reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
nom mou mam zablokowane - ale pokombinuję i może udostępnie to ze strony firmy, powinno być widoczne dla wszystkich wtedy

coś nie daje się opublikować :/

423603_507964739232203_111165826_n.jpg
o weszła :-D a ostatnio mi na bb nie chcą wchodzić

Fioletowa - precyzyjna operacja :-D ja też się lubię bawić dremelkiem - dostałam pod choinkę w zeszłym roku i przez pół roku się z tym nie rozstawałam:-D A. przyniósł mi od kumpla z Nestle karton tych ichnich czerwonych kubków i miałam na czym się wyżywać :-)
wszystkie obrobiłam i rozdałam....mam tylko jeden dla Lilki
u mnie tak zawsze.....jak tylko coś zrobię, to się rozchodzi i w domu nic nie zostaje :-D
ale najbardziej lubię robotę w drewnie

to jest takie cacko, które trudno wypuścić z łapek:tak:

Mou jak Twoja szyjka? dziwnie się ten cykl u Ciebie zachowuje :confused:
czyżby czyżyk?

ja mam dziś dzień leniwca
idę na 12 do lekarza z Lilą,więc wzięłam dziś sobie urlop
kostka OK, nie było tak źle i do szkoły chodziłam, a raczej kuśtykałam, ale dałam radę....lekcje na siedząco też nie były problemem
chyba pierwszy raz nie korzystałam z tablic, a wszystko było jako prezentacje, ale dzieciaki się nie nudziły
co ciekawe, dowiedziałam się, że zajęcia multimedialne dla nauczycieli są koszmarem...chodzą bez przerwy na jakieś szkolenia z tego i nic to nie daje
przykaz jest, że 2 lekcje w semestrze mają być takie, więc jak to odbębnią, to więcej nie ma:szok:

uzbierała mi się mega sterta prasowania i nie wiem, co z nią zrobić, bo nie mam kiedy się za nią wziąść

u Pysi w przedszkolu jest dziś Mikołaj, a potem idę z nią na gimnastyke, bo pani przeniosła ją do starszej grupy...piątki mi kiepsko pasują
chciałoby się mieć już weekend o 15-tej :-p

Witam Was dziewczynki,

ja wczoraj cały dzień byłam u Amelci w przedszkolu, były Mikołajki a ja robiłam zdjęcia...rewelacyjnie spędzony czas :-)

dziś ciąg dalszy porządków,"niestety" Amelcia dziś ze mną w domu, więc będzie ciężej, ale damy radę, "zagonię" Ją do pomocy :tak:;-)

miłego dnia

Dziewczynki przepraszam za moje milczenie:baffled: Ale naprawdę mam taką zapierdówę w pracy że nie wiem momentami czy żyję, jak żyję i o co chodzi???
Kontrola sie przedłuża, trzepią akurat mnie i koleżankę najbardziej i jak nas obsmarują w tym Marszałkowskim to pójdziemy na zieloną trawkę chyba:no:
Ale dość smutów:)
Fiolecik ja też oczywiście oglądałam fotkę i podziwiam, ja nie mam takiego zacięcia, zresztą razno jak łażę do pracy jest ciemno i jak wracam jest ciemno - można niezłego doła załapać:-)
U mojej Ali był występ w przedszkolu i pięknie tańczyła, śpiewała i jestem ogólnie z niej strasznie dumna:-D
Ja odebrałam moje ostatnie wyniki - nie mam ureoplasmy i ogólnie jestem zdrowa jak tur:) A czemu tracę ciąże - póki co nie wiadomo:baffled:
Napiszę więcej jutro a teraz lecę zająć się moim mężem bo przyjechał dzisiaj:-) Pa Dziewczynki!!!

reklama
Hejka Kobitki :)
Mnie nie ma, bo jak zwykle M ma 3 dniowy weekend.

Fiolecik - ja nawet nie miała pojęcia jak Ty drobniutka i malutka jesteś :tak: Co prawda widziałam Twoje fotki wcześniej, ale nie oddawały tego :) I Ty z czego chciałaś schudnąć????? Pchełka jesteś (to komplement oczywiście :tak:)

Dotka - podczytałam Twoje wywody na wykresie i .... NAPRAWDĘ???? Masz taki rozmiar cycuchów???? Mąż musi być w niebo wzięty!!!! :tak::tak::tak::tak::-D

Enya - ja tam czekam na przyjazd Twojego małża i info z wizyty... he he he :-p

Ula - nawet nie wyobrażasz sobie, jaką studentką ja bym była he he.... wpadłabyś w obłęd ze mną. To niestety fakt jest hi hi :-D Ale to jak piszesz o swoich uczniach i systemie nauczania, to wierz mi. JA chętnie byłabym Twoją uczennicą. Brakowało mi nauczycieli z fajnym podejściem. A Ty takowe podejście masz.... Buźka!!!

Do góry