reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dawno mnie tu nie było ale coś mnie tknęło i myślę sobie zajrzę i co ja widzę ....FIOLETOWA gratulacje :tak: Bardzo się cieszę. Życzę spokojnych 9 m-cy. :-):-):-):-)

A listeriozą się nie łam. Nie popadajmy w obłęd trzeba by odstawić połowę jak nie więcej jedzenia. Nawet surowe warzywa i owoce.

reklama
no właśnie staram się realnie myśleć - 20 osób rocznie na to choruje w polsce to są 2 miesięcznie na ponad 30 mln ludzi ;-)

a co u ciebie? jak się czujesz, to już prawie tuż tuż :-D

Właśnie jestem w szoku że to już tuż tuż :D Czuję się tak sobie jak na koniec 8 m-ca przystało. Jak słoń: mając na myśli grację i ruchliwość a nie kg bo tych z racji cukrzycy ciążowej mi dużo nie przybyło.

Witam, jestem tu nowa, po wielu problemach ( dwa poronienia a w 3 ciąży toksoplazmoza) na początku roku zostałam szczęśliwą mamą zdrowej córeczki. Sama mam liczne rodzeństwo i należę do osób które uważają że jedno dziecko " to krzywda" dlatego chciałabym żeby Ewa miała rodzeństwo, najlepiej jak najszybciej. Karmie jeszcze córeczkę ( raczej mniej niż więcej) a w sierpniu dostałam pierwszą @, i odrazu rozpoczęłam starania, nie byłam do końca pewna czy w pierwszym cyklu miałam owulacje bo niey testy były dodatnie, ale np. śluzu płodnego brak, we wrześniu miałam znów @, teraz zaczełam dodatkowo mierzyć temperature zobaczymy, bardzo chciała bym zobaczyć niedługo II, ale po wcześniejszych przeżyciach nauczyłam się cierpliwości i jestem wdzięczna losowi że mam to szczęście i jestem mamą

Witam nowe staraczki i życzę szybkiego zafasolkowania :-)

Moim kochanym dziewczynkom, udanej niedzieli 6908997fbd406fe8.gif

reklama
Do góry