reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

wiecie ja też bym coś takiego kupiła, ale tak sama dla siebie żeby sobie zdobić :tak::-) fiolecik poleć coś, proszę

a i posprzątałam łazienkę na dole...hehehe, na dziś finito ;-)

reklama
Mou to i tak więcej niż ja...biorąc pod uwagę, że wiatrołap to ok 4 m kw, a łazienka na dole to ok. 2 m kw (bo to tylko kibelek, umywalka i pralka) to się nie napracowałam :zawstydzona/y:

Hejka :)

Dotka - ja też wstałam z tym planem he he:-D jak na razie dopijam herbatkę. Potem śniadanko i dopiero, jak się bardzo zmuszę to może mi się uda :-D

Nie wiem co się dzieję. Tempka mi spadła jak na @, brzuchol boli jak na @. Ale 23dc??? trochę za wcześnie do diaska. Dziwna ta moja macica. Do wymiany!!! :-D:rofl2: proszę o nowszy model! :tak::-D

Dotka - już raz miałam 15 dniowy cykl. Jak ten będzie miał 23 to mnie nie zdziwi. Ale gdyby był to 9 miesięczny cykl. To już bym się zdziwiła :-D

Do takiego śniadania przysiadłam że na pewno się długo po nim nie ruszę ufff :-D

Mou, hehehe...no ja narazie czekam na 12:00 żeby się zmobilizować do sprzątania, a salon dziś muszę, muszę, muszę...koniecznie, pranie już powiesiłam, więc nie mogę powiedzieć, że zupełnie nic w domu nie zrobiłam :-D...a ja Ci życzę, żebyś się zdziwiła ;-):-)

hej

jestem
szkło wygrawerowane, a ja nie mam za co go wysłac - buuu, wczoraj w aptece odrzucało mi kartę, ja patrzę a na koncie 4 zł do wykorzystania [ostatnie 4 zł z debetu]

mou to co pokazujesz to jest do grawerowania, ale ja polecam cos o szerszym zastosowaniu - bardziej jak wiertarka niż grawerka
ja mam to DREMEL 300 stolik, wałek, mata - 77 szt. osprzętu (2813858499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko że ostrza diamentowe, trzeba dokupić osobno, bo w zestawie ich nie ma, ja u siebie nie znalazłam oryginalnych dremela, więc kupiłam jakieś inne niemieckie i też dają radę

różnica jest taka, że ja swoim mogę nawet dziury w szkle robić, a grawerką tego nie zrobisz
chociaż w sumie do domowego wykorzystania pewnie grawerka wystarcza

w każdym razie uważam że dremel to dobry wybór, jak masz okazję przejść się do jakiegoś budowlanego to tam bedziesz mogła sobie porównać

Ostatnia edycja:
reklama
Fiolecik - dzięki za radę. To co Ty masz jest świetne! fajnie, że ma ten "kijek" żeby sprzęcior zwisał, a nie żeby pod łokciem kabel ci się plątał :tak: muszę coś takiego wynaleźć.

Kurczę - @ jak nic. Boli tak konkretnie, a szyjka zrobiła się wielka i spuchnięta. Ale 23dc??? Co mi jest??? W czym rzecz?
A z wizyt nikt nie rezygnuje, i dalej czekam do stycznia niestety. Zaraz sobie nospę zapodam. Naprawdę boli. Auć :-D

Do góry