reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dawno mnie tu nie było ale coś mnie tknęło i myślę sobie zajrzę i co ja widzę ....FIOLETOWA gratulacje :tak: Bardzo się cieszę. Życzę spokojnych 9 m-cy. :-):-):-):-)

A listeriozą się nie łam. Nie popadajmy w obłęd trzeba by odstawić połowę jak nie więcej jedzenia. Nawet surowe warzywa i owoce.

reklama
no właśnie staram się realnie myśleć - 20 osób rocznie na to choruje w polsce to są 2 miesięcznie na ponad 30 mln ludzi ;-)

a co u ciebie? jak się czujesz, to już prawie tuż tuż :-D

Właśnie jestem w szoku że to już tuż tuż :D Czuję się tak sobie jak na koniec 8 m-ca przystało. Jak słoń: mając na myśli grację i ruchliwość a nie kg bo tych z racji cukrzycy ciążowej mi dużo nie przybyło.

Witam, jestem tu nowa, po wielu problemach ( dwa poronienia a w 3 ciąży toksoplazmoza) na początku roku zostałam szczęśliwą mamą zdrowej córeczki. Sama mam liczne rodzeństwo i należę do osób które uważają że jedno dziecko " to krzywda" dlatego chciałabym żeby Ewa miała rodzeństwo, najlepiej jak najszybciej. Karmie jeszcze córeczkę ( raczej mniej niż więcej) a w sierpniu dostałam pierwszą @, i odrazu rozpoczęłam starania, nie byłam do końca pewna czy w pierwszym cyklu miałam owulacje bo niey testy były dodatnie, ale np. śluzu płodnego brak, we wrześniu miałam znów @, teraz zaczełam dodatkowo mierzyć temperature zobaczymy, bardzo chciała bym zobaczyć niedługo II, ale po wcześniejszych przeżyciach nauczyłam się cierpliwości i jestem wdzięczna losowi że mam to szczęście i jestem mamą

Witam nowe staraczki i życzę szybkiego zafasolkowania :-)

Moim kochanym dziewczynkom, udanej niedzieli 6908997fbd406fe8.gif

reklama
Do góry