reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ależ nie ma za co o "Panie" :-D w wyposażeniu łopata i widły, co by ogródek oporządzić :-D:-p

he he... ale udało mi się fotę znaleźć identycznego szedzika, jaki mam w ogródku :tak:

hej, tu akurat jestem nowa i od wczoraj postanowiliśmy z mężem starać się o drugą dzidzię tak więc wracam do tematu:) I mam pytanie co do płci. Wierzycie w to, że żeby "utrafić" dziewczynkę to lepiej się starać przed owulacją - bo żeńskie plemniki są silniejsze, żyją dłużej i do 2 dni czekają na jajeczko, a te męskie od razu muszę trafić albo umierają?
Jak już się zdecydowaliśmy to nie widzi mi się czekanie do kolejnego cyklu tylko działać już! Ale fajna by była parka:)

Ciumki dziewczyny i wszystkiego dobrego dla każdej z Was! :)

Witamy PM

No wiesz... takie są fakty ponoć. Tzn fakt jest taki, że plemniki X żyją dłużej, są wolniejsze, mniej ruchliwe, przez co tracą mniej życiowej energii, a Yreki są narwane (jak to faceci:-D) i mkną na oślep, aż w końcu wysiadają z przemęczenia.

Tak więc to prawda, ale musiałabyś być pewna ile dokładnie żyją plemniki Twojego małżonka, i kiedy dokładnie uwolnione jest Twoje jajeczko. Trafianie 2 dni przed domniemaną owu jest strzałem na oko, ale ileś tam procent jest za dziewczynką oczywiście. Życzę powodzenia! i...

Dobrej nocki :happy:

Witam z rana,

Mou, ale się uśmiałam, ja i widły :-D

witam nową staraczkę i życzę powodzenia :tak:

U nas piękne słoneczko więc znów pranie robię, a co :-D, dziś muszę się spakować, bo jutro z Ami jedziemy do mojej Mamy, więc kilka dni mnie nie będzie

miłego dnia

heloł laski
no pajka się nie meldowała jeszcze, więc też nic nie wiem
ja chłopaków wyprawiłam do przedszkola i pracy i zaraz sobię będę coś tworzyć, sama nie wiem jeszcze co

Hejka :)

Ja też odprawiłam właśnie pierożka mojego :-)
... i tak jak Ty Dotka też mam pranie że ho ho i jeszcze trochę! Tak więc najbliższą godzinę spędzę na dokończeniu filmu, kolejną na segregowanie prania, potem po niunię, i ogarnianie całej chałupki. Tak więc ja dziś mam ręce pełne roboty.
Już mi się chce ble...

Film dokończony, można brać się za robotę. Odpoczęłam sobie przed dniem z moją szaloną córeczką :-D

Fiolecik, widzę że waga pięknie Ci spada :)

Ostatnia edycja:
reklama
A to sobie jeszcze wczoraj wyczytałam w tutejszym niezbędniku staraczki, że istnieje taki chiński kalendarzyk, który określa na podstawie wieku matki i miesiąca w którym zaszła w ciąże jakiej płci dzidziusia urodzi:) Posprawdzałam tą zależność u moich najbliższych, no o dziwo się zgadza choć wielu przykładów nie mam. Wg tego już do końca roku, kiedy bym nie zaszła to dziewczynka:D A zobaczymy! Jestem z natury leniwa i niecierpliwa, dlatego zaryzykuję i nie spróbuje doczekać do kolejnej owulacji:p

A tak poza tematem, jesteśmy na etapie wypatrywania mieszkania na wynajem, więc niedługo wielkaaa przeprowadzkaaaa:)

Do góry