reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Aloha :)

Ula - fajnie że wpadłaś. Zaglądaj częściej :tak: Szkoda lapka, ale dzieciaki tak mają. Syn znajomych zepsuł plazmę :-D
Moja jak miała tak 1.5 - 2 latka, dokładnie nie pamiętam, zgarnęła mój telefon, nowiusieńki, kupiony dzień wcześniej, nawet nie widziałam jak mała bestia go zabierała. Nagle słyszę stukanie, lecę do kuchni a niunia stoi ze stojakiem stalowym do papieru toaletowego, który też musiała zgarnąć z łazienki, i stoi i stuka w ten telefon :-D:rofl2: na szczęście powstało jedno pęknięcie, i jak się telefon włączyło to nie było nic a nic widać. Ale co mi ciśnienie wzrosło to nie powiem:-D

AiR
- jakiś konkretny kierunek?

reklama
witam witam :)

ja już po egzaminie mam troszkę luzu, ale teoretycznie :p koło czerwca kolejny egzamin :) i koniec :)

Mou ja chodzę na Kadry i Płace w praktyce

Air - no to powodzenia przy kolejnym egzaminie :tak:

A jak tam spiralka, lepiej już?

Ja czekam na @. test z dzisiaj też negatywny :baffled:

będę zaglądać Mou :tak: dzieciaków już mam tylko 2 sztuki, to i czasu więcej i wieczorem, albo rano będę zaglądać

moja malizna nie śpi w dzień, tak samo było ze starszą i jest podobnie absorbująca
zaczęła stawać przy meblach, skubana ma siłę i dźwiga to swoje ciałko bez przerwy
jeszcze się trochę kołysze, ale trzyma się mocno - i pewnie zaraz będzie chodzić :baffled: nie wiem czy się cieszyć, bo w sumie to już będzie koniec tego cudnego etapu....

Lila miała bal przebierańców - była tancerką flamenco :-pślicznie wyglądała, nawet butki na małym obcasiku jej kupiłam :zawstydzona/y::-p trochę jej pozwalam po domu w nich chodzić, żeby moich szpilek nie brała :-D

dzisiaj prasuję,bo mi się już nazbierało .....

hej

nie zaglądam, bo mam dwa smarki w domu, od zeszłego tygodnia Artur nie chodzi do przedszkola, do końca tego tygodnia zostaje w domu
mam dość ;-)

Mou nieustannie myślę, w końcu jakiś test czy wyjdzie prawdziwie pozytywny

ech a teraz się okazało że moja kuzynka jest w ciąży, odstawiła tabsy dwa miesiące temu, okazało się że będą prawdopodobnie bliźniaki, wkrótce ma mieć kolejne usg, czy są dwa serduszka, bo pęcherzyki były dwa
niektórzy to mają szczęście w życiu, chociaż oni są w szoku i nie wiedzą czy dadzą radę z trójką dzieci... ech no nie dogodzisz...

Ula - wiem coś o tym, moja też nie spała całymi dniami, myślałam że zwariuje w końcu, szczególnie że M wychodził do pracy o 11 w południe a wracał po 10 wieczorem, więc cały dzień z niunią sam na sam. Masakra to była.

Teraz by było fajnie bo pracuje od 5 rano do 2 w południe od niedzieli do czwartku, w czwartek tylko do 11, a wtedy od poniedziałku do soboty. Nigdy nie mogłam doczekać się niedzieli :-D Na szczęście przesypiała noce ufffff....

Fiol
- kurczę, znowu chorują? Współczuję Ci, a w sumie to brzdącom bo się bidulki męczą :-(
Endo mi powiedziała że mogę nigdy nie być już w ciąży, bo i tak się zdarza, ale kciuki zaciska za mnie. Kontrola za 4 miesiące, bo dostinex ładnie działa, Test owu był pozytywny pierwszy raz od kilku miesięcy, i @ normalna.
Zalało mnie odpowiednio, nie to co zawsze, ledwo co. Mogłam na jednym tamponie przejść całą @ he he gdyby było to oczywiście higieniczne :-D

A dziś jak odprowadzę robaczywkę do szkoły jadę po farbę do włosów.... CZERWONĄ AAAAAAAAAAAAAAAA:szok: i ścinam się. (sama oczywiście, bo najlepiej mi to wychodzi hi hi) dam czadu :tak:

Mou daj fote :D
ze spiralą już ok nic się nie dzieje,plamień brak więc jes git...

Fiolecik no u mnie to samo... dwa smarki... zarazili sie od M

mou, ja też się męczę ;-)
wczoraj to była kumulacja, Artur w sumie wychodzi z tego, ale Filip marudził przy spaniu, cyca nie chciał, nie mógł zasnąć, zmierzyłam tempkę a tu 39, po nurofenie spadło, 4 rano znów widze że jest niefajnie, znów 39
dziś lekarz, ale niczego się nie dosłuchała, więc tylko pulneo i przeciwgorączkowe ma
rano miał 39, ale potem już normalnie, dałam mu nurofenu bo miał 38,5 przed spaniem, to teraz mierzyłam i jest 36,1 - zjadł w końcu i oby już było lepiej
AiRiS - zdrowia chłopakom

aloha :)

Dziś mamy impreskę :-) mój robaczek kończy 5 latek hlip hlip... o wiele za szybko :-(

Air - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-D:tak::rofl2:

Fiol - jak tam chłopaki? Lepiej?

ja się pospieszyłam z tym, że @ jest w tym cyklu normalna, jeden dzień mnie zalało, w sumie pół dnia, a potem prawie nic. Ech..
a oto Natalkowy torcik :-D 20140125_140551.jpg

Załączniki

• 20140125_140551.jpg
    20140125_140551.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry