reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlpesze w Nowym Roku, spokoju, szczęścia i wiele radości, by wszystkie smutki odeszły wraz z 2012 rokiem a w 2013 zaskakiwały nas tylko szczęśliwe chwile...jak co roku każdemu życzę "oby nie był gorszy", tak w tym roku te słowa zmazuję raz na zawsze i życzę, by ten rok był lepszy od wszystkich poprzednich
144533_nowy_rok_2013.jpg

reklama
Hejka w Nowym Roku, dziewczynki!

Mili - wielkie gratulacje narodzin synka!!! No i sliczne imie! :tak: Bardzo mi sie podoba i moj synek (o ile sie w koncu doczekamy drugiego babla) tez tak dostanie na imie! :-)

Enya - nie zagladalam tu juz jakis czas, ale zycze Ci jak najbardziej, zeby udalo Ci sie donosic te ciaze do konca i urodzic zdrowe malenstwo! W koncu sie uda i mam nadzieje, ze to "w koncu" wlasnie sie dzieje!

Dotka - oby ten rok byl juz duzo lepszy!

Fioletowa - duzo zdroweczka!

Pozdrawiam Was!

Witam was ponownie kobitki, po dlugiej nieobecnosci.
Od forum musialam odpoczac gdyz nie potrafilam sie z nikim normalnie komunikowac co bylo spowodowane mojej babci powazna choroba do ktorej rowniez i nie mam jak pojechac i z nia posiedziec ale jakos doszlam do siebie.
Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie spowrotem do siebie.

Moja babcia ma raka z przezutami jak i lekarze nie chca podjac sie leczenia chemia gdyz przeszla zawal serca i ponoc chemia moze ja wykonczyc.

A co tam u was nowego? cos sie pozmienialo? :-)
U mnie to jedynie to ze powinnam byc w 12 tygodniu ciazy a lekarz okresla ciaze na koniec 14 tygodnia i tego nie rozumiem ciutke ale moze przy nastepnym usg ktore bede miec 7 stycznia sie wyjasni bardziej :-)
Pozdrawiam :happy2:

reklama
hej dziewczyny

witaj Zoi
myślałam co u ciebie... wiesz, na tym etapie różnice "wieku ciąży" mogą się ujawniać - ważne żeby dziecko rozwijało się równomiernie

enya trzymam kciuki bardzo mocno

mili gratuluję :-D

ja dwa dni netu nie miałam, więc dopiero teraz życzę wam noworocznie wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i spełnienia marzeń, zwłaszcza "tych marzeń"

Do góry