enya81
Fanka BB :)
enya może miałaś dzisiaj dostać @ stąd to brązowe plamienie...kochana ciąża jest jeszcze wczesna więc zarodka może nie być widać ja jak byłam w ciąży z synkiem to też miałam brązowe plamienie przez 3 dni i bardzo bolał mnie brzuch leżałam plackiem.Tylko że nie wiedziałam o ciąży myślałam że @ się rozkręci.Myślę że to za szybko na wniosek o ciąży pozamacicznej,nie martw się kochana(przytulam):-(
Bardzo Ci dziękuję za te słowa;-) Kiedyś od razu skakałabym z radości że ktoś miał np taki przypadek jak ja i wszystko skończyło się OK ale teraz - sama rozumiesz...Widzę że sama miałaś swoją małą tragedię Widziałam minę gina dzisiaj - wziął ode mnie zamiast 150 tylko 100 zł i kazał we wtorek przyjść z mężem (chyba boi się że mogę nie wytrzymać). A ja nie pójdę z mężem bo o niczym nie wie a i tak Go nie ma. Może uda mi się pójść z koleżanką zeby było mi raźniej ale ja i tak wiem że będzie do d...y. Zawsze byłam optymistką ale takie wydarzenia trochę mi zmieniły światopogląd. Cóż i tak będę próbować do oporu. Gin powiedział że teraz jesli się nie uda to będziemy robić badania. Oby!!! Bo nie chciałabym co kilka miesięcy ronić bez znanej przyczyny.
A co do @ to po części masz rację bo mam 3 terminy przewidywanej @ - 28dc (minął), drugi 33 dc (dzisiaj jest) a trzeci 35 dc ( za 2 dni).Poczekamy,zobaczymy
Ostatnia edycja: