reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witajcie kochane:-)
Wszystkiego co najlepsze w tym nowym roku:tak:Chociaz u mnie niezaczol sie zafajnie:-(ale to juz inna historia.Swieta ,swieta i po swietach,nowy rok i nowe mozliwosci:-)
Ja po odstawieniu tabletek anty i pierwszym miesiacu clo mialam cykl 40 dni:wściekła/y:
Teraz drugi cykl z clo podwojony dawka i sexik co drugi dzien,dzis 30dc i chyba nadchodzi @ na 99% mialam dawke stresow co nie daje dobrach warunkow poczecia fasolki:no: Przywiezli mi z pl olej z wiesiolka i mam zamiar go brac w przyszlym cyklu tylko niezbyt wiem do kiedy go pic skoro mam takie nieregularne cykle:wściekła/y:
Ja zawsze marzylam o roznicy wieku 2 lat,staranka zaczelismy rok temu (maz musial dojrzec do tej decyzji)teraz juz rok staranek minal,moj synek skonczyl 2 stycznia trzy latka.Maze uda mi sie zalapac na 4 letnia roznice;-)
Synus tez juz chcialby rodzenstwo,zwlaszcza gdy mielismy w domu gosci na swieta bratowa w 8 miesiacu ciazy i rowiesnce mojego syna,mial towarzystwo co mu sie podobalo.

Trzymam ciuki za nas kochane zeby udalo nam sie jaknajszybcie zafasolkowac,ja przyznaje,ze trace nadzieje.W tym miesiacu mialam calkowity luz psychiczny zwiazany z dzidzia ze wzgledu na gosci ,swieta stresy itd,ale juz lowa zaczela pracowac,a tu czuje ze @ idzie:wściekła/y:

reklama
kurcze cos mi suwaczek niechce sie zmienic-chyba sie udalo,niewidze jeszcze moze jutro wyskoczy .sorki,ze tu o tym pisze

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)
Wczoraj brzuch podboliwal jak na @ ,dzis jak jeszcze nic nieboli.Dzionek zaczelam od sexiku ;) Dzis 31 dc ,kurcze gdybym chociaz wiedziala kiedy ona chce przyjsc to byl planowala jakies testowanko :/

Czy ktos moglby mi to przetlumaczyc
Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 4 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.
Taki problem pojawil mi sie jak chce wkleic suwaczek

Ostatnia edycja:
Kevinka próbujesz za długi bbc code wkleić do podpisu, według tej informacji maksymalnie 4 linie możesz, prawdopodobnie za długi kod suwaczka kopiujesz.

Jak dla mnie dziwne bo wszysniej mialam dwa suwaczki,dwa zdania ,zdjecie i bylo ok,teraz wskoczyl jeden suwaczek,zdjecie a jak dam zdanie to juz wyskakje ten text :/

Często strony z suwaczkami przed właściwym linkiem do suwaczka, który zaczyna się od :
wstawia link ze swoim adresem. Można spróbować wkleić najpierw suwaczek do worda i potem wyciąć tylko tę część między
i to wkleić na forum.

Kochana np na poprzedniej stronce widze swoj suwaczek tz pod niektorymi moimi postami.,a tu nie
ok poradze sobie jakos,dzieki za pomoc :D

reklama
Rzeczywiście pod niektórymi postami wyświetla się Ci suwaczek a pod innymi nie, jeszcze się z czymś takim nie spotkałam :baffled::confused:.

Do góry