reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Proszę Gwiazdeczko, słoneczne promyki specjalnie dla ciebie
************************************************************************** :-D;-)
Ubieramy się i idę z małym do lekarza :sorry2:

reklama
Dziekuje Dorotko, to balsam dla serduszka ;-) :-)

Oj, bidulek z Dawidzia...napisz koniecznie jak po wizycie!!!! Buziaki dla niego od cioteczki Gwiazdeczki i piateczka od Simonka!

Dzień doberek mamusie,
ale pogoda.My już po drugim śniadanku i własnie szykujemy się na specerek (brrr..gdyby nie psy i dziecko to siłą by nie wyciąnięto mnie z domku)
Jesli chodzi o objawy,to doszedł u mnie ból brzuszk-czyli złudzeń nie mam że będzie @.Pewnie nie dotrwam do 11.11 i teściku.No cóż,życie.Tylko temperaturka mocna cały czas,nie schodzi poniżej 37,1

No ale mamusiasynusia jak tylko podeśle nam zawirusowany teścik to od razu posypią się fasole

Dorotka,właśnie daj troche słoneczka. Zdróweczka dla Dawidka życzę

Sylciaoj,to faktycznie nerwów się najedliście i ten kroczek pierwszy

Kasiu 2005 tak nerwów troszkę zjadłam, trwało to ok roku, ale na szczęscie już jst wszystko ok

Dorotko to kiepsko że musicie do lekarza, daj znać co powiedział, i trzymajcie się cieplutko. Twoje słonko zawitało i do mnie , chyba fluidki pomogły:-):-)

pod względem zachorowań to ta pogoda nas dobije :no: Dorotka, zdróweczka dla Dawidka :confused: Sylcia 31, Wy też dbajcie o siebie :happy2: i zdróweczka dla Wszystkich chorowitek :cool2::happy2: a do Poznania słoneczko już nie doleciało - u nas leje :dry::happy2:

kasia_2005, a może akurat się uda, trzymam kciuki, do 11 jescze 4 dni ( i dużo i mało) myśl pozytywnie ...:tak::-)

Dorotko- nie smaruj maluszka Wikiem i Amolem, są za mocne na taka delikatną skórkę...dla dzieciaczków jest specjalny żel DEPULOL lub maść PULMEX BABY, nie chcę się mądrzyć, ale troszkę się na tym znam
Pozdrawiam

Kasiu fajnie, że Twój maluszek juz chodzi - to teraz szykuj się na wielkie pogonie za nim. Mój zaczoł chodzic jak miał 11 miesięcy i chyba każdą niespodzianke na trawniku umial tarafić :-):tak:

Dorotko jak Dawidek? Gorące buziaczki dla niego. Ja malego smarujue Pulmex Baby i naprawde jestem zadawolona z jego dzialania. Tylko pamiętaj, że nie można smarować (czymkolwiek) u tak małych dzieci pleców i klatki naraz, musi to być naprzemiennie.

Teraz składam meldunek. No więc ... @ jeszcze nie przyszla, ale ma do końca dnia troszke czasu. Testować będe jutro, ale poprzedni teścik wam wstawie, tylko jak dojde do tego jak to zrobić, bo kiedyś dziewczyny dawały mi jakiś link, ale gdzies go posialam. W każdym razie akumulator od aparatu już ładuje (bo jak bylismy ostatnio w cyrku z małym to padł) i odrazu jak zielona lampka się zapali to pstrykam zdjęcie.
Rany jak ja bym chciał, aby to była prawda. Nie nastwaiam się, bo miesiąc temu przed @ też miałam II tylko, że bardzo bardzo mało widoczne.

Mamusiasynusia, myślę że ci się udało, ja w pierwszej ciąży test przed @ miałam negatywny, a drugi, już po spodziewanej były 2 kreski. A u Ciebie te dwie już są, więc pewno jest malutka fasolinka.Trzymaj się cieplutko.

reklama
Mamusiasynusia bedzie oki!!
Super,ze sa dwie kreski, powodoznka...
ja styrana pow czorajszej pracy, do 21 w skzole,,szok,,durnie z nich tyle nas trzyamc i rodizcow...
a dzisiajs zybko skonczone,,zaraz po synka ide...

Do góry