reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

wiesz co ja nie w ciąży mogłam pić cokolwiek - kranówa, mineralna gotowana, a teraz zonk

mary dzięki, brzuszka jeszcze nie widać, ale jak widać po temtyce, daje o sobie znać ;-)

Kinia - robisz jakiś test jeszcze?

reklama
narazie nie robię testu czekam do końca tygodnia. Jeżeli temp sie utrzyma wtedy zatestuję ostatecznie może w niedzielę nawet.
nie spinam się :sorry2:

Kinga - trzymam kciuki!

Fioletowa - podobno w drugiej ciazy szybciej brzuszek wychodzi. ;-) Moze juz niedlugo. ;-)

A ja wreszcie sie doczekalam skierowania na badanie hormonow. Wczoraj bylam w laboratorium i teraz z tydzien oczekiwania na wyniki. :tak:

hej kochane,

jestem jestem...dziś czuję się na maxa ch... doła podłapałam, jak zwykle związanego z kasą, chyba jednak dom pójdzie na sprzedaż, dosyć mam...chce żyć normalnie :-( a przez ten wieczny brak kasy kłócimy się z R :-(

miłego dnia

Dotka - wiem coś o tym. Brak kasy jest dołujący na maxa. No i podeślij mi te tego swojego małża, to ja mu tyłek spiorę za denerwowanie ciężarnej! Powinien chłop na 3 etaty robić, a Ty powinnaś leżeć, pachnieć i .... rosnąć hi hi :tak:;-)

Kinga - zazdroszczę Ci wytrwałości! ale rozumiem, sama nie mam w domu żadnych testów, więc choćby nie wiem co w tym cyklu nie będzie testów. Tylko czekanie. Jak się spóźni tydzień to zatestuję :tak:

Powinien chłop na 3 etaty robić, a Ty powinnaś leżeć, pachnieć i .... rosnąć hi hi
yes2.gif
wink2.gif
zgadzam się z koleżanką ! :tak: :-) :-):-p

dziewczynki moje kochane, dziękuję Wam, powiem Wam, że muszę usprawiedliwić mojego mężulka, On naprawdę robi co może, ale same wiecie jak jest w PL :-( raz lepiej raz gorzej, a dobijają nas długi niestety, zesztą to miejsce które kidyś wydawało nam się idealne już tak idealne nie jest, choć by ze względu na brak pracy i możliwości

reklama
Dotka - z mężulkiem to był żart (ale Ty o tym wiesz) :-D nas też długi dobijają. Gdyby nie to, to nie było by źle, bo i mogłabym odłożyć. A tak, nawet nie mam grosza oszczędności. Najgorzej będzie jeśli coś się popsuje, lodówka kuchenka itp i nie będzie jak nowej kupić. Zupełnie :( tak więc wiem co czujecie. Ja bym chciała coś ale na "czarno" bo jak zwiększa nam się zarobki to cofną nam bezpłatną opiekę medyczną.

Do góry