reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Fioletowa moje wielkie gratulacje :)))))))) ale sie ciesze:) Dałaś nadzieje :pP

a u nas czekamy bo narazie zamkniete labolatorium a tylko w jednym robia takie badania:)

dziewczyny wszystkie przechodzimy na diete :)

Fiolecik jaką stosowałas diete?? :) bo na taka od dzisiaj przechodzę :)

hahaha rozdzielną - nie jesz białek z węglowodanami- czyli mięso bez ziemniaków, jajka bez chleba :-D

mou - jeszcze w firmie jestem, miałam po targach rozmawiać o przejściu na pół etatu i pracy z domu...
omg mam nadzieję że jutro się obudzę i to nie będzie sen...

fiolecik, widzisz kochana, a ja mówiłam (czarownica ze mnie czy co), że jak się zajmiesz firmą a jak jeszcze na diecie jesteś to się uda i...ta tam, udało się, nawet nie wiesz jak się cieszę

Mou, to Ty zupełnie jak ja, mi z jedzeniem ciężko przestać, a do ćwiczeń ciężko się zabrać...miałam ćwiczyć w ciąży, ale mam setki wymówek :zawstydzona/y:, a na dietę warto przejść pomęczysz się z 3 tygodnie a potem będzie wielki Baby Boom :-D

Dotka - he he ... postanowiłam jutro wskoczyć na orbitreka. Dziś już miałam trochę ruchu, bo musiałam z całego ogrodu poschłe krzewy pomidorów i ogórków pousuwać, no i uzbierał się 300 litrowy bin, więc wysiłek fizyczny na dziś mam zaliczony :-D Poza tym muszę wyjść za 2 godzinki, a nie zdążą mi włosy wyschnąć po prysznicu. Na tym orbitreku, to jak schodzę to aż mi pot z głowy skapuje :tak:

Prawda jest taka, że ruch jest lepszy niż jakakolwiek dieta, chyba że je się śmieciowe żarcie, to wtedy i dieta i ruch. Ale jak my codziennie robimy sobie wszystko świeże na małej ilości tłuszczu lub w ogóle bez tłuszczu to co innego. Ja naprawdę mam bardzo mało ruchu ostatnio hlip hlip. Dziwię się że na Fiolecika tak ładnie dieta zadziała, bo przecież jest wegetarianką :tak: 5kg to dopiero rezultat w jej przypadku :tak:

P.s coś mi windows siada, muszę przeinstalować. (ściungam dwie wersje) proszę mnie nigdzie nie zgłaszać he he he:-D

reklama
Do góry