reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No i wróciłam od lekarza. Mały dostał tak jak się spodziewałam antybityk i jakieś cholerne sterydy czy cuś w tabletkach. Nie bardzo wiem po co te sterydy bo mój angielski nie jest najlepszy, a na necie jest info o tym tylko po angielsku. Nazywa się to: prednesol 5 mg może któraś z was cos wie o tym?
Sylcia i Gwiazdeczka cieszę się, że promyczki zawitały też u was.
Aga i Mamusiasynusia nie mam zielonego pojęcia czy jest to co polecasz tutaj a Irlandii. Tutaj niestety ciężko cokolwiek dostać to co jest w Polsce popularne i polecane. A ten Viks Vapo Rub do smarowania jest już dla dzieci powyżej 2 lat, a Dawid ma prawie 3.5 roku. Co do Amolu to szczerze mówiąc próbowałam z 3 razy licząc na cud i .że się obędzie tym razem bez antybiotyku, no ale niestety. No i oczywiście nie smarowałam wszystkim od razu. Kilka dni jednym, jak nie pomagało to następnym.
Mamusiasynusia a to ciekawe, ze w zeszłym cyklu też wyszły ci 2 krechy a jednak @ przyszła. 3mam kciuki, żeby tym razem tak nie było

reklama
He Kasiu, Kumpla to ja dla Szymonka juz mam;-) Nawet w podobnym wieku...a nad synowa popracuje;-)

Mamusiasynusia, sluchaj, wklej nam ten pozytywny tescik i tymsamym rozpyl ciazowe fluidki :-)
nono wklej wklej,,ja tez popatrze,,od razu pozytywy zbiore i moze cos tu sie nowego posypie....

Mamusiasynusia-jak tam dizsiaj??
izabelko niedługo ty bedziesz testować??
A chorowitkom-zdrówka!!

Dorotko to życzę Dawidkowi dużo zdrówka i oby mu jak naszybciej przeszło.Co do Vicka, to rzeczywiście jest specjalny dla dzieci, w Polsce od 3 roku życia, więc napewno małemu nie zaszkodzi :blink:.Trzymajcie się ciepło

to znowu ja,,u nie sie przejasnilo,,ja ubrana,a tu lunęło i ciemno

chyba samochodem skocz epo synka,chociaz mam 500m,albo mniej bedzie,,:happy2::sorry2:

oki lece z pierdasolką....

Melduje, że narazie nie ma @.
Gwiazdeczka przesłala mi dokładne instrukcje co do wstawiania zdjęć, więc zrobie próbe na moim synku. Jeśli mi sie uda to lece robic zdjęcie tecikowi, abyście fluidki złapały.

reklama
:-)Czesc dziewczynki
;-)Mamusiasynusia jeszcze raz gratulije z calego serducha, szybko Ci poszlo......hihihi......
:-DDorotko ucaluj Dawidka, niech szybko wraca do zdrowia biedaczek.
:-)Kasiu2005 poki nie ma @ jest szansa, ale sie nie nakrecaj.A temp. sliczna, moze, moze......to fasolka. A u mojego meza ,dosc cieplo okolo 30C Kasiu. A ja jakos sobie radze z ta zimnica, nie jest jeszcze az tak zle. Jeszcze z golym pepkiem latam.....hihihi........pewnie w grudniu bede narzekac, narazie nie jest jeszcze tak zle. Ale wiatry juz daja o sobie znac- prawda. Kasiu bylas na solarium ale fajnie, ja jutro ide sie wygrzac....hihihi..... po chorobie pierwszy raz bede....hihihi....:tak:
:tak:Sylciu pozdrawiam goraco.
:-DZa wszystkie trzymam mocno kciuki.:happy2:

Do góry