

PS. właśnie o jakich podziałach piszecie, bo jestem nie w temacie ????????

Witam noworocznie...

Jarzębinko a właśnie dziś o Tobie myślałam, czy już się udało...

Pytacie o podziały... w zeszłym roku był jeden wątek staraczkowy Staraczki2008, a teraz powstają jak grzyby po deszczu i nie wiadomo, który główny... każda z założycielek chce aby to był jej, przynajmniej ja tak to widzę...

Ja mam 8go kolejną wizytę u ginka... po ostatniej dostałam globulki, których nie zdążyłam wybrać bo @ przylazła za wcześnie... ciekawe co teraz wymyśli lekarz...

Pozdrawiam!

reklama
Jarzębinko a właśnie dziś o Tobie myślałam, czy już się udało..

qurcze no właśnie jeszcze nie ................................... ale mam nadzieje,że może tym razem, mój M był bardzo aktywny w tym cyklu, tylko nie wiem co na to mój cykl, bo coś mi sie wydaje,że cos sie poprzestawiało i owulka chyba była 4 dni wcześniej ( po obserwacji śluzu tak mniemam) ale dzięki M i przytulanki w tym czasie były, bo z mojej inicjatywy to pewnie byłyby troszke później, bliżej terminu domniemanej owulki, której nie było :tak::-D:tak: czekam do 16 stycznia i wszystko sie wyjaśni :tak:

a tak sie ostatnio zastanawiałam,gdzie nasze pozostałe mamusie ....Ewcia, Gwiazdeczka .......

Do góry