reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Obserwując sytuację niektórych z Was, aż mi "głupio" że mi się udało prawie odrazu, mam wielką nadzieję że ten tydzień będzie szczęśliwy nie tylko dla mnie, mocno trzymam kciuki. W sumie to starałam się o drugie dzidzi zaraz po "odzyskaniu" @ bo wielu lekarzy twierdzi, że wtedy kobiety są bardziej płodne, sama miałam koleżanki które odkładały drugą ciąże i później trwało to troche dłużej. Jeszcze raz życzę wszystkim starającym się II.

reklama
dzika no nie mamy wpływu na to, kiedy która z nas zajdzie, zostaje wiara że wszystkim nam się uda
ja jak kiedyś bardzo zwątpiłam, to otworzyłam pierwszego posta napisanego tu na wątku - dziewczynie lekarze dawali 10% szansy na drugie dziecko, potem poszperałam na forum i znalazłam że jej się udało
nie znamy jedynie czasu kiedy to się zdaży, ale trzeba wierzyć że się uda

fioletowa - to prawda, ale nie mozna tylko skupic sie na swoich dzieciowym marzeniach, lecz zyc i isc do przodu. Ja jakos ostatnio nie zastanawiam sie kiedy i czy zajdziemy, pne dalej i jakos lei! Duzo zajec sobie planuje, aby nie myslec!

MOU - udowne foty! Bajka! Piekny sen!

Kinga - bardzo dziwny masz wykres - faktycznie... hmmm, ale czasami z najdziwniejszych wychodzą fasolki
wink2.gif
biggrin.gif
MOU proszę nie dobijaj mnie już :)-() wiem że wykres jest posrany i wogóle nie wiem po co jeszcze mierzę ale pomyślałam że skoro to moje ostatnie już pomiary to do końca pociągnę..twarda musze być mimo że każdy poranny pomiar mnie lekko miażdży.
Powodzenia tobie!!&&&&&&

Kinga - nie łam się kochana ;-) piszę poważnie, poza tym nie mierzyłaś od początku, więc nie wiesz czy to nie są Twoje wyższe temperatury :tak:
Zobacz, ja też mam skopsany cykl, jak nigdy, test kolejny zrobiłam bo właśnie wróciłam ze wstrzymywanymi siuśkami hi hi, bez rozcięczania :-D i jest jeszcze bielszy niż śnieg :tak:

Najpierw oczywiście sprawdziłam czy nic się przy szyjce nie dzieje, ale nie ma nawet podbarwionego nic, ale testy też z wielkim MINUSEM, ja to już w ogóle nie kumam co się dzieje :baffled::eek:

Dotka - jesteś pierwsza, która tak mówi... może na zdjęciu lepiej wyszedł hi hi :-D:tak:

Mou a jak z Beta tam u ciebie? idzie jakoś zrobic? coś pisałaś na temat spóźnienia i badania krwi? na jakich zasadach to jest?

ja chyba jutro też testa walne zeby być przekonana ze jutro ostatni seksik przedmałpowy.. :/ bo i tak wiadomo ze bedzie wielki -

Siwa - nie, bety nie robią ot tak. Jakbym dziś zadzwoniła i poprosiła o wizytę to by była za 3-4 dni, potem przeważnie na następny dzień, lub za dwa dopiero badanie z krwi, a do tego czasu wszystko się wyjaśni, więc mogę tylko czekać. Chyba że się będzie spóźniać kolejnych kilka dni, to wtedy wiadomo że się umówię, bo będzie coś ogólnie nie tak...

hej laseczki
mlodzi spią, obiad się gotuje i mam dla Was chwilkę

na to wychodzi, że Adik ma skok rozwojowy nr 1 ... wszystko by się zgadzało...
dzisiejsza nocka spokojniejsza
yes2.gif
yes2.gif
wyspałam się nawet
biggrin.gif

rano byłam w Lidlu na zakupach bo wyprzedaże dla dzieci starszych były o matko jak baby się biły o ciuchy wyrywały sobie masakra jakaś a ja dyskretnie z drugiej strony wzięłam rzeczy i uciekłam
laugh.gif
coby po buzi nie dostać
laugh.gif

Mou trzymam kciuki :)

reklama
Do góry