reklama
Fioletowa moje wielkie gratulacje ))))))) ale sie ciesze Dałaś nadzieje P
a u nas czekamy bo narazie zamkniete labolatorium a tylko w jednym robia takie badania
dziewczyny wszystkie przechodzimy na diete
Fiolecik jaką stosowałas diete?? bo na taka od dzisiaj przechodzę
a u nas czekamy bo narazie zamkniete labolatorium a tylko w jednym robia takie badania
dziewczyny wszystkie przechodzimy na diete
Fiolecik jaką stosowałas diete?? bo na taka od dzisiaj przechodzę
hahaha rozdzielną - nie jesz białek z węglowodanami- czyli mięso bez ziemniaków, jajka bez chleba
mou - jeszcze w firmie jestem, miałam po targach rozmawiać o przejściu na pół etatu i pracy z domu...
omg mam nadzieję że jutro się obudzę i to nie będzie sen...
mou - jeszcze w firmie jestem, miałam po targach rozmawiać o przejściu na pół etatu i pracy z domu...
omg mam nadzieję że jutro się obudzę i to nie będzie sen...
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
fiolecik, widzisz kochana, a ja mówiłam (czarownica ze mnie czy co), że jak się zajmiesz firmą a jak jeszcze na diecie jesteś to się uda i...ta tam, udało się, nawet nie wiesz jak się cieszę
Mou, to Ty zupełnie jak ja, mi z jedzeniem ciężko przestać, a do ćwiczeń ciężko się zabrać...miałam ćwiczyć w ciąży, ale mam setki wymówek , a na dietę warto przejść pomęczysz się z 3 tygodnie a potem będzie wielki Baby Boom
Mou, to Ty zupełnie jak ja, mi z jedzeniem ciężko przestać, a do ćwiczeń ciężko się zabrać...miałam ćwiczyć w ciąży, ale mam setki wymówek , a na dietę warto przejść pomęczysz się z 3 tygodnie a potem będzie wielki Baby Boom
Dotka - he he ... postanowiłam jutro wskoczyć na orbitreka. Dziś już miałam trochę ruchu, bo musiałam z całego ogrodu poschłe krzewy pomidorów i ogórków pousuwać, no i uzbierał się 300 litrowy bin, więc wysiłek fizyczny na dziś mam zaliczony Poza tym muszę wyjść za 2 godzinki, a nie zdążą mi włosy wyschnąć po prysznicu. Na tym orbitreku, to jak schodzę to aż mi pot z głowy skapuje
Prawda jest taka, że ruch jest lepszy niż jakakolwiek dieta, chyba że je się śmieciowe żarcie, to wtedy i dieta i ruch. Ale jak my codziennie robimy sobie wszystko świeże na małej ilości tłuszczu lub w ogóle bez tłuszczu to co innego. Ja naprawdę mam bardzo mało ruchu ostatnio hlip hlip. Dziwię się że na Fiolecika tak ładnie dieta zadziała, bo przecież jest wegetarianką 5kg to dopiero rezultat w jej przypadku
P.s coś mi windows siada, muszę przeinstalować. (ściungam dwie wersje) proszę mnie nigdzie nie zgłaszać he he he
Prawda jest taka, że ruch jest lepszy niż jakakolwiek dieta, chyba że je się śmieciowe żarcie, to wtedy i dieta i ruch. Ale jak my codziennie robimy sobie wszystko świeże na małej ilości tłuszczu lub w ogóle bez tłuszczu to co innego. Ja naprawdę mam bardzo mało ruchu ostatnio hlip hlip. Dziwię się że na Fiolecika tak ładnie dieta zadziała, bo przecież jest wegetarianką 5kg to dopiero rezultat w jej przypadku
P.s coś mi windows siada, muszę przeinstalować. (ściungam dwie wersje) proszę mnie nigdzie nie zgłaszać he he he
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
dziewczyny udało się piąty cykl.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
narazie sprawdzilam na pierwszym lepszym kalkulatorze w necie i pisza ze na 20 czerwca....
reklama