reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

12 cykl własnie sie kończy.. wiec juz powoli przychodzi załamka.. ja wczesniej brałam tableki anty rok, tylko byłam głupia bo sluchałam gina który kazał mi miesiąc brac pozniej miesiąc nie i tak na zmiane.. wiec masakra jakaś, trafilam na dobrego lekarza poniewaz mam guza w piersi ktory sie sam wchłonie i kazał mi odstawic tabsy bo to od tabsów mi guz wyszedł.. i od kąd ostawilam to sie staramy i nici..... :(:(:(:(:(

reklama
Hejka :)

Fioletowa - pewnie że marne bo ja i Kinia już nieco dłużej he heh he :-D:-p
Siwa - no ja pamiętam, że Twoje małe nie jest biologicznym dzieckiem obecnego taty. Tym bardziej powinnaś dać mu do zrozumienia, że musi się udać na badania. Chociaż z drugiej strony, u mnie jest podobny problem. Ja jestem ponoć płodna jak krowa rozpłodowa, a to M ma wyniki pozostawiające wiele do życzenia. I tak naprawdę jedyną skuteczną metodą u nas byłoby invitro. U Ciebie jedyna opcja to faszerowanie lubego witaminami. Właśnie w PL salfazin, plus nie wiem czy doczytałaś któregoś tam mojego posta - witamina B8. I dla Ciebie i dla niego. Ja od przyszłego cyklu (czyli jutro) bo na razie cisza na morzu, zacznę łykać to "coś".

Buźka kochane!

Dotka - obiecałaś coś ujawnić... tak, tak, ciungnę Cię za jęzora :-D

Hej!

Siwa - tez mam podobne problemy i mysli, iz Ksawcio będzie jedynakiem.Trzymaj sie ciepło!
My staramy sie od kwietnia, ale tak naprawde nasza skutecznosc jest zachwiana wiecznymi delegacjami malza.

witam sie
jakaś nie teges jestem...

Dotkass
jak tam prawy ??

Mou
no zaskoczylas mnie :):)pozytywnie oczywiscie :D

no więc ja mam do zrzucenia 12 kg z tego 5 do wagi sprzed ciąży.
Mam plan :D

1 zakupiłam ODCHUDZAJĄCE KOŁO HULA HOP HOOP MASAZER WYPRZEDAŻ (2693272149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
na razie kupiłam takie a potem się zastanowię nad tym droższym jak będę widziała efekty :D
2 codziennie będę robiła brzuszki zaczynam od 20 i codziennie dokladam 10 :D
3. kupuję cieżarki , żeby pozbyć sie zwisów... mam step więc pochodzę sobie troszkę na nim jak dzieciarnia będzie na drzemce :D
4. DIETA :D żarełko z parowara+nie jedzenie slodyczy no i zobaczymy startuje z wagą 67,5 kg :D

muszę do kwietnia schudnąć bo mam chrzciny i slub siostry...
kupiłam sobie sukienkę do ktorej muszę schudnać :D

Cześć dziewuszki :)

Miłego weekendu życzę :tak:
My wczoraj cały dzień bez dziecka... i noc :) babcia zabrała he he. Dziś dopiero odbieramy po południu :tak: Pierwszy raz odkąd się urodziła nie mieliśmy jej na noc :szok: w ogóle na tak długo. Muszę przyznać że wypoczęłam. O tak!

A oto mój najdłuższy cykl! 30 dzień dzisiaj. Szok! test negatywny, bóle podbrzusza co jakiś czas, i czekam... Wczoraj mieliśmy ważną sprawę do załatwienia więc zaaplikowałam tampon, będąc pewną że jak wrócę będzie do wymiany, a tu nawet plamienia, nawet dzisiaj nic a nic przy szyjce. Mam nadzieję że dziś się rozkręci, nie chcę mieć długich cyki, chyba że 9 miesięczne :-D:tak:

no to trzymam kciuki żebyś się szykowała na czerwiec :-)

ja padam, nocka koszmarna, co chwila budziłam się z płaczem
wieczorem był pawik, w tym jest najgorsze to że muszę brać tableki, a jaki to sens gdy mają spływać do odry...

Fiolecik - na mdłości bardzo pomaga coś suchego. Typu maca, krakersy, co by wchłaniały soki żołądkowe, a tabsy najlepiej jakby chociaż z godzinkę półtorej się utrzymały, wtedy zdążą przejść do krwiobiegu. He he he - i zobacz co masz w opisie pod suwaczkiem :-D

heh suwaczek mi sie jeden dzien spieszy, ale co tam... ;-)

heh muszę ogarnąć może jakieś migdały, albo krakersy jak mówisz...
młody patrzył dziś na mnie jak mi się zbierało, wyplułam trochę śliny a on "mama wypluj już te wymioty" hehe koniecznie chciał zobaczyć jak to jest
dziś udało się na razie bez, ale dobrze nie jest...

reklama
Fiolecik - dobry ten Twój młody :-D jaa na szczęście nie miałam żadnych mdłości w ciąży, ani bolących piersi... nic a nic. Jedyne co mnie mdliło to zapach ryb w markecie i papierosy! Fe! ale ani razu nie puściłam pawia:-):tak:

... u mnie dalej cisza, już zaczyna mnie to drażnić :wściekła/y:

Do góry