kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
He Kasiu, Kumpla to ja dla Szymonka juz mam;-) Nawet w podobnym wieku...a nad synowa popracuje;-)
Mamusiasynusia, sluchaj, wklej nam ten pozytywny tescik i tymsamym rozpyl ciazowe fluidki :-)
hehe,Gwiazdeczko,a fajnie to by naszych dwóch Szymonków razem wyglądało, mój to blondyneczek niesamowity,hehe,jak aniołek z diabełkiem,tylko to akurat na odwrót,jeśli chodzi o charakterek,bo ten blondasek to ma ukryte różki pod włoskamii tylko czasem jego słodziutki uśmieszek zdradza, co mu w główce siedzi, hihi.
A Simonek jest śliczny, jak najbardziej akceptuje go jako kolegę. A już taką dziewuszkę jak mi przedstawisz to z miejsca się zakocham (dziewczynki-mulatki są przecudne)
mamusiasynusia-no pokazuj nam ten test,abyśmy się mogły napatrzeć i zapatrzyć i zaraźić
Sylcia-wiesz,w sumie jak obserwuje koleżankę, która ma jezyk do samej ziemi ,bo gania za 1,5miesięczną córką, to chyba w cale nie pogniewałabym się,gyby Szymonek jeszcze poczekał z chodzeniem,jak na razie to mam jeszcze kontrole gdzie idzie (choc juz sie buntuje,nie lubi zawracac,oby do przodu)No ale z drugiej strony,to aż łezka w oku mi się zakręciła jak patrzyłam na te niepozorne kroczki
Dorotko,jak synek i jego długie gile? U Szymona już przeszło,całe szczęście, że jak na razie tylko gile nas dopadły. Chore dziecko,to straszny ból dla mamy,bo chce sie tak bardzo mu ulżyć.
Beatko,a jak Ty sobie radzisz?Oj,chyba troszkę niedosyć że tęsknisz,to jeszcze pewnie zazdrościsz mężowi ciepelka (ja aż dziś na solarkę na parę minut musiałam iść,dogrzać się,postanowiliśmy z mężem chodzić raz w tygodniu po kilka minutek)
Izabelko,smacznego
Pozostałym mamuśkom też wszystkiego dobrego, owocnych snów i miłej nocki wam życzę