reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Jezdem jezdem....Wróciłam dopiero z Krakowa i nogi mi w d....weszły....
Mou ja też uważam że póki co musisz uzbroić się w cierpliwość i tak testować co 2 dni. U mnie nieciekawie bo test owu wyszedł mi zajebiście pozytywny (kolejny raz?) z ciemniejszą kreską testową a te poprzednie pozytywne były równe. I znowu kicha - to by tłumaczyło dlaczego nie zaobserwowałam śluzu płodnego, bo płodne były później tylko u mnie płodny jest widocznie białawy, ale był mega ciągnący. I nie powiem że nic nie czułam bo kłuł mnie prawy jajnik i trochę pobolewało podbrzusze i cholernie piersi...i jesli mierzyłabym temperaturę to jutro miałabym pewnie mega skok (no ale przecież nie mierzę). Ogólnie dzidzi nie będzie bo gdybym mogła to podziałałabym przez ten tydzień no ale nie miałam z kim....I znowu złośliwie przedłużył mi się cykl i cykl płodny więc znowu nie trafiliśmy...:no:
Dorcia świętujcie świętujcie - my mamy 6 rocznicę za miesiąc ale mój mąż nie przyjedzie niestety:( Ech tak bym chciała wyskoczyć mu z niespodzianką dzidziusiową, no ale tak nie będzie....
Kuźwa ale mam dołowaty nastrój - drę sie cały dzień na dziecko i w ogóle się wkurwiam o wszystko....

reklama
Hejka :)

Spać nie mogę.
Może jak wypiję ciepłą herbatkę to jeszcze się położę.
Na razie bez zmian u mnie. Test oczywiście bielusieńki jak mleko. Coś mi się popieprzyło w tym miesiącu i już mnie to wkurza. Szczególnie że w 10 rocznicę chciałabym być bez @. Gdybym dostała w terminie to do czwartku już by było po ptokach a tak... pewnie dziś lub jutro dostanę. To mój najdłuższy cykl... przeklęty no!

witam niedzielnie,

enya
, przykro mi, że K nie przyjedzie na rocznicę, ale odbijecie sobie w święta :tak:

fiolecik, ale masz zachcianki, jedz jedz kochana :tak::-)

Mou, rybeczko trzymam mocno kciuki za to, żeby @ nie przylazł i żebyś na 10 rocznicę dała swojemu mężulkowi najcudowniejszy prezent w postaci dwóch kreseczek :tak::-)

Asienka, dziękuję, Twoje zdjątko też fajniutkie :tak::-) ja mam Nikona D40x (mam już go ładnych parę lat i nie zamieniłabym na żaden inny, teraz tylko na obiektyw marzy mi się kasa ;-):-)), więcej moich zdjątek masz na FB Roda Art | Facebook

Asia - ja przez cały weekend mam wolne, niunia cały czas u babci, dopiero dziś odbieram :tak: I nie masz tak źle jak Ci się zdaje... moja wstaje o 5!!! :-D

Dotka - mogłoby się w końcu rozwiązać - w tę albo we w tę, bo tylko się przedłuża... poza tym, gdyby cosik tam się kluło, to byłby najmniejszy cień cienia na testach 10miu a tam nic a nic...

Hej!
Ja poobiednie!
Dotkass - foty super, a gdzie szkolołaś sie? Polubilam!
Ja od roku chodze na spotkania Foto Mam, czytam nieco ksiazek Galaktyki! Ja mam 2 obiektywy, ostatnio 35mm u mnie zamieszkala i jest super!
MOUSE - ale jednak jestes przzwyczajona do wczesnego wstawania! :p

Asia - no co Ty :) nie jestem. Po prostu, jak to moje wstaje, to od razu przybiega do mnie do łóżka i robię za konika... czy tego chce czy nie. Robal na mnie wskakuje i heja :-D

... nadal cisza, ale znów pobolewa i szyjka się otwiera.

Ostatnia edycja:
Mou, oby się otworzyła i zamknęła jak u mnie

Asia,
nigdzie się nie szkoliłam, we wszystkim w sumie jestem samoukiem, fotki trzaskam, bo kocham, śpiewałam w chórkach i prowadziłam karaoke swojego czasu i przeponą pracować też nauczyłam się podświadomie :tak:, mi się w sumie do obiektywu teraz tak nie spieszy tymbradziej, że zaraz większe wydatki nas czekają, wózek i całe szczęście nie wiele rzeczy dla Maluszka, chyba, że okaże się inna płeć wtedy i ciuszki do wymiany, ale mam nadzieję, że nie...ja używam nakładek macro, bo jak pewnie zauważyłaś uwielbiam abstrakcje i robaczki ;-):-D

reklama
witam się już z domku

Wróciliśmy około 18. Wypad udany, ale szczerze powiem że nie piłam wiele..nie miałam ochoty tak jakoś. Poza tym od dwóch dni boli mnie już brzuch lekko małpowo wiec pewnie niedługo sprawa się u mnie wyjaśni w koncu.

Mou
oby @ cie nie zaskoczyła! zycze Ci tego.

Do góry