reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam dziewczynki:*

Mou przede wszystkim dziękuję Ty wiesz za co :* otrzymalam niespodzianke i aż mi kopara opadla :tak::-D buziaki przesylam i dziękuję ;*

Fiolecik będzie dobrze, dużo leż bo musi się przyczepić i nie bierz gorących kąpieli bo to powoduje odklejanie się łozyska

mam prakle nareszcie...6 prań poszlo :-):-D

reklama
Fiolecik cholerka tak to już jest że problem zawsze goni problem....:no: Ale ja wierzę że będzie dobrze - jeśli widziałaś i słyszałaś malutkie serduszko to na bank musi być OK - tylko się nie denerwuj, bierz grzecznie leki, nie dźwigaj!!!
Ja też wkurwiona jestem na maxa - tempkę mam taką jaką mam więc myślę że jednak po ptokach i w pracy dostałam niższe dofinansowanie wczasów bo pomyliłam sie we wniosku i zawyżyłam przychody - jestem jakieś 200 zł do tyłu bo za tym idą też mikołajkowe pieniądze...Odechciało mi sie nawet na fitness iść....A to jedyne co mi pozostało żeby poprawić sobie humor...I znowu spałam po południu - tak jak zresztą we wtorek i środę...

Pajka :) Fajnie że dostałaś "niespodziankę" :-D i fajnie że się z niej cieszysz :tak: przynajmniej to dotarło he he :-D a chciałam dopisać od internetowej ciotki MOU dla Adrianka:tak:...

Fiolecik - no to bardzo dobre wieści, skoro da się zasklepić i nie posunie się dalej to super! A te 15 tabsów dziennie to :-D:-D:-D możesz wiedzieć że fasolinka daje odetchnąć, a winą mdłości są tabsy hi hi :-) no i widok serducha... WOOW Oja jak ja byłam w niebie kiedy je widziałam... Pewnie jesteś przeszczęśliwa ???

hejo

no dziś już troszkę lepiej, jak na razie plamienie mniejsze
och serduszko bajka, chyba nawet ginka się nie spodziewała bo mi nie włączyła monitora i potem się gimnastykowała, żeby włączyć i nie zgubić pulsu
wiecie ja to mogę wyleżeć, ja mogę łykać te wszystkie tabsy, byle tylko dotrwać do tego maja ;-)
aaa i dziś pierwszy pawik poszedł
to macie pawikowe fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hahaha
:-D:-D:-D

Fiolecik :))))) fajnei że wsio ok jest.

a u mnie nadal niska strefa temperatur. szyjka szczelnie zamknieta i twarda...dziś sobie sprawdziłam z ciekawości :sorry:

hej dziewczynki...

u mnie za 5 dni @ a juz sie denerwuje dziwnie pobolewają mnie piersi bardziej lewa... takie jakby szczypanie cały czas;//

u nas niezbyt fajnie kasy mało i sie wiecznie z D kłocimy z byle powodu.. chyba mamy dość siebie nawzajem.. przebywamy ze soba 24h/dobe i chyba to sie odbija naszym związku nie za fajnie sie dzieje ale juz nie wiem co mam robić.

D nadal sie nie wybrał na badania..

trace nadzieje chyba nam dane jest mieć tylko Kacperkaa

całuje was dziewczynki

miłego dzionka

Siwa może nie dostaniesz @. głowa do góry. Ty czujesz najlepiej czy to może być na ciążę czy nie.

U mnie to na bank można powiedzieć że bedziemy mieli tylko Filipka. pogodziłam się już z tym. 3lata starań, starczy już.

Kinia.. ale wy macie wspólnego maluszka Filipka

a ja tak jak kiedyś cicho wspominałam D nie jest biologicznym tata naszego niuńka.. i tu jest problem a go namówić na badania to predzej wylece w kosmos

reklama
Do góry