reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamusiasynusia rewelacyjne wieści :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tam nie po cichu ale głosno ci już dzisiaj GRATULUJĘ, bo skoro już dwa razy wyszły dwie krechy w przeciągu kilku dni to już super.
Rany jak ja się cieszę. A ty to już usisz być wniebowzięta. Zrób jutro jeszcze raz teścik (a najlepiej betkę z krwi to będziesz wiedzieć na 100 proc) i zacznij nam jutro dzień od potwierdzontch szczęśliwych wieści:-D:tak:

reklama
Witajcie witajcie mamuśki.
Oj,własnie nadrabiam zaległości i co widzę..MAMUSIASYNUSIA PIĘKNIE PIĘKNIE GRATULUJĘ!!! No to jak jedna fasoleczka już jest to teraz się posypie cała masa. Widze że lista nam się rozrasta.
Nie pojawiałam się na forum,bo urwanie głowy mamy.Ech..bo wiecie,jesteśmy z mężem dobrymi ludkami i jak ktoś o coś poprosi to pędzimy z pomocą,co się obraca niestety brakiem czasu na swoje sprawy.Wybaczcie proszę,taki zakręcony czas mamy.
Ale obiecyję, że będę nadrabiać zaległości aby czytać tak wspaniałe wieści fasolkowe.
A u mnie też dobre wieśći, mój syneczek dziś u fryzjera (mężulo się ciachał) zaczął chodzić po całym salonie, bo..trzymał się nie mojego palca a klamry do włosów (kurcze,bede musiala kupic,bo w domu juz nie chcial chodzic)
No a ja jak nie zjem od 3 dni codziennej zupki chińskiej to normlanie mi niedobrze (hehe,genralnie posilam się bardziej jadalnym pożywieniem),no a tempka 37,3, ale ta wysokość moze być spowodowana wszelakimi bakteriami fruwającymi między synusiem a tatusiem (a mnie sie wydaje ze ja sie trzymam)

Oj,kochane,życzę Wam aby nasze dzieciaczki przetrwały ten chorobowy czas,gdzie sie rozejrze tam "smarkate" dzieciaczki.A my się trzymajmy równie mocno,bo to również nie sprzyja fasoleczkom

Elżbietko, fajowo że i Ty się pojawiłaś, zawsze nam raźniej jak więcej mamusiek starających się dookoła

Kasiu_2005 synek rośnie ci w oczach. Teraz zaczyna samodzielnie chodzic, a już za chwilkę będzie ci pyskował jak mój haha.

Kasiu_2005 fajnie że Twój maluszek już samodzielnie chodzić zaczyna, ani się obejrzysz, a do przedszkola pójdzie. Ja na pierwszy krok mojej córci 19 miesięcy musiałam czekać :tak::tak::tak::tak:

kurcze..ten czas tak leci,strasznie.A rok temu jeszcze był taki maciupci,och na samo wspomnienie aż łezka leci.
Dobrej nocki dziewczynki.Ja znów się objadam.I w diabły moje postanowienia niejedzenia po 20 (ale jak nie zjem zaraz cos,to przywitam się z kibelkiem) No normalnie albo będzie dzidzia,albo będę GRUBA (co suma sumarum wychodzi na to samo),ha, ale raczej to drugie,bo takie obżeranie się to mam na @.Kurcze,ide do wanny się relaksować.
A Wy tam działajcie pilnie,majsrować fasoleczki-dziewczyneczki, bo szukam jakieś przyszłej żony dla synka (wiecie,ja wybredna teściowa będę , bo oczywiście mój synek jest najpiękniejszy i najwspanialszy na świecie),no i jakiś fajny kolega też się przyda, wiec do dzieła :)

He Kasiu, Kumpla to ja dla Szymonka juz mam;-) Nawet w podobnym wieku...a nad synowa popracuje;-)

Mamusiasynusia, sluchaj, wklej nam ten pozytywny tescik i tymsamym rozpyl ciazowe fluidki :-)

reklama
Do góry