reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hejka :)

Co tam słychać leniuszki?

Enya - a niech sobie mówią kiedy zaczną się starać. I co z tego? Ja jak zaczęłam myślałam że rach ciach kilka miesięcy (max 3) hehe i będę w ciąży. To że mają zamiar zacząć nie znaczy że się im od razu uda. Sama widzisz że rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Jednej się uda od razu a drugiej po nawet kilku latach, bez żadnych zdrowotnych przyczyn.

hej kochane,

enya, nie smutaj się, dobrze, że się wyrwałaś, szkoda, że poruszany był dla Ciebie drażliwy temat, bo to od razu powoduje, że spotkanie staje się męką a nie przyjemnością :no:, jeżeli chodzi o koleżankę z pracy sorry, ale tak nie trawię tego typu osób, matko chyba bym jej coś powiedziała, nie wytrzymałabym ;-)...no moja Mama to Skarb, naprawdę, wiecie zawsze się pokłócimy jak się widzimy, ale to króka wymiana zdań i jest lepiej, ale i tak powtarzam każdemu, że moja Mama to Anioł, a ja nie do końca potrafię to docenić, tzn, nie potrafię do końca Jej okazać, jak bardzo ją kocham (mi się tak wydaje, że mimo iż pokazuję to i tak wciąż za mało)

miłego dnia
Dorcia dlatego z nią od powrotu z wakacji nie rozmawiam prawie w ogóle. Jest cholernie zazdrosna i o tym że ma do mnie wąty wiem od mojego kolegi z pracy któremu się żali (de facto chłopak mnie uwielbia hehhe:) i kilka razy byliśmy na browarku albo na lodach ale tak po koleżeńsku bo zwyczajnie się lubimy). Więc on mi mówi takie rzeczy i uważa że koleżanka jest zdecydowanie mało inteligentna. Przez 5 lat pracy nie umie nawet połowy tego co powinna wiedzieć i jeszcze się rzuca - zrobić coś czyimiś raczkami jest łatwo a potem zrzucić na niego odpowiedzialność. Poza tym plotkara nie z tej ziemi i fałszywiec straszny a ja nie lubię takich ludzi - ja idę do pracy popracować a nie słuchać że ten się spojrzał krzywo, ten powiedział coś bezczelnego, tamten za przeproszeniem pierdnął itd itp. Jest nas kilka w dziale a tylko z nią mam takie jakieś krzywe stosunki - fakt że nikt się nie miał okazji na niej poznać a ja z nią siedzę więc mam to naocznie. Nie zgadzamy sie w niczym, ja me ona be:happy2:Ale teraz to już mi zwisa - przyzwyczaiłam się....
W piątek idę na pidżamowe party do koleżanki, ale nie mogę przesadzić bo w sobotę jadę z rańca do Krakowa, a w niedzielę urodziny babci:biggrin2: I znowu weekend minie jak jedna chwila -ale dobrze bo nie będę za bardzo myślała.
Mojego K. kolega zginął wczoraj przygnieciony samochodem - zdjął oba koła i samochód spadł mu z lewarka przygniatając Go do ziemi - zanim znalazł Go brat cioteczny to już nie żył...Straszna tragedia -miał 21 lat i całe życie było przed nim...:no: A K. jak był to sie z nim w zeszłym tyg. widział....
A co do mojego skoku dziewczynki to same wiecie że dopiero za 14 dni będzie wiadomo czy jest jakaś szansa - ja mam zamiar testować 12 dfl - ciekawe...

ello

enya
, to straszne, aż mnie dreszcz przeszedł brrrr
[*],miłego weekendu Kraków...mmm jakja kocham Kraków :cool2:

dziś Mamcia przyjeżdża więc same rozumiecie, że może być mnie troszkę mniej, w każdym razie wpadłam życzyć Wam miłego dnia, weekendowania i zdrówka, bo pogoda tragiczna brrrr

fiolecik, kochana, przytulam mocno a jeszcze mocniej zaciskam kciuki screen_vanillkoniczyna.gif Zobacz załącznik 506312

Witajcie!
Nazywam się Aska i jestem szczęśliwa mamą dwuletniego smyka.
Staramy sie o maluszka od kwietnia br, badania hormonalne ok, wiec tylko teraz działać i działać!
Pozdrawiam
i czy mozna do Was dołaczyć? :)

jestem po
ze złych wieści - kosmówka się odkleja
z dobrych - jest to do zatrzymania
z zajebitych - widziałam serduszko :-)

i specjalnie coś dla ciebie dotka: liczba tabsów które mam brać skoczyła z 8 na 15 ;-)
witaj nospo

reklama
Do góry