reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim!
Enya - jeju, kochana, bardzo mocno trzymam kciuki, by wszystko bylo z fasolinka dobrze! A masz mozliwosc podleciec na bete? Wowczas moznaby przynajmniej sprawdzic, aki jest poziom i czy przyrasta jak trzeba. A ktory masz dzien po owulce, jesli moge spytac? Testy ciazowe sa rozne, moze nawet jeden trafil Ci sie z jakiejs starej dostawy i dlatego kreska byla slabsza niz powinna. Tule i mocno trzymam kciuki!
Risia - duzo zdrowka dla Was! Tabletki na pewno zle Ci lekarz dobral, popros o inne.
Mousefish - fajnie, ze napisalas to o testach, bo ja kurcze nie wiedzialam, ze tylko ten pierwszy odczyt sie liczy... ;-)
Moja mala dzis pol nocy nam nie spala, wiec jestem zombie, ledwo na oczy patrze i chyba dzis masa kawki bedzie konieczna... Podsylam, kto ma chec! ;-)
Milego piatku Wam zycze!
Enya - jeju, kochana, bardzo mocno trzymam kciuki, by wszystko bylo z fasolinka dobrze! A masz mozliwosc podleciec na bete? Wowczas moznaby przynajmniej sprawdzic, aki jest poziom i czy przyrasta jak trzeba. A ktory masz dzien po owulce, jesli moge spytac? Testy ciazowe sa rozne, moze nawet jeden trafil Ci sie z jakiejs starej dostawy i dlatego kreska byla slabsza niz powinna. Tule i mocno trzymam kciuki!
Risia - duzo zdrowka dla Was! Tabletki na pewno zle Ci lekarz dobral, popros o inne.
Mousefish - fajnie, ze napisalas to o testach, bo ja kurcze nie wiedzialam, ze tylko ten pierwszy odczyt sie liczy... ;-)
Moja mala dzis pol nocy nam nie spala, wiec jestem zombie, ledwo na oczy patrze i chyba dzis masa kawki bedzie konieczna... Podsylam, kto ma chec! ;-)
Milego piatku Wam zycze!
angel_
rośnij skarbie .... :)
hej kochane:-) enya już pisałam ale powtórzę jak dla mnie to na usg jest za szybko tym bardziej że nie masz regularnych cyklów więc różnie przypada owulacja Ja też mam nieregularne i jak byłam teraz w ciąży ale wiedziałam że już po wszystkim:-( poszłam do lekarza sprawdził kiedy była ostatnia @ to mówił że z wyliczeń wychodzi że będę musiała jechać na łyżeczkowanie a co się okazało że nie muszę jechać bo macica sama się oczyściła i na usg dosłownie nic nie widział:-(zobaczył kalendarzyk z zeszłego roku i powiedział że przy moich cyklach owulacja jest pózno i to była wczesna ciąża,tylko ze ja juz to wiedziałamnie trać nadziei postaraj się uspokoić nerwy,bo jak sama wiesz nie jesteśmy w stanie nic zrobić poczekajmy do wtorku:-( fioletowa jeszcze troszkę i dolegliwości miną;-)
Dziewczyny ja też mam lekkiego dołka jak patrzę na mój wykres,dotkass wyczytałam że pisałaś o tych tabl castangus będę musiała od przyszłego cyklu jeść bo można się załamać:-( słoneczko świeci ale w rano jak wstałam było -2 Miłego dnia kochane
Dziewczyny ja też mam lekkiego dołka jak patrzę na mój wykres,dotkass wyczytałam że pisałaś o tych tabl castangus będę musiała od przyszłego cyklu jeść bo można się załamać:-( słoneczko świeci ale w rano jak wstałam było -2 Miłego dnia kochane
Ostatnia edycja:
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Pajeczko, zdrówka dla Was...i ja nie miałam USG
fiolecik, dokładnie jeszcze trochę i miną dolegliwości ciążowe...a powiedz mi, bo bawię się w wyliczanie płci na podstawie wieku krwi (wszystkim na kwietniówkach to robiłam, tak dla fanu i żeby spr czy się sprawdzi), u mnie z Ami się sprawdziło, teraz się okaże wychodzi dziewuszka...podaj ile mieliście lat z A jak poczęliście dzidzkę i dla porównania jak Arturka (chyba, że nie chcesz)
fiolecik, dokładnie jeszcze trochę i miną dolegliwości ciążowe...a powiedz mi, bo bawię się w wyliczanie płci na podstawie wieku krwi (wszystkim na kwietniówkach to robiłam, tak dla fanu i żeby spr czy się sprawdzi), u mnie z Ami się sprawdziło, teraz się okaże wychodzi dziewuszka...podaj ile mieliście lat z A jak poczęliście dzidzkę i dla porównania jak Arturka (chyba, że nie chcesz)
Dotkass
teraz - ja 33, Adam 34
Artur - 29 i 30
teraz:
Ty: 33...7+7+7+7= 28...33-28= 5
A: 34...7+7+7+7= 28...34-28= 6
5< 6= czyli wychodzi chłopak ;-)
z Arturkiem:
Ty: 29...7+7+7+7= 28...29-28=1
A: 30...7+7+7+7= 28...30-28=2
czyli 1< 2 = chłopak
u nas wychodzi dziewczynka w obu przypadkach, chłopak chyba nie wychodzi wogóle, ale często jak jest po równo wychodzi chłopak, więc my tylko jakbyśmy się wstrzelili między 3 listopada, a 16 lutego to wtedy wychodziło by po równo no zobaczymy czy się sprawdzi ;-)
hmm dotka trochę nie czaję skąd te siódemki...
zobaczymy ;-) bo wszyscy mi wróżą dziewczynkę ;-)
i w necie wg chińskiego i jeszcze jakiegoś wychodzi córka ;-)
no dobra, a Artur wg tych dwóch to też dziewucha ;-)
zobaczymy ;-) bo wszyscy mi wróżą dziewczynkę ;-)
i w necie wg chińskiego i jeszcze jakiegoś wychodzi córka ;-)
no dobra, a Artur wg tych dwóch to też dziewucha ;-)
Ostatnia edycja:
Dotkass
fiolecik, mi wg jednego chińskiego wychodzą sami chłopcy, Ami niby też, a uwierz mi, że jest 100% dziewczynką wg drugiego chińskiego wychodzi teraz dziewczynka, a Ami jako chłopiec, jak narazie mi i większości znajomych sprawdził się wg wieku krwi, więc zyję nadzieją, że nie czeka mnie wymiana garderoby ;-):-) a z siódemkami chodzi o to, że wiek krwi jest jakby "pełnoletni" jak osiąga siedem i zmienia wtedy swoje wartości czy coś takiego, w każdym razie liczy się co 7 lat, a to co zosatnie odejmuje się od sumy siódemek jak wyjdzie u kobiety większa będzie dziewczynka, jak u faceta będzie chłopiec, jak wychodzi tyle samo (z moich obserwacji jest chłopiec)
reklama
Dotkass
zapraszam, jak chcesz możemy spr czy się sprawdziło z Alanem, ale musisz podać mi Wasz wiek w dniu poczęciadotkass jak kiedyś w końcu uda mi się zaciążyć to zgłoszę się do ciebie na obliczenia;-)