reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

U nas też tak brzydko się zrobiło, idzie zima :-:)-:)-(, ale to dobry czas na przytulanka, i latem pewno dużo dzieciątek się urodzi, czego nam wszystkim życzę

reklama
Witajcie kochaniutkie.
Ja też chce gdzieś wyjechać ... siedzenie na urlopie w domu nie daje takiego wypoczynku jak wyjazd gdzieś. Niestety T. nie ma urlopu, a do tego z kaską krucho.

Elzbietko witaj wsrod nas !!! :-)

Dziewczynki u nas tez brzydko, pada i leje na przemian aha no i jeszcze gradobicie bylo... brrrrrrrrr. Wyjazd na urlop fajna sprawa...

O to trzymam kciukaski za Mamusięsynusia jutro. O ile nic się nie zmieniło. Daj nam zanć co i jak

Gwiazdeczko, jaka ładna lista:tak: tylko ciebie tam nie ma:-p:sorry2:

możesz i mnie dopisac, jak @ nie przyjedzie na czerwonym rumaku, to ok 6 grudnia zatestuję (tak długo, bo mam @ nieregularnie mnie odwiedza). tylko prosze proszę abyś mnie oznaczyła jakims dziewczyńskim kolorem:rofl2:

Elzbietko witaj wsrod nas !!! :-)

Dziewczynki u nas tez brzydko, pada i leje na przemian aha no i jeszcze gradobicie bylo... brrrrrrrrr. Wyjazd na urlop fajna sprawa...

zeby nam sie nie zapomnialo! ;-)

1. Mamusisynusia: 7 listopad

2. Izabelka: 9 listopad

3. kasia_2005: 10-11 listopad

4. Dorota27 : 12-15 listopad

5. Sylcia31: 18-20 listopad

Mamusiasynusia i jak samopoczucie?? Nic sie nie przesunelo z testowaniem??

No więc miałam nie pisac, aby nie zapeszać, ale...
W piątek robiłam tescik i wyszła bladziutka kreseczka, ale bardzo bladziutka. Dziś teściowa w dzien wziela małego do lasu, a ja myk po teścik i ... były II, jedan mocna, a druga - jasniejsza, ale wyraźna. Rany czekam do jutra. Chyba padne. Gęba mi sie cieszy jak nic. Trzymajcie kciuki.

Elzbietko, zrobione ;-) a mnie nie ma, bo @ nie ma:-p

No , no Mamusiasynusia to ja juz po cichutku gratuluje!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-)

i tym sposobem rozwiazalas worek z fasolkami, teraz kazdej juz MUSI sie udac!!!!!

reklama
Do góry