reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
niezależnie od m-ca?Robie ciacho i podczytuje Was
Zdązyłam sobie wywróżyć i z Hubertem zgadza mi się, ze chłopiec, a gdybym zaszła jeszcze w tym roku to wychodzi mi dziewczynka :-)
Gdy w 2013 to wychodzi kurde , że chłopiec.
bo u mnie to jest tak:
ja urodziłam się 17 lutego, mój R urodził się 3 listopada (ten sam rocznik, ale m-cami On jest młodszy), więc z Ami było tak, że zaszłam w ciążę w sierpniu, ja miałam 26 lat R 25 lat co daje dziewczynkę, bo 5> 4...a teraz zaszłam w ciążę w lipcu co też daje dziewczynkę, bo ja miałam 31, a R jeszcze 30 (3> 2)
Dotkass
Jak z Hubertem zaszłam to miałam 24, K miał 32......jeśli teraz bym zaszła to 29 ja, K 37......w 2013 roku ja 30, K 38
Ty teraz: 29...7+7+7+7= 28...29-28=1
K teraz: 37... 7+7+7+7+7= 35... 37-35= 2
więc wychodzi chłopak bo 2> 1
a w przyszłym roku:
Ty: 30...7+7+7+7= 28...30-28=2
K: 38...7+7+7+7+7= 35...38-25=3
więc znów chłopak bo 2< 3
chyba coś nie tak liczyłaś...wszystko zależy jeszcze w którym m-cu się urodziliście i w którym byście zaskoczyli
Ty:24...7+7+7=21...24-21= 3
K:32...7+7+7+7= 28...32-28=4
i tutaj rzeczywiście też wyszedł chłopiec
Dotkass
czyli teraz masz ile lat? licząc, że w kwietniu już skończyłaś, a Twój K ile licząc, że skończy w listopadzie dopiero czyli nie rocznikowo a wg m-cy? kurcze nie wiem czy jasno się wyraziłam...jakie roczniki jesteście?Kurdeee no co Ty czyli nie mam szans na różowe kokardeczki??
Ja jestem z kwietnia, K z listopada napisz mi, że mam kiedyś szanse na ten róż! :-)
Dotkass
ja 83, K 75
czyli teraz masz 29 lat, a K jeszcze 36 lat
29...29-28=1
36...36-35=1
z tych wyliczeń wychodzi to samo, więc wszystko możliwe, ale jak pisałam z obserwacji moich wynika, że jak wychodzi tyle samo to wychodzi chłopak
agamemnon
Fanka BB :)
Ech....w ramach rekompensaty za tą wiadomość, zjem sobie dwa kawałki ciasta a nie jeden
Mam jednak nadzieję, ze to się nie sprawdzi ;-)
Padał u którejś z Was dziś śnieg? U mnie nie i nawet jest w miarę gdyby nie ten mroźny wiatr.
Mam jednak nadzieję, ze to się nie sprawdzi ;-)
Padał u którejś z Was dziś śnieg? U mnie nie i nawet jest w miarę gdyby nie ten mroźny wiatr.
reklama
nie wiem jak jest na dworzu, w sensie temperatura, ale u nas słonecznie....
a ja chyba będę dziś zaliczać pogotowie... w nocy się obudziłam, zaczął mnie brzuch boleć, tak ostro w prawe pachwinie, zrobiło mi się słabo... położyłam się, puściłam kilka bączków przeszło, rano wypróżniłam się, teraz wstałam żeby pójść do toalety to myślałam że spadne, taki ostry ból w tym miejscu, słabo mi się zrobiło
odpoczęłam chwilę i zeszłam żeby coś zjeść, teraz mi lepiej, ale ściągam Adama z roboty, mama też zaraz do mnie przyjdzie... chyba skoczymy do szpitala żeby mnie przebadali, może jakieś crp zrobią, albo usg tego wyrostka...
k..a tego mi jeszcze w ciąży brakowało, jakbym miała mało przygód...
a ja chyba będę dziś zaliczać pogotowie... w nocy się obudziłam, zaczął mnie brzuch boleć, tak ostro w prawe pachwinie, zrobiło mi się słabo... położyłam się, puściłam kilka bączków przeszło, rano wypróżniłam się, teraz wstałam żeby pójść do toalety to myślałam że spadne, taki ostry ból w tym miejscu, słabo mi się zrobiło
odpoczęłam chwilę i zeszłam żeby coś zjeść, teraz mi lepiej, ale ściągam Adama z roboty, mama też zaraz do mnie przyjdzie... chyba skoczymy do szpitala żeby mnie przebadali, może jakieś crp zrobią, albo usg tego wyrostka...
k..a tego mi jeszcze w ciąży brakowało, jakbym miała mało przygód...
Ostatnia edycja: