reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam,
Czy mogę do Was dołączyć?
Mam synka Adasia, ma 2lata i 2miesiące. Od trzech cykli usilnie staramy się o rodzeństwo dla niego. Wszystko starannie przeliczone i "dopracowane" i nic. Niby to krótki czas starań, ale za pierwszym razem poszło nam do strzału i zaczynam się martwić.

witam serdecznie i pewnie, że możesz dołączyć :tak:........ trzy cykle to naprawdę dopiero początek i na zamartwianie sie jest jeszcze za wcześnie :tak:może właśnie to "usilnie staramy się" jest przeszkodą w zafasolkowaniu, więcej luzu i spontaniczności i napewno sie uda, czego z całego serducha życzę ....:rofl2:

reklama
Witam.
U nas jutro powinna się przyplątać@ i chyba będzie bo coś brzuch mnie boli... ehhh szkoda,a myśalam że się uda.:-:)-(No więc kolejny cykl staranek:tak::-D

Witam!!!

Kevinka co u Ciebie, bo nic nie napisałaś jak sytuacja wygląda? Można gratulować? no i czekamy na fluidki...

Madzia witaj...

Jarzębinko a co u Ciebie?

Ja zaprzestałam na ten cykl wszystkiego... oprócz przytulanek... ;-)zero mierzenia temp, liczenia, przyjmowania wiesiołka... co ma być to bedzie...

Pozdrawiam

witam ja dziś robiłam test i wyszedł negatywny. Nie wiem może za szybko.. może to nie ciąża i tyle.
elisabeth ja tak jak Ty nie liczę juz dni płodnych ani nic... po prostu CO MA BYC TO BEDZIE, kochamy sie z mężem w każdej wolnej możliwej chwili i bedziemy oczekiwać II kreseczek... :happy:

iwwka przykro mi, ale sie nie łam i bierz przykład z koleżanek:-p;-):tak:

Powodzenia
pozdr.

Jarzębinko a co u Ciebie?

Ja zaprzestałam na ten cykl wszystkiego... oprócz przytulanek... ;-)zero mierzenia temp, liczenia, przyjmowania wiesiołka... co ma być to bedzie...

w sprawach starankowych, to teraz jest okres oczekiwania na @ :tak: a ogólnie to mam mega lenia, dużo pracy i w domku i w pracy, ale weny jakoś brak, musę się jakoś zmobilizować do działania, tylko nie wiem jak, wszystko odkładam na jutro,tylko,że za chwile tego jutra braknie i ups ......:szok:

No i przyszła@:-(

pamietaj, że "jutro będzie lepiej, wstanie nowy dzień" i za 10 dni do dzieła, teraz jest magiczny czas i wszystko sie może zdarzyć.... będzie dobrze ..... :tak:

Witam....

No i przyszła@:-(
Przykro mi... iiwuś a który to cykl? u mnie leci 7:baffled:
elisabeth ja tak jak Ty nie liczę juz dni płodnych ani nic... po prostu CO MA BYC TO BEDZIE, kochamy sie z mężem w każdej wolnej możliwej chwili i bedziemy oczekiwać II kreseczek... :happy:
to tak jak u mnie... chociaż ja mam 18 grudnia wizytę u gina, bedę u niego pierwszy raz i zobaczę co ten mi powie...
w sprawach starankowych, to teraz jest okres oczekiwania na @ :tak: a ogólnie to mam mega lenia, dużo pracy i w domku i w pracy, ale weny jakoś brak, musę się jakoś zmobilizować do działania, tylko nie wiem jak, wszystko odkładam na jutro,tylko,że za chwile tego jutra braknie i ups ......:szok:
Jarzębinko chyba okres oczekiwania na fasolke a nie na @?;-) he he, ale widzę, że masz podobne podejście do mnie, ja tez czekam zawsze na @, wtedy jest mniejsze rozczarowanie... a co do mobilizacji to ja mam mega dużo energii (sama nie wiem skąd?) i mogę troszkę podesłać!!! :-)

Staranka od września:tak:,tylko może być cieżko bo jestem po zastrzyku(ostatni w maju)i zdaję sobie sprawę z tego że łatwo niebędzie...Ale @mam już regularny więc jestem dobrej myśli.:tak:No i M nie mam codziennie więc też cięzko będzie trafić:-:)-(

reklama
Hey kochane ,ostatnio tu tak pusto bylo i akos tak rozpsalam sie na staraczkach ;-)
Ale one tez ostatnio byly przezemnie zaniedbane ;-P
Mialam maly remonck w saloniku tz malowanko zmiany niektorych dekoracji itd.Swieta u mnie do tego mamy gosci,moje dziecko ostatnio jakies jakis bunt trzy latka przechodzi,niczym nieumie sie zajac,a ja tu kupa roboty .

Co do fluidkow bedziecie musiala jeszcze poczekac :pI to niewiadomo ilepierwsza betka lekko podwyzszona,druga juz niska tz BRAK CIAZY i dzis z 11 dniowym opuznieniem zaczelam plamic wiec jutro @ powinien byc.Jednak widocznie po tych hormonach organizm troche zwlekal i trzymal mnie w niepewnosci.Ale jakos tak nienastawialam sie bardzoi to nawet dobrze bo przynajmniej niezalapalam mega dola p tym info.No nic trzeba zyc dalej i sie starac a przeciez to taka przyjemna sprawa :p
Juzy tyle razy to przeszlam juz sie chyba pogodzilam z tym,i bede w szoku jak naprawde wkoncu zajde w ciaze :-)
Moze nawet dobrze ,ze teraz niewyszlo bo biorac pod uwage ile mnie teraz czeka roboty stresu ktory itak mam niewiadomo akbym sie czula a tak na spokojnie uzadze swieta i kazdy bedzie zadowolony :-)
A na dzidzie przyjdzie czas--------------pozytywne myslenie to podstawa ;-)
Ale pocichutku przyznam ,ze ta nadzieje jednak byla :-( I nietylko z mojej strony bo maz tez juz sie cieszyl :::::::::::

Ok kochane juz taka godzina a ja tu jeszcze przed kompem spadam do wyrka .
Pozdrawiam Basia

Do góry