reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Aloha :)

Ula - fajnie że wpadłaś. Zaglądaj częściej :tak: Szkoda lapka, ale dzieciaki tak mają. Syn znajomych zepsuł plazmę :-D
Moja jak miała tak 1.5 - 2 latka, dokładnie nie pamiętam, zgarnęła mój telefon, nowiusieńki, kupiony dzień wcześniej, nawet nie widziałam jak mała bestia go zabierała. Nagle słyszę stukanie, lecę do kuchni a niunia stoi ze stojakiem stalowym do papieru toaletowego, który też musiała zgarnąć z łazienki, i stoi i stuka w ten telefon :-D:rofl2: na szczęście powstało jedno pęknięcie, i jak się telefon włączyło to nie było nic a nic widać. Ale co mi ciśnienie wzrosło to nie powiem:-D

AiR
- jakiś konkretny kierunek?

reklama
witam witam :)

ja już po egzaminie mam troszkę luzu, ale teoretycznie :p koło czerwca kolejny egzamin :) i koniec :)

Mou ja chodzę na Kadry i Płace w praktyce

Air - no to powodzenia przy kolejnym egzaminie :tak:

A jak tam spiralka, lepiej już?

Ja czekam na @. test z dzisiaj też negatywny :baffled:

będę zaglądać Mou :tak: dzieciaków już mam tylko 2 sztuki, to i czasu więcej i wieczorem, albo rano będę zaglądać

moja malizna nie śpi w dzień, tak samo było ze starszą i jest podobnie absorbująca
zaczęła stawać przy meblach, skubana ma siłę i dźwiga to swoje ciałko bez przerwy
jeszcze się trochę kołysze, ale trzyma się mocno - i pewnie zaraz będzie chodzić :baffled: nie wiem czy się cieszyć, bo w sumie to już będzie koniec tego cudnego etapu....

Lila miała bal przebierańców - była tancerką flamenco :-pślicznie wyglądała, nawet butki na małym obcasiku jej kupiłam :zawstydzona/y::-p trochę jej pozwalam po domu w nich chodzić, żeby moich szpilek nie brała :-D

dzisiaj prasuję,bo mi się już nazbierało .....

hej

nie zaglądam, bo mam dwa smarki w domu, od zeszłego tygodnia Artur nie chodzi do przedszkola, do końca tego tygodnia zostaje w domu
mam dość ;-)

Mou nieustannie myślę, w końcu jakiś test czy wyjdzie prawdziwie pozytywny

ech a teraz się okazało że moja kuzynka jest w ciąży, odstawiła tabsy dwa miesiące temu, okazało się że będą prawdopodobnie bliźniaki, wkrótce ma mieć kolejne usg, czy są dwa serduszka, bo pęcherzyki były dwa
niektórzy to mają szczęście w życiu, chociaż oni są w szoku i nie wiedzą czy dadzą radę z trójką dzieci... ech no nie dogodzisz...

Ula - wiem coś o tym, moja też nie spała całymi dniami, myślałam że zwariuje w końcu, szczególnie że M wychodził do pracy o 11 w południe a wracał po 10 wieczorem, więc cały dzień z niunią sam na sam. Masakra to była.

Teraz by było fajnie bo pracuje od 5 rano do 2 w południe od niedzieli do czwartku, w czwartek tylko do 11, a wtedy od poniedziałku do soboty. Nigdy nie mogłam doczekać się niedzieli :-D Na szczęście przesypiała noce ufffff....

Fiol
- kurczę, znowu chorują? Współczuję Ci, a w sumie to brzdącom bo się bidulki męczą :-(
Endo mi powiedziała że mogę nigdy nie być już w ciąży, bo i tak się zdarza, ale kciuki zaciska za mnie. Kontrola za 4 miesiące, bo dostinex ładnie działa, Test owu był pozytywny pierwszy raz od kilku miesięcy, i @ normalna.
Zalało mnie odpowiednio, nie to co zawsze, ledwo co. Mogłam na jednym tamponie przejść całą @ he he gdyby było to oczywiście higieniczne :-D

A dziś jak odprowadzę robaczywkę do szkoły jadę po farbę do włosów.... CZERWONĄ AAAAAAAAAAAAAAAA:szok: i ścinam się. (sama oczywiście, bo najlepiej mi to wychodzi hi hi) dam czadu :tak:

Mou daj fote :D
ze spiralą już ok nic się nie dzieje,plamień brak więc jes git...

Fiolecik no u mnie to samo... dwa smarki... zarazili sie od M

mou, ja też się męczę ;-)
wczoraj to była kumulacja, Artur w sumie wychodzi z tego, ale Filip marudził przy spaniu, cyca nie chciał, nie mógł zasnąć, zmierzyłam tempkę a tu 39, po nurofenie spadło, 4 rano znów widze że jest niefajnie, znów 39
dziś lekarz, ale niczego się nie dosłuchała, więc tylko pulneo i przeciwgorączkowe ma
rano miał 39, ale potem już normalnie, dałam mu nurofenu bo miał 38,5 przed spaniem, to teraz mierzyłam i jest 36,1 - zjadł w końcu i oby już było lepiej
AiRiS - zdrowia chłopakom

aloha :)

Dziś mamy impreskę :-) mój robaczek kończy 5 latek hlip hlip... o wiele za szybko :-(

Air - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-D:tak::rofl2:

Fiol - jak tam chłopaki? Lepiej?

ja się pospieszyłam z tym, że @ jest w tym cyklu normalna, jeden dzień mnie zalało, w sumie pół dnia, a potem prawie nic. Ech..
a oto Natalkowy torcik :-D 20140125_140551.jpg

Załączniki

• 20140125_140551.jpg
    20140125_140551.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry