reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dotkass - co to za nakładki makro? :sorry:
Co do wydatków, to ja oczekuje ich i pracuje nad nimi usilnie, choc kalendarzyka niestety nie prowadze. Przy małym jeden cykl i spoko!Dwie krechy byly, ach bylam mloda itd....:sorry:

reklama
Witam się dziewczynki :)

co tam słychać ciekawego? Bo ja się zapiszę jutro do lekarza, jeśli @ nie przylezie, bo cały czas je ni ma:eek: a test znowu negatywny. W życiu tak mi się nie przydarzyło, sama w szoku byłam jak miałam cykl 29 dniowy! a dziś już 32 dzień. Dziwna sprawa... I może faktycznie coś mi się tam rozwija, ale niepoprawnie, albo to puste jajo płodowe? sama nie wiem. Szyjka znów zamknięta, śluz już się nie ciągnie. Czasami mnie cycki zaswędzą, nie wiem... wczoraj mi było niedobrze na wieczór, i miałam ślinotok, więc objawy ciążowe jakby nie było, ale nie wiem co jest grane, i moja teoria jest taka, że coś tam się rozwija ale bardzo nieprawidłowo, i razem z nadchodzącą @ to ze mnie "zejdzie" ale nawet gdyby tak było to dobry znak, bo znaczyło by że coś się mogło zagnieździć, a już taka informacja jest dla mnie ważna, no ale ja sobie mogę tylko gdybać, jutro jak @ nie przyjdzie to zapiszę się do lekarza. Chyba że dziś mnie coś podkusi he he i zrobią mi badanie z krwi hehe... oszukam ich i powiem że to już 5 dni :-D bo mniej to dla nich norma, ale nie dla mnie, same wiecie że jeszcze tak mi się żaden cykl nie przedłużał...

Ale litania :-D
Miłego dnia laseczki :tak:

Witam, jakiś tydzień temu pisałam to, bo zastanawiałam się czy mam już owulację. Właśnie się wyjaśniło, dziś rana na teście 2 kreski......Jestem w szoku, nie mogę w to uwierzyć, wczoraj miałam lekkie plamienie które zawsze przekształcało się w miesiączkę, nawet mężowi mówiałam wczoraj że to ostatnia szansa na sex przed @,rozmawialiśmy wczoraj o ciąży on powiedział że liczy, że jeszcze min. pół roku starań, oj wróci wieczorem z pracy będzie miał niespodziankę, chociaż wiem że jeszcze powinnam poczekać z tym świętowaniem przynajmniej tydzień (bo raz już poroniłam "ciąże biochemiczną" ale jak tu się nie cieszyć

hej dziewcznki,

Mou
, oby to było to, trzymam kochanie, taka niespodzianka na 10-tą rocznicę- tylko wymarzyć można :tak:

Asienka, to są filtry, przybliżają +10, +8, +4, +1 :tak:

Dzika, gratuluję, oby ta ciąża nie była biochemiczną :tak:

fioletowa ale zazdroszczę USG, ja muszę poczekać do 20-tego, 21-ego tygodnia, czyli jeszcze jakiś m-c :confused2:,powiem Wam, że tak się zastanawiam, czy nie pójdę gdzieś prywatnie na USG 4D żeby poznać płeć- korci mnie strasznie,bo już bym zaczęła się szykować :zawstydzona/y:

Witajcie!:-)
Dotkass - możesz mi kochana jakiegos linka puscic to bym sobie cos ciekawego poczytala o tych filtrach!:sorry: Z gory dziekuje!:tak: Jak sie wogule czujesz mamuska?:tak:
MOU - trzymam kciukasy!:tak:
Dzika - gratulacje!:-D

Asienka, czuję się ok, ale wczoraj śledzik poszedł do WC :confused2:...a jeśli chodzi o fitry macro to tańsza opcja obiektywów :tak: a przydaje się do zdjęć stricte macro, czyli robaczki, ewentualnie max zbliżenia abstrakcji jak ja to robię u siebie, poszukam w wolnej chwili coś na ten temat i jak znajdę to wkleję :tak:

Mou trzymam kciukasy...

mnie ciągną oby dwa jajniki i cholernie mocno boli lewy cycek.. siedze w pracy i klepie raporty nudy jak co poniedzialek,
dziś max jutro powinny mi sie pokazać "syfki" małpowe i ogólnie powinnam zacząć jeśc za 10 osób ;p czekam tylko na ta chwile, a tak z innej beczki mdli mnie :) i jestem senna czyli zaczynają sie nadzieje zeby poźniej przyszlo załamanie :/

reklama
Mój M też uwielbia fotografię. Miał już nikony canony, sony alpha czy jakoś tak, ale jak mu się ostatni zepsuł, sprzedał jako spares or repair, i od tej pory nie stać nas na zakup nowego, i trochę mu z tym ciężko, też uwielbiał makro fotografię. A to co na szybko znalazłam:
tulipanek.jpgszyszeczki.jpg001pr.jpgkonsulatrpmanchester2.jpgniuniaija.jpg

Zapomniałam Wam napisać jaki miałam piękny sen...
śniło mi się że mam małego dzidziusia, ale już takiego kilkumiesięcznego - dziewczynkę, którą moja niunia uwielbiała i ją co chwila całowała, i ją nosiła... no nie chciałam się budzić, ale musiałam :crazy: :-)

Siwa
- no ja też trzymam kciuki za Ciebie. U mnie nic się nie rozwinie, za dużo negatywów, ale mam nadzieję że Dasz radę :-)

A zgadnijcie gdzie siedzieliśmy jak robił to zdjęcie :-D
automobilobus.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry