reklama
Cześć :-) Nie widziałam wcześniej tego wątku. A pasuje super do mnie, bo właśnie się staram o drugie maleństwo i mi na razie słabo wychodzi, ale zapału nam nie brakuje. :-)
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że pozwolicie mi się przyłączyć? :-)
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że pozwolicie mi się przyłączyć? :-)
A
Anulka198424
Gość
hej dziewczynki
ja tez jakos nie widzialam do tej pory tego watku i jesli moge chcialabym dolaczyc do was
bo staramy sie o druga dzidzie
my mamy pierwszy cykl staranek za soba teraz czekamy do terminu @ a wypada na 25go
ja tez jakos nie widzialam do tej pory tego watku i jesli moge chcialabym dolaczyc do was
my mamy pierwszy cykl staranek za soba teraz czekamy do terminu @ a wypada na 25go
Hej dziewczynki
Nowym naszym staraczkom zycze powodzenia :*
Fiolecik U nas bez zmian ;p dalej nic ;p
ale jakos zadne z nas nie ma zamiaru wybrac sie do lekarza dalismy sobie czas do konca roku akurat 2 lata miną i zobaczymy co dalej
Fiolecik super pomysł z zalożeniem Arturowi fanpage ;p czytam na bieżąco
ps. mam nadzieje ze wątek sie rozwinie
Mouuu Enya odezwijcie sie !!! tesknimy
Nowym naszym staraczkom zycze powodzenia :*
Fiolecik U nas bez zmian ;p dalej nic ;p
ale jakos zadne z nas nie ma zamiaru wybrac sie do lekarza dalismy sobie czas do konca roku akurat 2 lata miną i zobaczymy co dalej
Fiolecik super pomysł z zalożeniem Arturowi fanpage ;p czytam na bieżąco
ps. mam nadzieje ze wątek sie rozwinie
Mouuu Enya odezwijcie sie !!! tesknimy
A
Anulka198424
Gość
hej kobietki
ja mam dzis dzien zamulony od rana cos mi dolega nawet kawy nie moglam wypic po 3 lykach zaczelo mnie mulic pozniej troche bylo spokoju do 17 i od nowa jezyk deba stoi...coz to moze byc??
ja mam dzis dzien zamulony od rana cos mi dolega nawet kawy nie moglam wypic po 3 lykach zaczelo mnie mulic pozniej troche bylo spokoju do 17 i od nowa jezyk deba stoi...coz to moze byc??
Mar-chew
Fanka BB :)
hej dziewczyny - pozwólcie, ze i tutaj zacznę się udzielać i tak jak Wy wcześniej nie zauważyłam tego wątku... mam nadzieję, że nie zadomowie się tutaj za bardzo i prosto z tego wątku przeniosę się do czerwcówek czego i Wam życzę 

PUK PUK to ja 

Mam dziś dzień totalnego lenia więc postanowiłam Was odwiedzić.
Witam nowe staraczki, i życzę szybkiego zaciążenia
U mnie bez zmian. Lekarz nie chce mi przepisać clo, ze względu na nadwagę, więc przepisał mi xenical.
Natalka zaczęła szkołę, więc oprócz xenicalu mam czas dla siebie, i mogę wskoczyć na orbitreka. Spokój od 8.55 do 14.55
Jak chodziła do przedszkola miałam czas ją zaprowadzić, wrócić, posprzątać, zjeść śniadanie i znów iść i ją odebrać. Tak więc teraz jest dużo więcej czasu, a ona jest super zadowolona że spędza tyle czasu z dziećmi. Do szkoły biegnie zawsze rozśpiewana he he.
Od zeszłego tygodnia 3 kg mniej. Więc idzie całkiem łatwo.
Enya - 4 października mam badanie prolaktyny, tym razem wykorzystam przesyłkę od Ciebie, czyli metoclopramid. Wezmę pół tabletki co by podejrzeń nie było. Oni tu nie stosują badania z obciążeniem niestety, więc zrobię je sobie sama. Bez obciążenia wynik miałam 15. W sumie wyżej niż niżej.
Fiolecik - co tam u Ciebie? widzę że też zrzucasz ciążowe kilogramy? :-)
Jaki miałaś wynik bez obciążenia i po? Pamiętasz jeszcze?
Co tam słychać u reszty starych wyg?
Siwa - a jak walka u Was?
No to buziaki lasencje

Mam dziś dzień totalnego lenia więc postanowiłam Was odwiedzić.
Witam nowe staraczki, i życzę szybkiego zaciążenia

U mnie bez zmian. Lekarz nie chce mi przepisać clo, ze względu na nadwagę, więc przepisał mi xenical.
Natalka zaczęła szkołę, więc oprócz xenicalu mam czas dla siebie, i mogę wskoczyć na orbitreka. Spokój od 8.55 do 14.55
Jak chodziła do przedszkola miałam czas ją zaprowadzić, wrócić, posprzątać, zjeść śniadanie i znów iść i ją odebrać. Tak więc teraz jest dużo więcej czasu, a ona jest super zadowolona że spędza tyle czasu z dziećmi. Do szkoły biegnie zawsze rozśpiewana he he.

Od zeszłego tygodnia 3 kg mniej. Więc idzie całkiem łatwo.
Enya - 4 października mam badanie prolaktyny, tym razem wykorzystam przesyłkę od Ciebie, czyli metoclopramid. Wezmę pół tabletki co by podejrzeń nie było. Oni tu nie stosują badania z obciążeniem niestety, więc zrobię je sobie sama. Bez obciążenia wynik miałam 15. W sumie wyżej niż niżej.
Fiolecik - co tam u Ciebie? widzę że też zrzucasz ciążowe kilogramy? :-)
Jaki miałaś wynik bez obciążenia i po? Pamiętasz jeszcze?
Co tam słychać u reszty starych wyg?

Siwa - a jak walka u Was?
No to buziaki lasencje

reklama
hej
mou niby zrzucam niby nie ;-)
jakoś teraz nie mam motywacji do diety ;-)
za to mam problem bo łysieję, niby normalne po ciąży, ale heh zrobiły mi się zakola, jak u faceta po 40 :-(
z prolaktyną miałam 11 a po obciążeniu ok 220 nie pamiętam, niby nie aż tak duży skok [kumpela miała ponad 3 tys.] ale i tak za duży, maks powinno być 5x więcej niż bez obciążenia
ja startowałam teraz w konkursie o maszynę, niestety zajęłam drugie miejsce - ale roczna prenumerata burdy to też coś
i do moich licznych "talentów" dołączyło szycie, jak porobię fotki to wam się pochwalę
mou niby zrzucam niby nie ;-)
jakoś teraz nie mam motywacji do diety ;-)
za to mam problem bo łysieję, niby normalne po ciąży, ale heh zrobiły mi się zakola, jak u faceta po 40 :-(
z prolaktyną miałam 11 a po obciążeniu ok 220 nie pamiętam, niby nie aż tak duży skok [kumpela miała ponad 3 tys.] ale i tak za duży, maks powinno być 5x więcej niż bez obciążenia
ja startowałam teraz w konkursie o maszynę, niestety zajęłam drugie miejsce - ale roczna prenumerata burdy to też coś
i do moich licznych "talentów" dołączyło szycie, jak porobię fotki to wam się pochwalę