reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

U mnie też dzisiaj słońce wyglądało ale wiatr zdradliwy niestety. Później wyjdziemy jeszcze na pół godziny co by się dotlenić i wsio.
fiolecik, Tobie się wróżba sprawdziła?? :happy2:

reklama
U mnie było podobnie :tak: Niebo prawie bez chmurek, słońce nieśmiało wyglądające ale niestety naszły chmury i słońca niet.

Piekę szarlotkę, tak w domu pachnie, że dostałam ślinotoku .... a ja przecież miałam nie jeść słodyczy :-(

fiolecik, nooo jedź jedź niech Cię zobaczą. Ja nie mam już ani wyrostka, ani woreczka więc chyba mnie już nic nie trafi :p

Ostatnia edycja:
fiolecik, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze, jak coś to pisz na Fb przez tel przekażę info dalej, chociaż mam nadzieję, że nie będą Cię trzymać...PRZYTULAM

agamemnon, szarlotka i Ty tak głośno o tym piszesz? :-p już mi ślinka pociekła :tak::zawstydzona/y:

Pierwszy raz robiłam z jabłkami w kawałkach i na prawe pyszna :tak: Ale musi być odpowiednia odmiana zeby się właśnie mus nie zrobił z nich. Babeczka ma na swojej stronie super rzeczy i zazwyczaj tylko od niej coś piekę.

wróciłam, pojechaliśmy do mojej rodzinnej, bo u niej kolejek nie ma, a na IP pewnie bym poczekała sobie kilka godzin
zbadała mnie, stwierdziła że brzuch miękki, posłuchała jelit i mówi że tam się dużo dzieje, więc prawdopodobnie to po prostu jakiś gazy, ale jak się powtórzy to na IP... ale ona nie przypuszcza żeby to był wyrostek

reklama
Do góry