reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dzien dobry wszystkim!

Wpadam zyczyc Wam milego dnia!
U nas piekne slonko, wiec zaliczylam z corcia spacerek. :-)

Fioletowa - wspolczuje koszmarow! Sama sie kiedys z wrzaskiem z jednego takiego obudzilam! :szok:

reklama
angel, no my napewno już nie byli byśmy w stanie mieszkać z rodzicami, jeśli sprzedamy dom to napewno kupimy jakieś mieszkanie, ale sami- na bank sami :tak:

wróciłam od gina i wszystko jest ok, badania rewelacja,szyjka ok,a USG dopiero na 22 listopada,więc jeszcze m-c muszę żyć w niepewności kto we mnie rośnie ;-):-D

fiolecik, koszmary to i ja dzisiaj w nocy wstałam, a cykora miałam że hej. Już nie pamiętam kiedy mi się takie coś śniło.
Hej angel :happy:
mary-beth zazdroszczę Ci słońca, u mnie dzisiaj ponuro, szaro, buro i deszcz :no:
Dotka, ciesze się, że wszystko u gina ołrajt :cool2: Oby tak dalej.

Agamemnon - ufff, a u mnie pogoda zmienila sie chyba w ciagu 1 h i nagle zaczelo silnie wiac i pojawil sie grad! :eek: A tak ladnie bylo...

Dotka - powodzenia na USG! Mam nadzieje, ze dzidzia pokaze co ma miedzy nozkami! ;-)

a widzisz nie zauważyłam guła :zawstydzona/y:
Ciesze się że jest dobrze! nie mogło być przecież inaczej!!! :-)

A u mnie nieciekawie....
tyle sie dzieje że chyba wybuchnę :/

reklama
dotkass także nie jest zle będziecie mieć własne mieszkanko:tak: ja jestem w gorszej sytuacji i na dzień dzisiejszy nie ma o czym marzyć ale jestem dobrej myśli że kiedyś marzenie się ziści:-) super cieszę się że z maluszkiem wszystko dobrze;-)

Do góry