jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
A na dzidzie przyjdzie czas--------------pozytywne myslenie to podstawa ;-)
i tego trzeba sie trzymać, bo inaczej zwariujemy........ oby następny cykl był juz tym ostatnim ......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na dzidzie przyjdzie czas--------------pozytywne myslenie to podstawa ;-)
Ha ja jestem jeszcze na innym forum mamusiek styczniowych 2006 ;-)Ale tam ostatnio jakis bezruch,mysle,ze efekt forum zamknietego na prywatnym platnym serwerze,bo tak zawsze cos sie podzieje,zawsze nowa osoba zajrzy odezwie sie itdkevinko trzymam kciuki za siebie też
Ja nie piszę na staraczkach nie mam sił w tej chwili już ciągnąć kolejnego wątku , ciekawe co będzie jak się fasolka pojawi, czy dam radę ogarnąć nowy miesiąc . I żeby mi nie wywinęła takiego numeru jak synuś - miałam termin na 10.05 i pisałam z majówkami od początku a synuś się 21.04 pojawił i zostałam kwietniówką - i od ponad 3 lat piszę na dwóch miesiącach .
Dasz rade!!!Baby zawsze musza ciagnac ten wozk , sa wlasnie bardziej czula,ale i bardziej wytrzymale.Przerabialam tz to ze swoim starym.Facci sa z marsa kobiety z wenus takze nigdy niezrozumiemy ich zachowania do koncaAle trzymam kciuki za szybkie pogodzenie sie :-)hej wam
a u mnie nic nowego,,
ze starym sie pozerlam,,juz 5 dni nic sie ie odzywa i nie odpisuje,,a do tego powiedzial,ze nie ebdzie ze mna rozmawial,pisał itp,,:-(smutno
jakos dam rade...chybaaaa
pozdrawiam
Oj ja niewiem czy se cokolwiek obliczac,zreszta po tych tabltkach okres mi sie spoznil 11 dni i nawet niewiem jakbym miala to obliczyc,bo newiadomo jak teraz nastepna przajdzie @,a moze nieprzyjdzieMam zamiar kochac sie co drugi dzien,niemyslec o tym ze robie dzidzie tylko czerpac przyjemnosc na maxa,jak ma byc to bedzie a kochajac sie co drugi dzien maz bedzie zadowolony i powinno sie traficWłaśnie wyliczałam sobie dni płodne no i od 19 do 27 trzeba się starać.Marzy mi sie córcia
ja jestem na październikówkach 2006 a na staraczki tylko zaglądam... pisałam tam kiedyś, ale za bardzo tam się nakręcałam,a teraz mi lepiej, spokojniejsza jestem... no i żeby tam pisać (tak solidnie) to trzeba duzo czasu przed kompem spędzić, żeby to ogarnąć, he heJa nie piszę na staraczkach nie mam sił w tej chwili już ciągnąć kolejnego wątku , ciekawe co będzie jak się fasolka pojawi, czy dam radę ogarnąć nowy miesiąc . I żeby mi nie wywinęła takiego numeru jak synuś - miałam termin na 10.05 i pisałam z majówkami od początku a synuś się 21.04 pojawił i zostałam kwietniówką - i od ponad 3 lat piszę na dwóch miesiącach .
to dużo masz dni płodnych... ja mam znacznie mniej, ale mam krótki cykl i to dlatego.... a mi się marzy... zdrowe dzieciątko... w sumie to nie ma znaczenia jaka płec, choć wiem, ze mąż chciałby córcię, to niech się stara he heWłaśnie wyliczałam sobie dni płodne no i od 19 do 27 trzeba się starać.Marzy mi sie córcia
Ewcia to pozdrów Bodzię od nas... kurcze długo w tym szpitalu...elisabeth bodzia w szpitalu,,miała problemy,,długo była,,smutno jej było,,ale jutro już wychodzi,,,,na pewno sie doezwie,,
a u mnie nic nowego,,
ze starym sie pozerlam,,juz 5 dni nic sie ie odzywa i nie odpisuje,,a do tego powiedzial,ze nie ebdzie ze mna rozmawial,pisał itp,,:-(smutno
a to cos takiego tu istnieje? my też na październikówkach mamy zamknięty wątek, ale nic nie płacimyHa ja jestem jeszcze na innym forum mamusiek styczniowych 2006 ;-)Ale tam ostatnio jakis bezruch,mysle,ze efekt forum zamknietego na prywatnym platnym serwerze,bo tak zawsze cos sie podzieje,zawsze nowa osoba zajrzy odezwie sie itd
święta racja!!! i tym miłym akcentem, mówie Wam:Facci sa z marsa kobiety z wenus takze nigdy niezrozumiemy ich zachowania do konca
Dziecko mi się rozchorowało:---(
ja jestem na październikówkach 2006 a na staraczki tylko zaglądam... pisałam tam kiedyś, ale za bardzo tam się nakręcałam,a teraz mi lepiej, spokojniejsza jestem... no i żeby tam pisać (tak solidnie) to trzeba duzo czasu przed kompem spędzić, żeby to ogarnąć, he he
a to cos takiego tu istnieje? my też na październikówkach mamy zamknięty wątek, ale nic nie płacimy
święta racja!!! i tym miłym akcentem, mówie Wam:
Dobranoc
:-)