reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hejka :)

ULA!!!!! GRATULACJE DLA WAS! :-D :-D :-D CZEKAMY NA SPRAWOZDANIE :-) To musialo byc wielkie przezycie :tak:

Fiolecik - pomieszanie zpoplataniem u Ciebie. szkoda ze nie da sie cesarki zrobic ydzin pozniej... ale mogloby sie okazac ze do tego czasu sama urodzisz :-)

Lebara - no u mnie taki nieprzyjemny zabieg bo wycinanie hemoroidow.

Zabeg sie nie odbyl bo chirurg ktory mial mnie operowac podzielil moje obawy o zespole cuschinga. mam wykonac badania pod tym katem. Sam ma wyslac list z instrukcjami do mojego lekarza. Dzis ide do gp tak czy siak choc pewnie w systemie nie beda mieli jeszcze instrukcji ze szpitala. Chirurg sam powiedzial ze jesli moj organizm nadprodukuje kortyzol to ryzyko wykrwawienia sie na stole wzrasta... a mamtgo wszelkie objawy co sam mi przyznal. i jesli to to, to nici z ciazy zanim sie nie obnizy jego poziomu. i nici z operacji.

Najlpszejest to jak mi powiedzial ze moj przypadek jest dosc powazny i rekonwalescenja moze potrwac do 20 tygodni!!!!!!!! w tym czasie bede przyjmowac jakies silne leki przeciwbolowe.

Masakraaaa

reklama
hej kochane, u mnie permanentny brak czasu na forum, myślę o Was, ale jakoś weny brak na BB jedyne co odpalam to na chwilę enpr i FB a tak robię focisze, i zmagam się z życiem codziennym ;-)

Mou dziękuję... :*

całuję Was wszystkie

Ullana gratuluję!!!

Mou ja Ci życzę żebyś poznała wroga, bo sama wiem po sobie jak to jest kiedy diagnozujesz się we wszystkie strony i nie wiesz za bardzo czy to ma sens....Jak już wiesz z czym walczyć to jest OK!!!

Fioletowa no to już za parę dni się rozpakujesz, a pamiętam jak się starałaś o tą drugą ciążę....Ale minęło....Ja za to tyle przeżyłam w tym czasie że szok, samej mi ciężko w to wszystko uwierzyć.

ech teraz się bardziej stresuję Arturem niż cc
dziś po wyjściu się poryczałam - wiem, że to tylko diagnostyka, wiem że jest ze swoim tatą i że ja nie mogłam tam zostać
ale i tak kurcze jego minka - masakra
nie wiem jak ja się z nim jutro pożegnam
cały dzień Filip był spokojny, ale to chyba wynik mojego zmęczenia i stresu, bo teraz fika aż boli

Artur miał dziś endoskopię - te pierwsze wyniki są ok, nic nie znaleźli, oby to samo było z pobranymi wycinkami
po zabiegu, na który się spóźniłam, bo byłam przed 9 w szpitalu, a oni zostali zabrani przed 8 był taki naćpany od tego syropku, śmieszny taki był
podobno się strasznie darł, poszła mu krew z nosa i zwymiotował - no niby się zdarza ale się cieszę że nie zdążyłam na te atrakcje
a teraz siedzę w domu, ogarniam się i chatę - muszę poprać rzeczy Artura i Adama i idę spać, bo padam ze zmęczenia [Adam był dziś w robocie i ja większość dnia byłam w szpitalu sama z małym]

hej

odmeldowuję się ostatni raz przed porodem :-D

dziś też było trudno wyjść, ale daliśmy radę, chociaż gdy byłam w windzie Artur wystrzelił "jadę z tobą ploooszę" ale jakoś wyszłam
został sam jeden chłopaczek na oddziale [w sensie pozostałe dzieci to dziewczynki i to starsze] tylko jeszcze jeden chłopczyk jest, ale ma kroplówkę od środy i nie wychodzi z łóżka
a ja jutro 8 rano na oddział... dam cynk jak się tam ogarnę ;-)
papa

Aloha :)

Fiolecik - wiec co? jutro tulasz juz swoje malenstwo? pewnie masz malego cykora co? :-) ale to zlecialo szybciutko. szok. trzymam kciukale i tulam :tak: trzymaj sie! buziaki dla Arturka... domyslam sie jak trudno i jemu i Tobie. ale czasem takie wsio na raz jest lepsze niz planowanie co i jak. Trzymaj sie i nie zapomnij tu o nas:)

no cykora zaczynam mieć, chociaż przez ten szpital Artura myślę bardziej o tym małym kurczaku, a nie o operacji
może to i lepiej
o was nie zapomnę

i ostatnia porcja fluidków ode mnie ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
aloha :)

Fiolecik - jestem dzis z Toba myslami :tak: mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i przeslesz nam foteczki dzidziusia :-) buziaki dla Ciebie i malenstwa :tak:

Do góry