K
Kinga85
Gość
a więc po wizycie: niestety nasza Maleńka kropeczka spała i za chiny nie chciała się obudzić, nic a nic (nie jej pora), tak czy inaczej wszystko jest w jak najlepszym porządku :-):
CRL: 69.70 mm (Amelcia w tym samym dniu ciąży była mniejsza, mierzyła 69.00 mm)
BPD: 23.90 mm
NB: 2.50 mm
NT: 1.30 mm
serducho bije, fhr+ 140 ( u Amelci biło +137)
wszystko w normie, niestety przez to, że miałam CC i troszkę więcej tłuszczyku na brzuniu niż w poprzedniej ciąży ciężej było wszystko pooglądać, ale się udało...jestem już spokojna i zadowolona.
Byliśmy całą trójką, R jak zwykle nic nie widział (jak zwykle czyli, że w pierwszej ciąży też mało co widział), wpatrywał się tylko czy jest jeden człowieczek czy więcej ...a no i termin w sumie bez zmian, bo tylko 3 dni rozbierzności w przód, ale ja i tak obstawiam, że 1-2 kwietnia przywitamy Maleństwo
edit: no i zapomniałabym o zdjęciach, nie wiem czy coś zobaczycie, bo mało wyraźne, ja widzę i to najważniejsze :-) Zobacz załącznik 502808Zobacz załącznik 502809Zobacz załącznik 502810Zobacz załącznik 502811
Ciesze się że jest wszystko w najlepszym porządeczku. dzidzia śliczna.
PISZECIE TAK O CASTAGNUSIE CHWALĄC GO. JA DODAM OD SIEBIE ŻE NA MNIE NIE ZADZIAŁAŁ WOGÓLE NO ALE JA to JA............. dziwny przypadek.