reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziekuje kochane za kciukasy ja tez zacisniete mam za was i niepuszczam:-)Uda nam sie wkoncu;-)

uda, uda, jak wszystkie dorwiemy tych M co dwa dni to co ma sie nie udac ...... :tak::-D:tak:

Dziecko mi się rozchorowało:-:)-:)-(

Ewcia to pozdrów Bodzię od nas... kurcze długo w tym szpitalu...

mije tez sie pochorowało, dzisiaj siedzę z nim w domku, mam nadzieje,że jak weekend go przetrzymam to w poniedziałek juz bedie mógł iśc do przedszkola :tak:

i też przesyłam bodzi pozdrowienia i powrottu do zdrówka i domku :tak:

I też zapowiedziałam, że co drugi dzień :-).

i kolejna co dwa dni, może to bedzie jakiś sposób :tak:

ja też udzialam sie na straczkach, ale faktycznie tempo tam jest zabójcze :tak:, do tego mam forum regionalne i z planowaniem płci, watek główny i Marcóweczki 2005, ale tutaj akurat jest mały ruch, bo jest nas tylko 3:tak::-D:tak: gdyby nie to,że moge na BB wchodzic w pracy to byłoby tego za dużo do ogarnięcia, a tak to czas szybciutko zleci :tak: czasem tylko zrobią sie zaległości jak w pracy nawał pracy, a taki okres sie zbliża więc pewnie w styczniu zostane w tyle :tak::-D:tak: bo w domu to juz wogóle na BB nie ma czasu :szok:

pozdrawiam i miłego dnia życze :tak:

reklama
Dziecko mi się rozchorowało:-:)-:)-(

to dużo masz dni płodnych... ja mam znacznie mniej, ale mam krótki cykl i to dlatego.... a mi się marzy... zdrowe dzieciątko... w sumie to nie ma znaczenia jaka płec, choć wiem, ze mąż chciałby córcię, to niech się stara he he
Wiesz,tyle mi wyszło na kalkulatorze w necie.:-D:-D:-D więc chyba prawda:-D:-D:rofl2::rofl2:

WRÓCIŁAM!!!!!
Tłumacze,że mnie nie było bo leżałam w szpitalu psychiatrycznym 4 tyg......Już lepiej choć..Leki nadal więc starania o dzidzie odeszły na razie w sina dal....Mówcie mi szybciutko, która się może pochwalić???/? Bo ja w lipcu zostane ciocią :-D

Bodzinko przytulam Cie mocno... zdrowiej szybciutko i wpadaj tu do nas... ja na razie nie mam się czym pochwalić (w temacie staraczkowym, oczywiście)... Buźka!!!

halo dziewczyny...elisabeth..duzo wytrwalosci, a na pewno się uda..a jaK wizyta u noweg lekarza???
Bodzinka wracaj do dobrego samopoczucia jak najszybciej...

a wszystkim zycze ciepłych w rodzinnym gronie świat..i oczywiście wymarzonych II kreseczek:tak:

Też wpadałam życzyć Wam Wesołych Świąt...

Życzę Wam nadziei,
własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych Świąt!

reklama
Wszystkiego co najlepsze
z okazji zbliżających się Świąt,
a Nowy Rok niech przyniesie
same dobre dni

Ela, Grzegorz,Otylka i groszek albo groszka:)))

Ps. Wszystkim życzę tych wymarzonych fasolek;-)

Do góry