reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

cześć kochane
ja z prośbą o żebrolajki
wejdźcie proszę na stronę konkursu letniej akademii szycia i proszę zagłosujcie na moją kieckę
nr 1 na liście [trzeb zjechać na dół, kliknąć przy 1 i potem niżej na "vote"

LAS

dzięki

reklama
Cześć :-) Nie widziałam wcześniej tego wątku. A pasuje super do mnie, bo właśnie się staram o drugie maleństwo i mi na razie słabo wychodzi, ale zapału nam nie brakuje. :-)
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że pozwolicie mi się przyłączyć? :-)

hej dziewczynki:)

ja tez jakos nie widzialam do tej pory tego watku i jesli moge chcialabym dolaczyc do was:) bo staramy sie o druga dzidzie:)

my mamy pierwszy cykl staranek za soba teraz czekamy do terminu @ a wypada na 25go

Hej dziewczynki

Nowym naszym staraczkom zycze powodzenia :*

Fiolecik U nas bez zmian ;p dalej nic ;p

ale jakos zadne z nas nie ma zamiaru wybrac sie do lekarza dalismy sobie czas do konca roku akurat 2 lata miną i zobaczymy co dalej :)

Fiolecik super pomysł z zalożeniem Arturowi fanpage ;p czytam na bieżąco

ps. mam nadzieje ze wątek sie rozwinie

Mouuu Enya odezwijcie sie !!! tesknimy :(

hej kobietki:)

ja mam dzis dzien zamulony od rana cos mi dolega nawet kawy nie moglam wypic po 3 lykach zaczelo mnie mulic pozniej troche bylo spokoju do 17 i od nowa jezyk deba stoi...coz to moze byc??:)

hej dziewczyny - pozwólcie, ze i tutaj zacznę się udzielać i tak jak Wy wcześniej nie zauważyłam tego wątku... mam nadzieję, że nie zadomowie się tutaj za bardzo i prosto z tego wątku przeniosę się do czerwcówek czego i Wam życzę :-D

PUK PUK to ja :-D:tak:

Mam dziś dzień totalnego lenia więc postanowiłam Was odwiedzić.
Witam nowe staraczki, i życzę szybkiego zaciążenia :tak:

U mnie bez zmian. Lekarz nie chce mi przepisać clo, ze względu na nadwagę, więc przepisał mi xenical.

Natalka zaczęła szkołę, więc oprócz xenicalu mam czas dla siebie, i mogę wskoczyć na orbitreka. Spokój od 8.55 do 14.55
Jak chodziła do przedszkola miałam czas ją zaprowadzić, wrócić, posprzątać, zjeść śniadanie i znów iść i ją odebrać. Tak więc teraz jest dużo więcej czasu, a ona jest super zadowolona że spędza tyle czasu z dziećmi. Do szkoły biegnie zawsze rozśpiewana he he. :rofl2:
Od zeszłego tygodnia 3 kg mniej. Więc idzie całkiem łatwo.
Enya - 4 października mam badanie prolaktyny, tym razem wykorzystam przesyłkę od Ciebie, czyli metoclopramid. Wezmę pół tabletki co by podejrzeń nie było. Oni tu nie stosują badania z obciążeniem niestety, więc zrobię je sobie sama. Bez obciążenia wynik miałam 15. W sumie wyżej niż niżej.

Fiolecik - co tam u Ciebie? widzę że też zrzucasz ciążowe kilogramy? :-)
Jaki miałaś wynik bez obciążenia i po? Pamiętasz jeszcze?

Co tam słychać u reszty starych wyg? :-p

Siwa
- a jak walka u Was?

No to buziaki lasencje :tak:

reklama
hej
mou niby zrzucam niby nie ;-)
jakoś teraz nie mam motywacji do diety ;-)
za to mam problem bo łysieję, niby normalne po ciąży, ale heh zrobiły mi się zakola, jak u faceta po 40 :-(

z prolaktyną miałam 11 a po obciążeniu ok 220 nie pamiętam, niby nie aż tak duży skok [kumpela miała ponad 3 tys.] ale i tak za duży, maks powinno być 5x więcej niż bez obciążenia

ja startowałam teraz w konkursie o maszynę, niestety zajęłam drugie miejsce - ale roczna prenumerata burdy to też coś
i do moich licznych "talentów" dołączyło szycie, jak porobię fotki to wam się pochwalę :-D

Do góry