reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

kochane, ja tak na szybko,

dzis mamy 5-tą rocznicę ślubu, i na kolacje robię schabik ze śliwką, łososia, śledziki, sałatkę coś jeszcze wymyślę

tak czy inaczej trzymajcie jeszcze kciuki, w przyszłym powinnam już wiedzieć czy możemy się cieszyć, czy zostaje jak jest :dry:

fiolecik mi migdały pomagały i na mdłości i na zgagę :tak:

miłego dnia

reklama
Datkass - udanego swietowania! Gratulacje!!!
Risia - czyli ostro ku pieknej figurze! Powodzenia!!!
fiolecik - trzymaj sie!

Ja dzisiaj chlopakow wygonilam na jesienny spacer. Moja pasją jest fotografia, moj ulubiony model to synek.

Dotka... czy to może będą bliźniaki ??? :-D:-D
Miłej rocznicy! My mamy swoją w czwartek. Akurat dobrze, bardzo dobrze, bo czwartek M ma wolne :tak: aż do soboty :-)

Też muszę coś fajnego wymyślić... niestandardowego... może jakiś tatar (uwielbiam) no i coś na ciepło też, Na szczęście mogę surowe mięsko wcinać. Chociaż wciąż cisza... zaraz idę sprawdzić czy nic się przy szyjce nie dzieje, bo zaraz wychodzimy na spacerek, i wolałabym żeby mnie nie dopadło. A nie mam żadnych wkładek... tylko tampony.

Asia - właśnie miałam pisać że bardzo fajna fotka synka :tak:

Enya - gdzie jesteś?
Siwa - ?
Kinia - ??

Mou, nic mi nie wiadomo, widziałam jedno serducho i jednego dziecia ;-):-D a w czwartek też świętujemy tylko 16 lat bycia razem :-D...dziękuję dziewczyny

Asienka, moją pasją też jest foto :tak:

ty w czwartek testa trzaskaj :-p a potem w kokardkę i mężowi zanieś :-D

a ja właśnie zjadłam kanapkę z wędliną sojową z musztardą, szkoda że nie mam kiszonych w domu, ale mi tego było trzeba, byle teraz tylko hafta nie puścić ;-)

Fiolecik - fajnie by było, ale ja się bardzo małpowo czuję (niestety), Sprawdzałam, nadal nic przy szyjce, ale taka na wpół otwarta...

Po spacerze... i dalej nic... ale by było fajnie, tyle że przez to opóźnienie robię sobie głuuupie nadzieje. Nie wielkie, ale zawsze jak się spóźnia, to można dostać zastrzyk nadziei.

reklama
Mou jestem jestem...

wrociliśmy z pracy dopiero mlody dzis był z nami i wlasnie padł :)

odwiedzilismy tez dzisiaj D babcie strasznie zle sie czuje lezy w łożku i juz nie chce wstawac powiedziala mi dzisiaj ze czuje ze umiera.. D załamany, ja nie wiem co mam robic..

odezwe sie w poniedziałek buziaki dla was :)

Ty mou a moze nam sie uda iśc razem na lipcówki? :D u mnie by było równe 4 lata róźnicy ;p

Do góry