reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
galaxy 3 ? :-)

Mykam po moje cudo co za szybko rośnie :-D i jedziemy do sklepu.
A dzień mam taki śpiący że przed chwilą miałam kryzys i myślałam że usnę na stojąco....

No to pa pa

Ostatnia edycja:
u mnie galaxy 3 7 calowy kosztuje 119 funtów, czyli jakieś 600zł a 10 calowy ok 950zł. strasznie drogo w pl...
ale ten mój mniej więcej tyle samo tutaj co w pl, strasznie duża rozbieżność z tymi galaxy.

witam noworocznie
tak wiem spóźniony zapłon ;-)

najlepszego
mou super że działa, trzymam kciuki za owocne staranie :-D będę zaglądać w okolicach testów

a u nas powolutku, Filip zaczął własnie przemieszczać się stylem gąsienicy - tyłek do góry i odpycha się rączkami, tyle że jedzie do tyłu haha, szkoda że nie widziałyście jego miny, jak zjarzył że zabawki się oddalają a nie przybliżają ;-)

poza tym nie chce jeść nic oprócz cyca i jakoś mi to nie przeszkadza, owszem próbuję podawać mu inne rzeczy, ale jakoś bez spiny żeby codziennie

a Artur bez zmian, teraz trochę miał katar, ale nic poza tym, więc jestem przeszczęśliwa, bo znaczy że operacja na migdał zadziałała :-D
buziaki dla wszystkich nowych staraczek i powodzenia

Hejka :)

A co tu taka cisza?

Fiol - fajnie że dzieciaki zdrowe. Zazdroszczę tego widoku kuperkowania do tyłu he he :-D ja nie miałam takich ciekawostek z niunią. Krótko raczkowała, i jak wstała to już biegała, ale dlatego że bardzo wysoka zawsze była, i miała baaardzo długie nogi. Chyba niezła z niej lasencja będzie :-D:-D:-D coś będę musiała pomyśleć jak ją do klasztoru wysłać hi hi :-D

AiR - a Ty co zniknęłaś znowu?

hejka :D
Mou nie uczę się do egzaminu :D mam 19 :)
zaczęłam studia podyplomowe i mam sporo do nauki :D a tutaj jeszcze dzieciarnia to czasu ni ma :p
po egzaminie bede pisąła znowu pracę dyplomowa no i tak c zas leci :)
mam chęci iść do pracy :D od września /października jak Sebek dostanie sie do przedszkola :)

reklama
ja się witam dopiero dzisiaj noworocznie, bo Duśka nam lapka zalała :-D:crazy:
siedziała u tatusia na kolankach i machnęła łapką w jego pełną szklankę, lapek zalany i nie udało się zreanimować
kupilismy nowy, ale dopiero wczoraj

BARDZO DOBREGO NOWEGO ROKU !!! DLA WSZYSTKICH !!!

resztę dopisze jutro, bo mam takiego podróżnika na podłodze, że na chwilę nie mogę jej zostawić :-D

Do góry