enya tulę
trzymam kciuki żebyś się psychicznie pozbierała, nie bedę cię pocieszać bo nie umiem...
za męża trzymam kciuki żeby się z pracą pozytywnie wyjaśniło
współczuję śmierci kolegi...
a mnie dziś znów mdli... bleh, na razie nie ruszam się z łóżka, bo chcę albo przeczekać, albo i nie ;-)
zanim zjem śniadanie
dotkas tak sobie pomyślałam że skoro u nas z kasą na styk, skoro mam już komplet pieluch wielorazowych to mogę od razu mieć i chusteczki wielorazowe, patent podobno jest fajny
są dwa pudła na czyste i na brudne, w tym na brudnie jest woreczek do prania
napełniasz oba pudełka wodą, dodajesz kropelki olejków i używasz
w zestawie jest woreczek przenośny np na spacery i drugi na brudy
tak na dobrą sprawę nie ma z tym więcej roboty niż z jednorazowymi - wyciągasz, używasz, wrzucasz do pudełka, potem z woreczkiem do pralki a z pralki od razu do pudełka z czystymi
aszklane butelki -trzeba popolować, wiem że inne firmy też mają, ja chciałam avent żeby mi do laktatora pasował
avent oprócz allegro znalazłam tu Butelki dla niemowląt | MALL.PL
na allegro były tańsze, ale już nie mogę znaleźć
trzymam kciuki żebyś się psychicznie pozbierała, nie bedę cię pocieszać bo nie umiem...
za męża trzymam kciuki żeby się z pracą pozytywnie wyjaśniło
współczuję śmierci kolegi...
a mnie dziś znów mdli... bleh, na razie nie ruszam się z łóżka, bo chcę albo przeczekać, albo i nie ;-)
zanim zjem śniadanie
dotkas tak sobie pomyślałam że skoro u nas z kasą na styk, skoro mam już komplet pieluch wielorazowych to mogę od razu mieć i chusteczki wielorazowe, patent podobno jest fajny
są dwa pudła na czyste i na brudne, w tym na brudnie jest woreczek do prania
napełniasz oba pudełka wodą, dodajesz kropelki olejków i używasz
w zestawie jest woreczek przenośny np na spacery i drugi na brudy
tak na dobrą sprawę nie ma z tym więcej roboty niż z jednorazowymi - wyciągasz, używasz, wrzucasz do pudełka, potem z woreczkiem do pralki a z pralki od razu do pudełka z czystymi
aszklane butelki -trzeba popolować, wiem że inne firmy też mają, ja chciałam avent żeby mi do laktatora pasował
avent oprócz allegro znalazłam tu Butelki dla niemowląt | MALL.PL
na allegro były tańsze, ale już nie mogę znaleźć